Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Istiharede gördügüm Rüya (1 Kullanıcı)

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaslar,
benim size bir sorum olacakti. Bilmiyorum soracagim sey uygunmu uygun degilmi?...
Ben 22 yasindayim ve yaklasik 2senedir evliyim. Baya erken evlendim ama neyse :)
beni istemeye geldiklerinde istihare ye yattim, cünkü esimi pek tanimiyordum. Yani aileler tanisiyordu ama ben onu pek görmemistim ozamana kadar.
Istihareye bir kez yattim. Ve aslinda hayirli, güzel bir rüya gördüm, bana göre.
Rüyamda yemyesil bir cimenlik var. Cimenligin üstündede 3tane inek var :):) fakat ineklerin ya ikisi ya biri ters duruyorlardi. Yani ineklerin bir veya iki tanesi ayaklarinin üstünde durmuyorlardi. Yani ayaklari havada kalmisti. Cok ilgincti. Yemyesil cimenin kenarinda da bir nehir akiyordu. Nehir tertemizdi fakat, nehirin ici koca koca taslarla doluydu.
Simdi size sormak istedigim, acaba o ters duran inekler ne anlama geliyor. Simdi diceksinizki iki sene önce evlenmis, bu saatten sonra ne yapacak diye ama cok merak ediyorum.
Kac kisiye sordum ne anlama geliyor diye ama bana kimse bir cevap vveremedi. InsAllah sizlerden biri bana bir cevap verebilir.

Hepinize hayirli günler dilerim. Allaha emanet olun.

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim gerçekten cok ilginç bi rüya görmüşsün bu rüyanın anlamını bilmiyorum ama sitemizde rüyanızı yorumayalım diye bı yer var istersen o arkadaşımıza bi yorumlat senin için daha iyi olabilir diye düşünüyorum selametle kal kardeşim

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim gerçekten cok ilginç bi rüya görmüşsün bu rüyanın anlamını bilmiyorum ama sitemizde rüyanızı yorumayalım diye bı yer var istersen o arkadaşımıza bi yorumlat senin için daha iyi olabilir diye düşünüyorum selametle kal kardeşim

Aleykum Selam. Allah razi olsun yazdiginiz icin :)
o dediginiz yeri bulamadim ama neyse artik galiba kimse bana yardimci olamicak galiba.
seneler gecmesine ragmen unutamiyorum o rüyayi. cok tuafdi.
Neyse Aeo, Hayirli geceler.

herba

Kayıtlı Kullanıcı
yazınızı yazalı aylar olmuş bana yeni tevaffuk etti.Aslında rüyanız gerçekleşmiş gerçekleşen kısımları nehir yeni ve size yardımcı olacak biriyle tanışacaksınız,nehirdeki taşlar düğünün yada nikahın olacagına işaret ediyor.Çimenler yeşillik bu evliliğin hayırlı olacagını simgeliyor. (inek) Kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır.Nedense burda ineğin ters duruşu ve adedi içimden 3 kız çoçuguna işaret ediyor gibi doğsada birde bunun evlilği istemeyen bir kişinin olmasına rağmen olacağını da gösteriyor.Yine de doğrusunu Allah(cc) bilir.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
yazınızı yazalı aylar olmuş bana yeni tevaffuk etti.Aslında rüyanız gerçekleşmiş gerçekleşen kısımları nehir yeni ve size yardımcı olacak biriyle tanışacaksınız,nehirdeki taşlar düğünün yada nikahın olacagına işaret ediyor.Çimenler yeşillik bu evliliğin hayırlı olacagını simgeliyor. (inek) Kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır.Nedense burda ineğin ters duruşu ve adedi içimden 3 kız çoçuguna işaret ediyor gibi doğsada birde bunun evlilği istemeyen bir kişinin olmasına rağmen olacağını da gösteriyor.Yine de doğrusunu Allah(cc) bilir.

s.a. herba kardesim. ben Fikriye.
ne tevaffuk, bende bi bakim dedim arka sayfalara, birde baktim benim actigim foruma cevap var. sevindim acikcasi..
Yorumun icin sagol, Allah razi olsun. fakat anlamadigim birsey var, hani alt kisimda yazmisin ya:

3 kız çoçuguna işaret ediyor gibi doğsada birde bunun evlilği istemeyen bir kişinin olmasına rağmen olacağını da gösteriyor

ben bu kismi anlamadim, bu kismi bana bir daha anlatirmisin lütfen. Allah razi olsun ve hayirli aksamlar.fikriye

herba

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rüya tabiri kişiye göredir bilirsin belki o kişi hakkında bilgi sahibi olmadan konuşmak doğru değil rüyada kötü görünen bir kısım var ise de bunu hayra yormak en akıllısı.Ben bu ters ineğin 1 olduğunu varsayarak diyorum ki inek sirtını toprağa vermiş toprak güçdür kuvvettir berekettir ters inek seni temsil ediyorsa geriye kalan iki inek de bu evlilikden doğacak kız çocuklarıdır.Sen İnşallah hayırlı bir evlilik yaptın bunun meyvesi de (su an varmı bilmiyorum) 2 kız çocuğudur. Yine de doğrusunu Allah bilir.Ve yine de rüya herkeze anlatılmamalıdır bence tarikat ehlinden tanıdıkların varsa muhakkak bunların içinden rüyanı daha iyi bir şekilde tabir eden çıkacaktır. Allaha emanetle.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rüya tabiri kişiye göredir bilirsin belki o kişi hakkında bilgi sahibi olmadan konuşmak doğru değil rüyada kötü görünen bir kısım var ise de bunu hayra yormak en akıllısı.Ben bu ters ineğin 1 olduğunu varsayarak diyorum ki inek sirtını toprağa vermiş toprak güçdür kuvvettir berekettir ters inek seni temsil ediyorsa geriye kalan iki inek de bu evlilikden doğacak kız çocuklarıdır.Sen İnşallah hayırlı bir evlilik yaptın bunun meyvesi de (su an varmı bilmiyorum) 2 kız çocuğudur. Yine de doğrusunu Allah bilir.Ve yine de rüya herkeze anlatılmamalıdır bence tarikat ehlinden tanıdıkların varsa muhakkak bunların içinden rüyanı daha iyi bir şekilde tabir eden çıkacaktır. Allaha emanetle.

Allah razi olsun yorumun icin. Hayirlisi olsun. dedigim gibi cok ilginc bir rüyaydi. suan daha cocugum filan yok. hayirlisi ne zamansa ozaman olsun. Allahim hepimize hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Amiin. :H

sensation

Kayıtlı Kullanıcı
ben 3 gecedir istihare namazı kılıp yatıyorum ve bu gece sabah namazını kılıp yattıktan sonra hem siyah kırmızı hemde yeşil beyaz rüya görüdm ne anlama geliyo acaba

herba

Kayıtlı Kullanıcı
siyah kırmızı şerri beyaz ve yeşil hayrı temsil eder ama ruyada aynı anda ikisini görmenizin ne anlama geldiği belirsiz eğer tamamlamadıysanız 7 ye tamamlayın hiç birşey göremezseniz kalbinize uygun geleni uygulayın, bu konuda sadece istihare değil istişare de yapabilirsiniz.

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.Rabbim rüyalarımızı hayra çıkarsın
rüyamda bir ses kevser suresinin 2. ayetini söyledi. 'Öyleyse rabbin için namaz kıl , kurban kes.' ... uyandım , ürktüm biraz... 1-2 dakika içinde de ezan okuundu. kalktım namazımı kıldım.
HERBA kardeşim yorumlayabilir misiniz.
Ben rüyalara çok inanırım .
Hayırlı geceler...

irfanziga

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm.
ben internette bayağıdır rüyamı yorumlatmaya çalışıyodum.sizi buldum. rüyamı yorumlarsanız memnn olurum.
Rüyam şöyleydi :
Hz. Muhammed ve ben, uzun, geniş, düzgün, her iki tarafı sıralı(bitişik) yüksek binalarla çevrili bi caddenin bi ucundaydık. diğer tarafta fazla uzak sayılmayacak uzaklıkta, Hz. Muhammede saldırmaya gelen kişiler vardı. tüm yolu kapamışladı. üzerimize doğru geliyolardı. Hz. Muhammed'te bende yaklaşık şu anki yaşlarımızdaydık (20lerin başlarında). ben Ona arkama saklanmasını söledim,korumaya çalışıydum,sağ elimle arkama doğru çektim,biraz acele ettiğimden ve rüya kısa sürdüğünden pek simasını göremedim. arkama aldıktan sonra bize doğru gelenlere baktım bi süre ,sonra da uyandım.
rüyamı yorumlarsanız gerçekten sevinirim. Allaha emanet olun.

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Herba Kardeşim,
Bende Rüyamda Sanki Kulaklikla Dinler Gibi Ilahi Dinledim.bunu Yorumlarsan çok Sevinirim Rabbim Razi Olsun...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Arkadaşlar bakıyorumda herkes rüyalarını yazıp yorum bekliyor oldu lütfen konuyu dağıtmayalım rüyalara fazla kapılmayın istiharenin rüya ile alakası yok istihareyi yaptıktan sonra içinizden ne geliyosa onu yapın Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu bizzat kendisi böyle söylemişti programında Allah c.c. emanet olun

Selametle

gülfa-jeans

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm (yurtdisindanim)
lütfen bu rüyami yorumlayin..
rüyamda sevdigim kizi gördüm,4resmini gördüm siyah giyinmis, ardindan bir yazi gördüm: gecici bir tarih! hemen ardindan sevdigim kizin agzi yüzü kan icinde bana dogru geliyor!anneside pesinden göz yasi döküyor! ama!! sevdigim artik baskasiyla sözlenmis!! not: sevdigim kiz icin istihareye yattim hayirli cikti!
simdiden tesekkürler
selamun aleyküm

ozlem58

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaslar yarim saat once sahur yemegi icin kalktim ve kalkarken aglamaya basladim bir ruya gordum insallah biri yorumlar ben 1 aydir okuya bildigim kadar her gun yasini serif okuyorum ve onu olmus kuzenimin ruhuna ve gelmis gecmis butun vefat etmis akrabalarin ruhuna okuyorum bugunku ruyamda o ölmüs kuzenimi goruyorum ruyamdaki ruyamda ruyada denizin ustunde sirtinin ustunde yatiyo ustunde asker kiyafeti var ve suya batiyo ama azindaki oksijeni hic bitmiyo surekli oksijen birakiyo azindan sonra ben ona kiyamiyorum tutuyorum onu suyun yuzune geri cikariyorum gene batiyo gene cikariyorum ruyamda ölmüs daha tanimadigim vefat etmis bikac akrabada gordum sonra o ölen kuzenimin annesini gordum ruyamda agladim (daha bircok sey gordumde en onemlisi bu) sonra sahura kalktigimda agladim yemekte yiyemedim dogru duzgun hala cok kotuyum cok etkilendim allah rizasi icin eger yorumlayabilcek biri varsa yorumlayabilirmi

ozlem58

Kayıtlı Kullanıcı
bir baska ruyamda daha cocukken gordugum ruyamda odamda yerde hoca var ozel kiyafetiyle elindede kuran yerde oturmus okuyo iki katli yatagin ust katinda bi kadin naasi var kadinin cesedi alt katta bir tabut var onun icinde ölmüs bir adam yatiyo duvardan tarafta hemen yaninda bir erkek daha yatiyor bende odaya giriyorum kuran okuyo hoca bakiyorum cesetlere bakarken duvardan taraf olan tabutsuz adam kalkiyo tabutun ayak basina yatagin kenarina oturuyo o anda hocaya soruyorum ama nasil olur diyorum o bir ölü oda bana diyorki tanimadinmi onu o bizim peygamberimiz (s.a.v) o anda yere cokuyorum oturuyorum dizinin dibine sonra birden sesler kesiliyo çinlama bile olmuyo hic bi ses olmuyo ve peygamber efendimiz (sav) bana konusuyo gozlerime bakarak ama sesini duyamiyorum bu ruyaya ne yorum yaparsiniz arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

hicrancik

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ben dün istihare namazına yattım yatsı namazından sonra sahura kalktığımda hiç bi rüya görmemiştim sabah namazından sonra uyudum beyaz bi elbise giymiş ve elinde çok güzel bir beyaz gül vardı fakat üzerinde minicik bi ceket vardı rengi kırmızı lütfen yorum yapın çok merak ediyorum yeni iişe başlayacağımda

meryem-a

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum bende bir rüyamı paylaşmak istiyorum.3 yıllık evliyim ve bir oğlum var eşim benden soğuduğunu ayrılmak istediğini söylüyor.istiharemin 3. Günü bir rüya gördüm kapı çalınıyor açıyorum annem sonrada babam geliyor.annem eşyalarla gelmiş ve evin sonundaki küçük oda rüyamda salonumuz büyüklüğünde annem orayıda 2. Bir salon haline getiriyor.eşyaları yerleştiriyor.yani aynı evin içinde 2 salon ve bu işi annem yapıyor. Bunun anlamını bana açıklarsanız çok sevinirim.teşekkürler.

meryem-a

Kayıtlı Kullanıcı
:a33: Selamun aleykum bende bir rüyamı paylaşmak istiyorum.3 yıllık evliyim ve bir oğlum var eşim benden soğuduğunu ayrılmak istediğini söylüyor.istiharemin 3. Günü bir rüya gördüm kapı çalınıyor açıyorum annem sonrada babam geliyor.annem eşyalarla gelmiş ve evin sonundaki küçük oda rüyamda salonumuz büyüklüğünde annem orayıda 2. Bir salon haline getiriyor.eşyaları yerleştiriyor.yani aynı evin içinde 2 salon ve bu işi annem yapıyor. Bunun anlamını bana açıklarsanız çok sevinirim.teşekkürler.

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
:a33: Selamun aleykum bende bir rüyamı paylaşmak istiyorum.3 yıllık evliyim ve bir oğlum var eşim benden soğuduğunu ayrılmak istediğini söylüyor.istiharemin 3. Günü bir rüya gördüm kapı çalınıyor açıyorum annem sonrada babam geliyor.annem eşyalarla gelmiş ve evin sonundaki küçük oda rüyamda salonumuz büyüklüğünde annem orayıda 2. Bir salon haline getiriyor.eşyaları yerleştiriyor.yani aynı evin içinde 2 salon ve bu işi annem yapıyor. Bunun anlamını bana açıklarsanız çok sevinirim.teşekkürler.

meryem kardeşim, rüya yorumlamak ilim ehlinin işidir. malumunuz Yusuf a.s bunun ilmi verilmişti. yani herkese sorulmaz ve anlatılmaz. ayrıca rüya ile amel olunmaz. rüyalar neye yorumlanırsa ona çıkar. peygamberimiz s.a.v rüyaları hayra yormamız gerektiğini söylüyor. şimdi biri çıkıp "sen ayrılacaksın ve annen, babanla oturacaksın" dese daha birşey olmadan kimbilir ne kadar üzüleceksin. istihareye devam et ve "YA RABBİ hayırlara çıkar" de. gördüklerinden dolayı canın sıkılırsa kimseye anlatma. inşaALLAH senin rüyanın yorumunuda şöyle yapalım;
anne ve baba merhametin simgesidir. eşin merhamete gelerek yaptığı hatayı anlayacak ve evinizde azalan huzur ortamı (küçük oda) yerini tekrar büyük bir huzur ortamına (salon) bırakacak.
bu arada ben rüya yorumlarından anlamam sadece hayra yormaya çalıştım ve senin nezdinde diğer soru soran arkadaşlara cevap yazmak istedim. hakkını helal et. CENAB-I ALLAH eşini hayırlı eş, evladını hayırlı evlat eylesin
.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt