Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İŞTE BİZİM KERATA ;))) (1 Kullanıcı)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR, KARDEŞLERİM, ABLALAR ABİLER DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN NUR TOPU GİBİ Bİ ERKEK YEĞEN BAĞIŞLADI RABBİM BANA.TEKRAR HALA OLDUM ALLAH'IN İZNİYLE .ÇOK ÇOK ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.ÇOK SEVİMLİ ÇOK GÜZEL YANLIŞ OLDU YAKIŞIKLI DİYECEKTİM MAŞALLAH.SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM MUTLULUĞUMU. DARISI HEPİNİZİN BAŞINA TABİ HALA OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ DAYI AMCA TEYZ DE OLABİLİR :D ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU....AĞZINIZI TATLANDIRACAK BİR DUA ARIYORUM ŞEKER VE TATLI İKRAM EDEMEYECEĞİME GÖRE DUA YETERLİ OLUR ZANNIMCA:)
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI YEĞENLER EVLATLER TORUNLAR NASİP ETSİN.MÜSLÜMANLIĞA MİLLETE DEVLETE FAYDASI OLACAK KİMSELER OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.KABE'İ MUAZZAMADAN YÜKSELEN YÜKSELEN YAKARIŞLAR GİBİ DİLEKLERİİZİ KABUL BUYUR YA RABBİ.
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...SİZİ ÇOK SEVİYORUM AİLEM ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUM...

İKİ HAFATLIK OLDU :D
yentatlihk7.jpg

yenol1.jpg

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN;)))

amin sevindim adına ya şu resimleri nasıl koyuyosunuz ya

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM,RABBİM ANALI BABALI YÜKTÜSÜN,BAHTI GÜZEL OLSUN,RABBİMİN SEVDİĞİ KULLARDAN OLSUN,DUAN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN BENİM İÇİN ONLAR BİR MELEK ONLARI KUCAĞIMA ALDIĞIMDA ÇOK MUTLU OLUYORUM,RABBİM HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI VERSİN .B)AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNB)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ALLAH BAĞIŞLASIN ANALI BABALI İMANLI VE DE HALALI BÜYÜSÜN YAŞLANSIN.EEE ŞİMDİ HEDİYE ALMAK LAZIM,BU BENDENB)B)B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

miyase yazdı:
ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM,RABBİM ANALI BABALI YÜKTÜSÜN,BAHTI GÜZEL OLSUN,RABBİMİN SEVDİĞİ KULLARDAN OLSUN,DUAN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN BENİM İÇİN ONLAR BİR MELEK ONLARI KUCAĞIMA ALDIĞIMDA ÇOK MUTLU OLUYORUM,RABBİM HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI VERSİN .B)AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNB)
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM..BENDE ÇOK MUTLU OLUYORUM KUCAĞIMA ALINCA HER HEALİ MUTLU EDİYA BENİ YANİ.MUTLU OMAYA YER ARIYORUM GALİBA:D

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a.
allah vatanına, milletine, ailesine, en önemliside dinine bağışlasın yiğenimizi.
allah c.c. analı babalı büyütsün.
k.s..eo.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
ALLAH BAĞIŞLASIN ANALI BABALI İMANLI VE DE HALALI BÜYÜSÜN YAŞLANSIN.EEE ŞİMDİ HEDİYE ALMAK LAZIM,BU BENDENB)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM FEDA OLSUN SANA HEDİYELER AYRICA TEBRİK EDERİM ÖĞRENMİŞSİNİZ. BUDA BENDEN SİZE
image001oy6fe4by1.gif

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
miyase yazdı:
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM..BENDE ÇOK MUTLU OLUYORUM KUCAĞIMA ALINCA HER HEALİ MUTLU EDİYA BENİ YANİ.MUTLU OMAYA YER ARIYORUM GALİBA:D
en iyisini yapıyorsun bundan emin ol

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a.
allah vatanına, milletine, ailesine, en önemliside dinine bağışlasın yiğenimizi.
allah c.c. analı babalı büyütsün.
k.s..eo.
A.S. AMİN.ALLAH RAZI OLSUN ABİSİ.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.. RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI EVLATLAR NESİP ETSİN. GÜZEL BİR DUYGUDUR BENDE TEYZEYİM.. :D

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

Allah analı babalı büyütsün.vatana millete,dinimize hayırlı bir evlat olur inşallah..duan için sağol.. Amin Yarabbi..

şu alt kısma resimleri nasıl ekliyosun kardeşim ?

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşeallah. gerçekten çok güzel bir duygu ben de halayım. teyze olamıyorum zaten. tekrar tebrik ederim. B)B)B)B)B)B) bu çiceklerde benden . henüz resim göndermeyi beceremiyorum da.....

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.. RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI EVLATLAR NESİP ETSİN. GÜZEL BİR DUYGUDUR BENDE TEYZEYİM.. :D
AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM.BEN TEYZE OLAMIYORUM YANİ AMA MANEVİ TEYZE OLARAK ÇOK YEĞENİM VAR ODA GÜZEL AMA DİMİ...TEYZE ANNE YARISI DERLER;)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

MEKKE yazdı:
Allah analı babalı büyütsün.vatana millete,dinimize hayırlı bir evlat olur inşallah..duan için sağol.. Amin Yarabbi..

şu alt kısma resimleri nasıl ekliyosun kardeşim ?
AMİN CÜMLEMİZDEN İNŞALLAH. KARDEŞİM BENİM YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ADLI KONUDA BAYA CEBELLEŞTİK AMA ÖĞRENDİK İNŞALLAH ANLATIM TABİKİ DE: ŞİMDİ BAŞKA Bİ SAYFADAWWW. İMAGESHACK.US GİRİYORSUN SONRA GÖZATA TIKLAYIP İSTEDİĞİN RESİMİ SEÇİP HOSTİT TIKLIYORSUN SONRA AÇILAN SAYFADA SENİN SEÇTİĞİN RESİMİN ALTINDA ADRESLER ÇIKIYO BAK AŞAĞIYA ORDA.SONRA ORDAN DİREKT LİNK TO İNFO YAZAN ADRESİ KOPYALAYIP YORUM SAYFANA DÖNÜP İMG ARASINA YPIŞTIRIYORSUN . SONRA CEVABI GÖNDER BAKALIM OLACAK MI HADİ KOLAY GELSİN...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

serife07 yazdı:
rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşeallah. gerçekten çok güzel bir duygu ben de halayım. teyze olamıyorum zaten. tekrar tebrik ederim. B)B)B)B)B)B) bu çiceklerde benden . henüz resim göndermeyi beceremiyorum da.....
AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ BENDE TEYZE OLAMIYORUM OLSUN HEPSİ AYNI DIR ÇOK SEVDİKTEN SONRA.ALLAH RAZZI OLSUN KARDEŞİM BENİM...TEKRAR TEKRAR OLURUZ İNŞALLAH;););)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hayırlı bir evlat olmasını naisp eyleisn inşAllah..bir meleği sevmek kadar güzel bir duygu varmı ya? maşaAllah yakışıklı küçük meleği Rabbim korusun.imanla Kur'anla büyümeyi naisp eylesin inşAllah...hayırlı olsun diyeyim son olarak..:) sleam ve dua ile..

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
Rabbim hayırlı bir evlat olmasını naisp eyleisn inşAllah..bir meleği sevmek kadar güzel bir duygu varmı ya? maşaAllah yakışıklı küçük meleği Rabbim korusun.imanla Kur'anla büyümeyi naisp eylesin inşAllah...hayırlı olsun diyeyim son olarak..:) sleam ve dua ile..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...AMİN İNŞALLAH HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR TOSUNUM;););)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CC ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.HAYIRLISI İNŞALLAH.B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜZEL BEBEKLER NASIL SEVİLMEZ YA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.. RABBİM HER HANEYE NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR.. B)B)

SİZDE GÜZELLER GÜZELİ BİR HALA OLURSUNUZ SANIRIM:)

ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH:)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
ALLAH CC ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.HAYIRLISI İNŞALLAH.B)B)B)
AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM..SAĞOLASIN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt