Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

izleyin kardeşlerr:( (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Allah razı olsun mp3 olarak Sürekli Vinamptan dinliyorum bilgisayarımdan tekrar dinlemiş oldum Allaha emanet ol selametle.....

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM COK GÜZEL BIR PAYLASIM OLMUS NEDENDIR BILMIYORUM COCUKLUGUMDAN BERI BU SELAVATI DUYUNCA DINLAYINCE ICIM YANIYOR VE GÖZLERIMDEN YASLARIN AKMASINA MANI OLAMIYORUM BENI COK ETKILIYOR VE NE MUTLU MÜSLÜMANIM MÜSLÜMAN DOGMUSUM DIYE HEP **ALLAH'IMA SÜKREDIYORUM VE **ALLAH* TA SENDEN RAZI OLSUN BÜYLE BIR SEYI KONU YAPTIGIN ICIN ALLAHA EMANET OL

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ashabı_kiram sayende kardeş:D

ashabı_kiram sayende kardeş:D

bu arada ashabı_kiram isim ne sizin... Sizlerdende Allah razı olsunnn Allaha emanet olun:)

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Allah razı olsun çok güzeldi.Allah'a emanet olun(Amin ).

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
annem yat artık dio ama burayı bırakıp gidemiom:( okuyom bırakamıom

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.Rabbim sevabınıza yazsın inşaallah.
Selam ve dua ile...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
:'( bugün ablama misafirliğe gidioruz bir haftalık evli ben burayı bırakıp gidemiyorum gelmiyim dedim ama kısdı bana zati evlendiğinin 3.günü ondaydın hatta 5 .günüde kendi çağırdı ben gitmiodum:D yaaaa offf:( neyse akşam görüşürüz inşallah ...inşallah kaçırdığım önemli bişiler olmaz burda... Hadi Allaha emanet olunn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt