Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabe-i Muazzama'nın içi (1 Kullanıcı)

medahms

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=475098804084438375&ei=akeESYrJJ4qGjQKR9fD4Cg&hl=un[/GVIDEO]

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
burası gercektende kabenın içimi cok şaşırdım yasak oldugunu biliyordum kabe acılmaz diye halen saskınım ALLAH ebeden razı olsun kardeşim.cok mutlu oldum

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
cok guzelmıs ıcı keske ıcınde namaz kılamk nasıp olsa herkese

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
Evet burasI kabenin içi lakin ne yazIkkI KRALDAN baskasI içinde namaz KILAMIYOR ALLAH bôyle krallarI yani mûslûman kardeslerinin yardImIna kosmayanlara ahirette hesab soracaktIr,BeytullahIn etrafInda onca tavaf yaptIm fakat içini gôremedik fakat orada o kadar yakIn olmak bile insanI tir tir titretiyor adeta asIk oluyor insan oraya ALLAHIM insALLAH bir daha nasib eder..

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı olsun kardeşim.Kapısına kadar gitmek nasip olmuştu ama içini görmek senin sayende imiş.

mst2005

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.İnşallah bana da nasip eder Rabbim o mübarek topraklara gitmeyi.

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel keşke bende içine girebilsem :(

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim her müslümani o mübarek beldeye gitmeyi nasip etsin... Içine girmesekte etrafinda dönüp tavaf etmeyi her isteyen müslümana versin inşallah banada verir.... Cümlemiz gideriz inşallah.... Kralda nasil kiralsa şahsen kul hakkina girdi bence kendi o mübarek yerde namaz kilmamali bence kiliyosada hacilarimizada 2 rekat namaz klack şekilde zaman verse

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlemize gözümüzlea(kalbimizle) görmeyi nasip etsin

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel kardeşim.Allah sonsuz kere razı olsun .keşke içinde namaz kılan bayan ben olsaydım dedim izlerken.Rabbim inş birgün bize de nasip eder o maneviyat dolu yerleri ziyaret edebilmeyi.

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ne zaman ne olur bilinmez kabenin içinde olamasakta bizede yanından geçmek nasip olur inşaALLAH....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt