Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabe Nicin Cölde .? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Kabe Niçin Çölde .?

Allah Dostlarindan Bir Zat Buyuruyor ki;

Bu kadar güzel ve aGaçli yerler dururken Kabei Muazzama neden susuz bir çölde yapildi.?? Derlerse, onlara dersiniz ki :

Hac, Birtakim zorluk ve mesakkatlerin yasanacaGi ,mahserin dünyadaki ufak bir temsilidir.Orada çekilen zorluklar , günahlarin affina vesile olur.

Kabei Muazzama Göze hos görünen , aGaçli ve sulu yaylalara yapilsaydi; herkes oraya zevk için giderdi.Halbuki hacdan murat rizai ilahidir.Dünya sefasi deGil.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kabe Nicin Cölde .?

SA KAAN ERDEM BENCE HAC ÇÖLDE BİLE OLSA DÜNYANIN HİÇ BİR GÜZELLİYİ İNSANI BUKADAR ÇEKMEZ ORDA OLAN İLAHİ HUZUR HİÇ BİR YERDE YOK ALLAH CC HEPİMİZE GÖRMEYİ NASİP ETSİN SİTEYE YOLLADIĞINIZ BÜTÜN KONULARI ÇOK BEYENİYORUM BENİM OĞLUMUN ADIDA KAAN CENABI MEVLAMA EMANET OLUN

zeliha66_1

Kayıtlı Kullanıcı

B)rabbim bizide kabeyi görmeyi nasip etsin inş selam ve dua ile allaha emenet ol kardeşimB)B

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN...KAAN SEVGİLER..SELAM VE DUA İLE...

dinci yazdı:
SA KAAN ERDEM BENCE HAC ÇÖLDE BİLE OLSA DÜNYANIN HİÇ BİR GÜZELLİYİ İNSANI BUKADAR ÇEKMEZ ORDA OLAN İLAHİ HUZUR HİÇ BİR YERDE YOK ALLAH CC HEPİMİZE GÖRMEYİ NASİP ETSİN SİTEYE YOLLADIĞINIZ BÜTÜN KONULARI ÇOK BEYENİYORUM BENİM OĞLUMUN ADIDA KAAN CENABI MEVLAMA EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici

AMİN...ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...

zeliha66_1 yazdı:
B)rabbim bizide kabeyi görmeyi nasip etsin inş selam ve dua ile allaha emenet ol kardeşimB)B

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm;

Evet kardeşim çok güzel bir konu bu konu? işe sadece coğrafyasından bakılmamış insanın maneviyatı nefsi de düşünülmüş...

Gerçektende yeşillikler içinde sular yanında etrafında sarayların köşklerin olduğu bir yer olsaydı insanoğlu oraya Dünya huzuru bulduğu için giderdi. Ama şuda bir gerçekki çölde olması Hem dünyamızın Hemde Ahiretimizin En gösterişli meşaktli yeril olmuş Rabbim hepbiz kullarını düşünmüş... Güzel bir paylaşımdI.. sağol;)

Benim gönlümde orası saraylarda köşler içinde gül bahçelerinde

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

güzel paylaşım sağol kardeşim.de bişi sorucam yazılarını neden hep bu kadar büyük yazıyorsun biz her halikarda açınca görüyoruz forumu.yani gerenk yok bence bu kadar büyük yazıya .selametle

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

BELKİ BÜYÜK YAZI YAZMAK HOŞUNA GİDİYODUR.YADA BİZİM DİKKATİMİZİ ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZIYODUR

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

derya_derya yazdı:
BELKİ BÜYÜK YAZI YAZMAK HOŞUNA GİDİYODUR.YADA BİZİM DİKKATİMİZİ ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZIYODUR
HER YAZISINDA BÖYLE ARTIK DİKKAT ÇEKMİYO GÜZEL KARDEŞİM BİDE ŞUNU SORAYIM KAAN ERDEM KARDEŞİME SORUM NEDEN CEVAP VERME GEREĞİ DUYDUNUZ ANLAMDIM ????????

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Evet kardeşim çok güzel bir konu bu konu? işe sadece coğrafyasından bakılmamış insanın maneviyatı nefsi de düşünülmüş...

Gerçektende yeşillikler içinde sular yanında etrafında sarayların köşklerin olduğu bir yer olsaydı insanoğlu oraya Dünya huzuru bulduğu için giderdi. Ama şuda bir gerçekki çölde olması Hem dünyamızın Hemde Ahiretimizin En gösterişli meşaktli yeril olmuş Rabbim hepbiz kullarını düşünmüş... Güzel bir paylaşımdI.. sağol;)

Benim gönlümde orası saraylarda köşler içinde gül bahçelerinde

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE....

makinaci06 yazdı:
güzel paylaşım sağol kardeşim.de bişi sorucam yazılarını neden hep bu kadar büyük yazıyorsun biz her halikarda açınca görüyoruz forumu.yani gerenk yok bence bu kadar büyük yazıya .selametle

Kaan Erdem

Yönetici

SELAM VE DUA İLE.....

derya_derya yazdı:

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

makinacı kardeş neden cvp verdim bilmem.eşim avukat belki banada biraz bulaşmıştır.kusura bakma.bide yazı büyük olmuş küçük olmuş farketmez diye düşündüm ne yazdığı daha önemli.

SEVGI HERYERDE

Kayıtlı Kullanıcı

evet bende gıtmek ıstıyorum hemde cooooooooooooooooooooooooooook

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

derya_derya yazdı:
makinacı kardeş neden cvp verdim bilmem.eşim avukat belki banada biraz bulaşmıştır.kusura bakma.bide yazı büyük olmuş küçük olmuş farketmez diye düşündüm ne yazdığı daha önemli.
hmmm bende şaşırdım direk yazıya yorumunu yazmamışsın bana yazmışsn diye şaşırdım.TABİKİ YAZABİLİR BÜYÜK KARDEŞİM DEĞİŞİK Bİ DURUM????SONUÇTA GÖRMÜŞ DİKKATİNİ ÇEKMİŞKİ GİRİP BAKMIŞ FORUMA DİMİ.YANİ GERENK YOK DİKKAT ÇEKMEYE ANLATABİLDİMMİ GÜZEL KARDEŞİM.SORUYA MUHARAP SEN DEĞİLDİN AMA MADEM SAVUNACAM DİYE TUTTURDUN SEN BİLİRSİN.SELAMETLE

eeda

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMU ALEYKÜM ,
OLAYA HIÇ BU YONDEN BAKMAMMIŞTIM RABBIM OKADAR MERHAMETLIKI
KABENIN BULUNDUĞU YEREN BILE KULLARINA RAHMET ETMEK İÇİN SEBEB BUYURMUŞ.
ASLINDA HER OLAYA DERINDEN BIR NEVI RAHMANI GOZLE BAKILSA GORDUKLERIMIZIN NEKADAR FARKLI OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR..........
B) RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN B)

ZIKRULLAHI ZIKREDINIZB)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

yok kardeş savuncam diye tutturmadım sadece dikkatimi çekmişti.bide hani sen benim yazıyı çerçeve içine alıp cevap vermişsin ya ben onu yapamadığımdan ortadaymış gibi göründü okadar.:D

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...ALLAHC.C. RAZI OLSUN...ALLAHC.C. CÜMLEMİZE NASİP ETSİN GİTMEYİ...ALLAH'A C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...(HAKKINIZI HELAL EDİN)B)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin.çölü sıcaklığı gözümüzde değil.

Kaan Erdem

Yönetici

A.S SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN..

metfamu yazdı:
s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin.çölü sıcaklığı gözümüzde değil.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt