selamün aleyküm kardeşlerim önemli bir işim için istihare namazına yattım ama gördüklerimi nasıl yorumlayım bilmiyorum kafamda soru işaretleri var size anlatmak istedim zaman ayırırda bir yorum yazarsanız sevinirm rüyamda ilkokulu okudugum yerdeyim birsatıcı 2kasa balık gördüm bu balıkları satan satıcı bir hırsızla anlaşma yapmış benim aldığım balıklları benden çalıp başkasına satıyorlar bunu anlayınca hırsızın peşine düşüp yakalıyorum karakola götüürüyorum yaz aylarında oluyorum rüyalrımda hep daha sonra anneannemin bahçesinde oluyorum gök yüzüne bakıyorum bulutlu oluyor o anda rüyamda bana söylenen söz aklıma geliyor 8sene sonra 2 kez anne olcaksın bunu anneme anlatıyorum rüyamda böyle gördüm diye gülümsüyor misafirler gelmiş sofra hazırlıyorum teyzemle hazırlarken tarışıyoruz çıkıyorum ordan biryere gidiyorum hep eşi olmayan diğer çifti olmayan terlik ayakkabılar var onları bir kutuya toplamaya çalışıyorum elimden almak isteyenlere izn vermiyorum kaşırırıcasına topluyorum .vaktiinizi alcam ama kafam karışık yardımlarını bekliyorum