Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

IZINDEN DONDUGUMDEN BERRI SIKINTILIYIM (3 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
MERHABAA BEN HOLLANDA YASAYAN BIR TURK KIZIYIM VE GECNE SENE 6 SENENIN USTUEN 3 HAFTALIK TURKIYEY GELDIM AMCAMIN KIZIYLA ANLASMISTIK BUTUN FAKIRLERE YARDIM ETCEZ DIYEE BI KAC TANESINEE YARDIM ETTIM BEN HERSEYIMI PAYLASAN BIRIYIM VE O AN EN COK MUHTACI OLAN 2 ERKEK COCUGU VARDI COP TENEKESININ ICINDEE YICEK ARIYORLARDI NASIL BISE BIZDE ANLAMADIK O AN YANLIZCAA DUA ETTIK AKLIMIZA BIRDEN GELMEDI ONLARI ALIPTA KARINLARINI DOYURMAK BEN GELDIGIMDEN BERRI AKLIM HEP ONLARDA SUREKLI YARDIM ETMEK ISTIYORUM AMA AC KARNIMIZI ZAR ZOR DOYURUYORUZ INSALLAH IZINE GITTIGIMDE HEPSINEE YARDIM ETMEYE CALISACAGIM ALLAHIM KIMSEYI AC S USUZ BIRAKMASIN INSALLAH AKLIMDAN CIKMIYOR NAPMALIYIM ?

LUTFEN GERI YAZIN

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: IZINDEN DONDUGUMDEN BERRI SIKINTILIYIM

S.a kardesim fakirlere yardim etme isteyin cok güzel birsey onlarda bizim kardeslerimiz ihtiyaci olana gücümüz yettigi kadar yardim etmeliyiz tabiiki...fakirlere yardi metmisken o iki cocugu gördünüzde akliniza gelmesi gerekirdi aslinda cünkü onlarinda ihtiyaci oldugunu görmüssünüz...birden gelmemis olabilir akliniza ama bence o an onlar icin üzülüp rabbimize dua ettiniz yaa...mevlam ona acilan elleri ona yapilan dulari elbette geri cevirmez ins. onlarada yaptiniz dua'yi kabul eder kimseyi ac susuz birakmaz. artik kendini bu kdr üzmeninde bir faydasi olmaz sen icin ferah tut rabbim büyük dualarini eksik etme yeter B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SAOL YA GERCEKTEN O AN BILMIYORUM NEDEN OLDU OYLEE HAKLISIN INSALLAH KIMSEE AC SUSUZ KALMAZZ :)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
MERHABAA BEN HOLLANDA YASAYAN BIR TURK KIZIYIM VE GECNE SENE 6 SENENIN USTUEN 3 HAFTALIK TURKIYEY GELDIM AMCAMIN KIZIYLA ANLASMISTIK BUTUN FAKIRLERE YARDIM ETCEZ DIYEE BI KAC TANESINEE YARDIM ETTIM BEN HERSEYIMI PAYLASAN BIRIYIM VE O AN EN COK MUHTACI OLAN 2 ERKEK COCUGU VARDI COP TENEKESININ ICINDEE YICEK ARIYORLARDI NASIL BISE BIZDE ANLAMADIK O AN YANLIZCAA DUA ETTIK AKLIMIZA BIRDEN GELMEDI ONLARI ALIPTA KARINLARINI DOYURMAK BEN GELDIGIMDEN BERRI AKLIM HEP ONLARDA SUREKLI YARDIM ETMEK ISTIYORUM AMA AC KARNIMIZI ZAR ZOR DOYURUYORUZ INSALLAH IZINE GITTIGIMDE HEPSINEE YARDIM ETMEYE CALISACAGIM ALLAHIM KIMSEYI AC S USUZ BIRAKMASIN INSALLAH AKLIMDAN CIKMIYOR NAPMALIYIM ?

LUTFEN GERI YAZIN

AH CANIM COK ETKILENMI$SIN.BAK CANI VEREN ALLAH RIZKIDA VERIR,ZATEN RIZKI KESSE DÜNYADAN O KULUNU ALIR.EFENDIMIZ MIRACA CIKTIGINDA BIZE HEDIYELERLE DÖNMÜ$ NAMAZ BA$IMIZIN TACI ONU ZATEN HERKES BILIYOR,BIRDE NIYET VAR RABBÜL ALEMIN EGER BIR KULUM KÖTÜLÜK DÜ$ÜNSE O KÖTÜLÜGÜ YAPMADIGI SÜRECE GÜNAH YAZILMAZ.IYILIK DÜ$ÜNSE O KULA SEVAP YAZILIR EGER O IYILIGI YAPARSA 10 SEVAP YAZILIR HANESINE.BAK DÜ$ÜNMEN BILE SEVAP KAZANDIRIYOR.DINIMIZIN COKAYRINTILARI VAR BONUSLU.SEN SEVABA NAIL OLUYORSUN KARDE$IM ICINI FERAH TUT.SELAM VE DUA ILE

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SAOLASIN KARDESIM BENI COK ETKILEDI GERCEKTEN O AN DUALAR ETTIK AMA AKLIMIZIN UCUNDAN GECMEDI EKMEK ALMAK YICEK ALMAK ONLARIN YANINDAN AYRILDIKTAN SORAAA GELDI

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah o çocuklara yardım eden birileri çıkmıştır
gönlünüzü ferah tutun.sizde başka çocuklara yardım edersiniz.kimsesiz ,ailesiz,aç susuz okadar çocuk varki.Allah (c.c.)hepsinin yardımcısı olsun.amin

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

gönlünüzü ferah tutun.sizde başka çocuklara yardım edersiniz.kimsesiz ,ailesiz,aç susuz okadar çocuk varki.Allah (c.c.)hepsinin yardımcısı olsun.amin

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

nurela

Kayıtlı Kullanıcı

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN

MERHABA NE GÜZEL ELİNDEN GELDİĞİN KADAR YARDIM ETMELİSİN BÖLYLE BUYRULUYOR DİNİMİZCE

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

EVETT KESKEE O ANN YARDIM ETSEYDIMMMM :(:(:(:(:(:(

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah bundan sonra karşına çıkanlara Allah rızasını düşünerek her zaman yardım etme gayretinde bulunursun ve arkana baktığında içinde o mutluluğu yaşarsın :) Allah (c.c) seni vesile buyuruki sende artık neden yardım etmedim diye üzülmessin inşallah :)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

AMINNNN KaRDESIM AMIN BENIM ELIMDE 1 EKMEK OLSUN 10 KISIYLE PAYLASIRIM CIMRI DEGILIM ASLAA AMA NEDEN O AN AKLIMA GELMEDI :(:(:(:(:(:(:(:(:(ALLAHIM AFFET BENII BANA YINE TURKIYEYE GITMEMI NASIP ET ALLAHIM HERKEZE YARDIM EDECEM.COGUNA YARDIM ETTIM AMA GERCEK IHTIYACI OLANAMI BILMIYORUMM :(

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

AMINNNN KaRDESIM AMIN BENIM ELIMDE 1 EKMEK OLSUN 10 KISIYLE PAYLASIRIM CIMRI DEGILIM ASLAA AMA NEDEN O AN AKLIMA GELMEDI :(:(:(:(:(:(:(:(:(ALLAHIM AFFET BENII BANA YINE TURKIYEYE GITMEMI NASIP ET ALLAHIM HERKEZE YARDIM EDECEM.COGUNA YARDIM ETTIM AMA GERCEK IHTIYACI OLANAMI BILMIYORUMM :(

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

yardım etmeyi sadece Türkiye de düşünme bence Allah rızasını düşünerek tüm canlıya yardım et. bu insan da olabilir bi hayvan da olabilir. :) inşallah buraya geldiğinde de dönerkende içinde sıkıntı olacak bişey olmaz :)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SLMM KARDESIM BURDAA COGUNUN IHTIYACI YOK TURKIYEDEKI KADAR O YUZDEN IHTIYACI OLAANA TABIYKI YARDIM EDERIM BEN OYLE ANLAMDA DEMEK ISTEMEDIM AMA BUGUNE KADAR KIMSEYI GORMEDIM BURDA IHTIYACI OLANA HAYVAN OLSUN INSAN OLSUN YANLIS ANLADIN BENI

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
SLMM KARDESIM BURDAA COGUNUN IHTIYACI YOK TURKIYEDEKI KADAR O YUZDEN IHTIYACI OLAANA TABIYKI YARDIM EDERIM BEN OYLE ANLAMDA DEMEK ISTEMEDIM AMA BUGUNE KADAR KIMSEYI GORMEDIM BURDA IHTIYACI OLANA HAYVAN OLSUN INSAN OLSUN YANLIS ANLADIN BENI

inşallah gönlünce dilediğince olurda :) :) hıııı anladım şimdiiii ben senin ne demek istediğinide yalnız sen beni anlamadınnnnn? maddi yönden düşünme yardımı orda dinimizden bahsetmen iiiii huyluluğunla örnek teşkil etmen. :) :) buraya geldiğinde de maddi yönden yardım etmende nasip olur inşallah hadi kal selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt