Fikriye1985
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaslar,
benim size bir sorum olacakti. Bilmiyorum soracagim sey uygunmu uygun degilmi?...
Ben 22 yasindayim ve yaklasik 2senedir evliyim. Baya erken evlendim ama neyse
beni istemeye geldiklerinde istihare ye yattim, cünkü esimi pek tanimiyordum. Yani aileler tanisiyordu ama ben onu pek görmemistim ozamana kadar.
Istihareye bir kez yattim. Ve aslinda hayirli, güzel bir rüya gördüm, bana göre.
Rüyamda yemyesil bir cimenlik var. Cimenligin üstündede 3tane inek var
fakat ineklerin ya ikisi ya biri ters duruyorlardi. Yani ineklerin bir veya iki tanesi ayaklarinin üstünde durmuyorlardi. Yani ayaklari havada kalmisti. Cok ilgincti. Yemyesil cimenin kenarinda da bir nehir akiyordu. Nehir tertemizdi fakat, nehirin ici koca koca taslarla doluydu.
Simdi size sormak istedigim, acaba o ters duran inekler ne anlama geliyor. Simdi diceksinizki iki sene önce evlenmis, bu saatten sonra ne yapacak diye ama cok merak ediyorum.
Kac kisiye sordum ne anlama geliyor diye ama bana kimse bir cevap vveremedi. InsAllah sizlerden biri bana bir cevap verebilir.
Hepinize hayirli günler dilerim. Allaha emanet olun.
benim size bir sorum olacakti. Bilmiyorum soracagim sey uygunmu uygun degilmi?...
Ben 22 yasindayim ve yaklasik 2senedir evliyim. Baya erken evlendim ama neyse
beni istemeye geldiklerinde istihare ye yattim, cünkü esimi pek tanimiyordum. Yani aileler tanisiyordu ama ben onu pek görmemistim ozamana kadar.
Istihareye bir kez yattim. Ve aslinda hayirli, güzel bir rüya gördüm, bana göre.
Rüyamda yemyesil bir cimenlik var. Cimenligin üstündede 3tane inek var
Simdi size sormak istedigim, acaba o ters duran inekler ne anlama geliyor. Simdi diceksinizki iki sene önce evlenmis, bu saatten sonra ne yapacak diye ama cok merak ediyorum.
Kac kisiye sordum ne anlama geliyor diye ama bana kimse bir cevap vveremedi. InsAllah sizlerden biri bana bir cevap verebilir.
Hepinize hayirli günler dilerim. Allaha emanet olun.