Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

istişare yapmak istiyorum (1 Kullanıcı)

emsal-i nur

Kayıtlı Kullanıcı
S.a değerli islamiyet kardeşlerim kafamı çok kurcalayan bi konu hakkında siz danışmak istiyorum çünkü gerçekten karar vermekte aklımda yüreğimde acz kalıyor...
[8 aydır hafızlık yapıorum gündüzlüyüm ve yurtta devam etmek için elme çok fırsat geçti fakat duygusal sebeblerden karar veremiyordum ve korkudan hep vazgeçtim ve tamda pişman oldum dediğim bi anda yurt işi tekrar karşıma çıktı ama bu defa hafızlığıma tekrar için değil bi vakfa ait eğitim gördükten sonra belletmenlik yapabilecez.yani belletmenlik için eğitim teklifi geldi.ya hafızlığımı bırakıp hizmete gidecem yada burda hafızlığıma sıkıntılarıyla devam edecem.

Ama şöle bi sorunumda var hafızlık beni korkutmaya başladı artk çok zorluyo yapıp yapamayacağımdan da emin değilim.belkide şeytan uğraşıyor.Bilmiyorum.Diğer yandan kardeşim dediğim insan var bırakamaycağım ilk ona danıştım ne git dedi ne kal.gidersem onuda üzmekten korkuyorum.karar veremiyorum bi türlü ..sizce ne yapmam gerekio??? kafam çok karışık gönlüm çok karışık...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Kardeşim öncelikle hakkında hayırlı ve güzel olanı nasip etsin Rabbimiz...
Hafızlık çok önemli...
Onu bırak kimse diyemez...
Hele hele eğer hafızlığı tamamlama aşamasına gelmişseniz mutlaka tamamlamanız gerekir diye düşünüyorum...
Ama daha yolun başındaysanız ve çalışmanız da gerekiyorsa ve hatta çalışarak daha fazla dine, İslama hizmet yapacaksanız onu da düşünmek gerekir...
Ben derim ki;
İçinizdeki vicdana sorun...
Nefsinize göre değil vicdanınıza göre karar verin inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt