Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

istihare namazı rüyası (1 Kullanıcı)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim önemli bir işim için istihare namazına yattım ama gördüklerimi nasıl yorumlayım bilmiyorum kafamda soru işaretleri var size anlatmak istedim zaman ayırırda bir yorum yazarsanız sevinirm rüyamda ilkokulu okudugum yerdeyim birsatıcı 2kasa balık gördüm bu balıkları satan satıcı bir hırsızla anlaşma yapmış benim aldığım balıklları benden çalıp başkasına satıyorlar bunu anlayınca hırsızın peşine düşüp yakalıyorum karakola götüürüyorum yaz aylarında oluyorum rüyalrımda hep daha sonra anneannemin bahçesinde oluyorum gök yüzüne bakıyorum bulutlu oluyor o anda rüyamda bana söylenen söz aklıma geliyor 8sene sonra 2 kez anne olcaksın bunu anneme anlatıyorum rüyamda böyle gördüm diye gülümsüyor misafirler gelmiş sofra hazırlıyorum teyzemle hazırlarken tarışıyoruz çıkıyorum ordan biryere gidiyorum hep eşi olmayan diğer çifti olmayan terlik ayakkabılar var onları bir kutuya toplamaya çalışıyorum elimden almak isteyenlere izn vermiyorum kaşırırıcasına topluyorum .vaktiinizi alcam ama kafam karışık yardımlarını bekliyorum

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı senelerdilerim tüm islam alemine.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu işimin hayıra dönüşmesini allahımdan niyaz ediyorum ben duamı edip allahım'a havale ettim geriisini benim için bu işin hayırlı olmasını dilerseniz çok sevinirm.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş bizde balıga kısmet derler .ben her rüyamda ayakkabı gördügümde hayırlı misafirler gelmiştir eve inşallah hayırlı gözüküyo rüyan

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş bizde balıga kısmet derler .ben her rüyamda ayakkabı gördügümde hayırlı misafirler gelmiştir eve inşallah hayırlı gözüküyo rüyan

s.a balık bizdede kısmettir kardeşim yorumun için tşkederim allh raz ıolsun hayır olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt