Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

istiare namazı... (1 Kullanıcı)

tevazuu

Kayıtlı Kullanıcı
herkese meraba,
ben istiare namazını kılıp uyduktan sonra rüyamda hem kırmızı hemde yeşşili bi arada gördüm..bu ne demek:S yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
beyaz ve yesil iyi demekti

kırmızı neydi hatırlayamadım.

tevazuu

Kayıtlı Kullanıcı
ben kırmızı şer yeşil ve beyaz haıyr diye biliyorum..ama 2sini bi arada görmem çok garip.anlamadım bişey:S

Ahmed Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleykum

''İsthare sonucunda siyah bir şey görmek hayırsız manasına geldiği kesin olarak bilinemez. 'Rüyada beyaz veya yeşil görülürse o işin hayır olduğuna, siyah ve kırmızı görülürse de şer olduğuna işaret eder' denmiştir. Ancak bir konuda karar vermeden önce ve istihareye yatmadan önce istişare edilmeli en son istihareye yatılmalıdır. Sizde oluşan kanaate göre hareket edebilirsiniz. Rüya ile amel etme zorunluluğu yoktur. İstediğinizi vermesi için Allah'a dua etmenizin herhangi bir sakıncası olmaz.''

kaynak:sorularla islamiyet

selam ve dua ile...

tevazuu

Kayıtlı Kullanıcı
bende oluşan bi kanaat var ama ne yalan söliyim doğru değil gibi alacağım karar sanki..Rabbim yardımcımız olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt