Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İŞTE KABUĞUNUN İÇİNDE ALLAH YAZILI CEVİZ... kardeşlerim dişimle ceviz kırarken dişime takılan ceviz (1 Kullanıcı)

ilm_nur

Kayıtlı Kullanıcı
İŞTE KABUĞUNUN İÇİNDE ALLAH YAZILI CEVİZ... kardeşlerim dişimle ceviz kırarken dişime takılan ceviz

ARKADAŞLAR CEVİZ YERKEN BEN DİŞİMLE KIRARIM AMA BİR GÜN KIRARKEN CEVİZİ DİŞİME ÖYLE BİR TAKILDIKİ KIRAMADIM BİRDE GÖZÜME TAKILAN LAHZAYI GÖRÜNCE O DUYGULARIMI ANLATAMAM...CEVİZİ BİR KABIN İÇİNDE SAKLIYORUM BİRDE GERÇEK GÖZLE GÖREN ELİFİNİ BİLE FARKEDİYOR FOTOĞRAF MAKİNESİ ANCAK BU KADAR GÖSTEREBİLİYOR...YORUMLRINIZI BEKLİYORUM...ALLAHA EMANET OLUN...

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İŞTE KABUĞUNUN İÇİNDE ALLAH YAZILI CEVİZ... kardeşlerim dişimle ceviz kırarken dişime takılan c

RE: İŞTE KABUĞUNUN İÇİNDE ALLAH YAZILI CEVİZ... kardeşlerim dişimle ceviz kırarken dişime takılan c

ilm_nur yazdı:
ARKADAŞLAR CEVİZ YERKEN BEN DİŞİMLE KIRARIM AMA BİR GÜN KIRARKEN CEVİZİ DİŞİME ÖYLE BİR TAKILDIKİ KIRAMADIM BİRDE GÖZÜME TAKILAN LAHZAYI GÖRÜNCE O DUYGULARIMI ANLATAMAM...CEVİZİ BİR KABIN İÇİNDE SAKLIYORUM BİRDE GERÇEK GÖZLE GÖREN ELİFİNİ BİLE FARKEDİYOR FOTOĞRAF MAKİNESİ ANCAK BU KADAR GÖSTEREBİLİYOR...YORUMLRINIZI BEKLİYORUM...ALLAHA EMANET OLUN...

allahu ekber hamdolsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt