Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.::İTİRAFIM::. (1 Kullanıcı)

esved

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.SİZE BİR ŞEY İTİRAF ETMEK İSTİYORUM....................
..........................................................................................................................
BU DURUMDAN ÇOK UTANÇ DUYUYORUM.................................................................
...............ESKİDEN TAM OLARAK DİNİME BAĞLI BİRİ DEĞİLDİM.SERSERİ GİBİ GEZİP TOZUYORDUM......BİLİYORUM ŞU ANDA KİMİ KARDEŞLERİM BENDEN HOŞLANMIYORDUR BU YÜZDEN......DAHA SONRA BİR ŞEY OLDU!!!!!!! BU GEÇEN MÜBAREK MİRAC KANDİLİ GECESİ CAMİİYE GİTTİM.ORDA KURANLAR OKUNDU,NAMAZ KILINDI,DİNİ HİKAYELER VE SOHPETLER KONUŞULDU...........................................................................................................
İÇİM HUZUR DOLDU.ÇOK MUTLU OLDUM.BU HABERİ SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM.......
AMA ARTIK HUZURU VE DOĞRU YOLU BULDUM......YARABBİM!!! YARABBİM !!!!SEN BENİ VE DİĞER KARDEŞLERİMİ DOĞRU YOLDAN SAPTIRMA.NOLURSUNUZ BANA KIZMAYIN.............
........................ALLAH RAZI OLSUN .......SELAMETLE..........................................

mustafa murat66

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .::İTİRAFIM::.

;)ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SENİN İÇİN NE MUTLU KEŞKE O DOĞRU YOLU ASLINA UYGUN HEPİMİZ BULSAK ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HAYIRLI GÜNLERB)B)B)B)B)B);)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜM SELAM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKLERİN FARKINA VARMANA CAMİYE VE SOHBETLERE DEVAM ET OLUR MU VE NE OLURSA OLSUN BIRAKMA AYRICA SANA NİYE KIZALIMKİ HEPİMİZ BU DÖNEMLERDEN GEÇTİK VE GEÇİYORUZ ÖNEMLİ OLAN RABBİMDEN KOPMAMAK AZİMLİ VE GAYRETLİ OLMAK RABBİM MUVAFFAK ETSİN HEPİMİZİ ZAMAN ZAMAN KOPTUĞUNU HİSSETSENDE YİNE O'NUN KAPISINA GİT BAŞKA KİMSEDEN FAYDA YOK SELAM VE DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC İNŞALLAH DAİM ETSİN.HALİS KULLARINDAN EYLESİN.BİLDİKLERİ İLE AMEL EDEN KULLARINDAN ETSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE...

esved yazdı:
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.SİZE BİR ŞEY İTİRAF ETMEK İSTİYORUM....................
..........................................................................................................................
BU DURUMDAN ÇOK UTANÇ DUYUYORUM.................................................................
...............ESKİDEN TAM OLARAK DİNİME BAĞLI BİRİ DEĞİLDİM.SERSERİ GİBİ GEZİP TOZUYORDUM......BİLİYORUM ŞU ANDA KİMİ KARDEŞLERİM BENDEN HOŞLANMIYORDUR BU YÜZDEN......DAHA SONRA BİR ŞEY OLDU!!!!!!! BU GEÇEN MÜBAREK MİRAC KANDİLİ GECESİ CAMİİYE GİTTİM.ORDA KURANLAR OKUNDU,NAMAZ KILINDI,DİNİ HİKAYELER VE SOHPETLER KONUŞULDU...........................................................................................................
İÇİM HUZUR DOLDU.ÇOK MUTLU OLDUM.BU HABERİ SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM.......
AMA ARTIK HUZURU VE DOĞRU YOLU BULDUM......YARABBİM!!! YARABBİM !!!!SEN BENİ VE DİĞER KARDEŞLERİMİ DOĞRU YOLDAN SAPTIRMA.NOLURSUNUZ BANA KIZMAYIN.............
........................ALLAH RAZI OLSUN .......SELAMETLE..........................................

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim neden kızalım biz bu durumdan mutlu oluruz doğru yolu bul mak çok kolay değildir ama sen bulmuşsun.ALLAH razı olsun ve devamını nasip eylesin inşALLAH.çok sevindim senin için kardeşim artık huzurlu rahat ve maneviyatlı bir hayatın olacak inşALLAH.bir sorunun bilmediğin bişeyde burdaki kardeşlerimiz hepimiz sana yardımcı oluruz ALLAHın izniyle.
ALLAH(C.C) ya emanet ol
selametleB)B)B)B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İNSAN DOĞRU YOLU BULMUŞ BUNDAN MUTLULUK DUYMUŞ GEÇMİŞİ ACI VERİYOR BUNDAN AZAP DUYUYORSAONA KIZILMAZ, AKSİNE TEBRİK EDİLİR. RABBİM HİDAYETİNİZİ İNŞAALLAH DAİM EYLER A.E.O.:pB)B)B)B)B)B)B)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Neden kizalim kardesim ne guzel dogru yolu bulmussun senin adina sevindim. Hep devam et sohbetlere camilere gitmeyi birakma sakin.

Dualarda bulusmak uzere, hayirli gunler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt