Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İstediğin yere gidebilirsin (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Fazıl Say'a Bulmacalı Mesaj 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200%
fazilsay.jpg
Vakit gazetesinin çengel bulmacasında bu kez "Türkiye'de İslamcılar kazandı, ülkeyi terkedebilirim" diyen Fazıl Say vardı.
Türkiye'de azınlıkta kaldıklarını, bu yüzden İsviçre'ye yerleşebileceğini açıklayan piyanist Fazıl Say gündemdeki yerini koruyor.

Vakit Gazetesi'nin dünkü sayısının 14'üncü sayfasında yer alan “Bayram Bulmacası”nda, Fazıl Say'ın büyük boy bir fotoğrafına yer verilerek, “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu yöneltildi.

Gazetenin editörü Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan çengel bulmacadaki ikinci sürpriz ise bulmaca tamamlandığında çözülen şifrede çıktı.

Vakit'in dünkü bulmacasını çözenleri bekleyen şifre sözcük ise “Fazıl Saygısız” oldu.
S918

idris can_1988

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsınız
CÜMLENİZİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM.BEN FAZIL SAYIN Türkiye'de İslamcılar kazandı, ülkeyi terkedebilirim.

DEDİĞİNİ İŞİTİNCE VARSIN GİTTİSN DEMİŞTİM... GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR. EĞERKİ BU YÜZDEN GİDİYORSA YOLU AÇIK OLSUN.... ( BEN TELEVİZYONDA DUYMUŞTUM)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Ülkenin Birliğine Bütünlüğüne Haçli Zihniyeti Yaklaşan bir felsefe Olsa Gerek Ki,

Islamcilar Kazandi Demiş,,,

kendi bilir....

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamüaleyküm. Şimdiye kadar yurt dışına giden hep benim bacılarım ve kardeşlerim olmuştu. ama sıra Fazıl SAY"a geldiyse dur demem güle güle derim. Allah"a emanet olum.
Dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamüaleyküm. Şimdiye kadar yurt dışına giden hep benim bacılarım ve kardeşlerim olmuştu. ama sıra Fazıl SAY"a geldiyse dur demem güle güle derim. Allah"a emanet olum.
Dua ile

Aleykümselam akşam kanal D Abbas Uğur ile bu adam hakkında konuşma vardı dinlerken bile sinir oldum nasılda adamı haklı çıkarmaya bakıyoRLAR yoruma katılanlarıda bir görseniz al birini vur ötekine yazıklar olsun bu düşünceye sahip insanlara :A

holalı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam akşam kanal D Abbas Uğur ile bu adam hakkında konuşma vardı dinlerken bile sinir oldum nasılda adamı haklı çıkarmaya bakıyoRLAR yoruma katılanlarıda bir görseniz al birini vur ötekine yazıklar olsun bu düşünceye sahip insanlara :A
selamaleyküm ne mutlu bizeki zafer bizimdir.Bu düşüncedeki insanları sürebiliyorsak varsın gitsin vatanımız bir cahilden kurtulmuştur.yolu açık olsun geri dönmemek üzere:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt