Fransadan Selamun aleykum kardeslerim, bir paylasimda bulunmak istiyorum insAllah...
Bataklikta bizi bekliyen GÜLLERiMiZ var elimizi çabuk tutalim.
Düsünelim, düsündürelim ins...
Selam, Dua ve hep Dua ile ins...
Küçükken, anlamiyorsun etrafinda ne dolaplar dönüyor. Oynuyorsun onlarla, sana yapacaklarindan habersiz, senden çalacaklarindan habersiz, onlar benim arkadasim diyorsun zaten onlarda habersiz sana yapacaklarindan...
Büyüyünce, anliyorsun herseyi ama ben kapilmam diyorsun, sana dikkat et diyenleride tersliyorsun.
Kapilmam diyorsun ama lafta kaliyor...
Ne Aylinler, ne Fundalar, ne Gamzeler görüyorsun bataklikta ama gözlerini boyamislar, batakligi görmüyorsun.
Hersey ailede basliyor ailede bitiyor... Niye "namaz kil" diyeceklerine niye namaz kilindigini söylemiyorlarki. Niye "el alem ne der" diyeceklerine Allah(cc) ne emir ediyor demiyorlarki...
Dogru onlara dendimiki desinler.
Îste basliyor...
- Basinin tacini aliyorlar! Sen "okulda yasak" diyorsun.
- Etegini aliyorlar! Sen "e tabi herkes pantolon giyerken ben etek mi giyeyim birsey olmaz" diyorsun.
- Kazagini bile aliyorlar! Sen "hava çok sicak, herkez bana bakiyor" diyorsun
- Müslümanligini aliyorlar sende onlara bakiyorsun!!!
Sonuç....
Kolsuz ve dar bir badi, kisa ve dar bir pantolon ve yüzünde boyadan bir maske... Yazik
Bir zamanlar "müslümanim" diyen yariçiplak bir mankene kiziyordun, simdi ondan ne farkin var?
Simdi ne farkin var kafirden?
Hani o eski gül? Sen kimlere, nelere özendin be güzelim?
Bir "sevgili" istiyordun oldu! Ama benimki kadar ebedi mi?
Ah be Elifim, niye yaktin kendini? Ben seni Allah için sevmistim... Yoldas seçmistim... Niye Hak yolu terk ettin?
Ben bilemedim! Nerden bileydim?
Simdi siginiyorum, yalvariyorum...
Sana ve senin gibi nice Elif lere hidayet bagislasin, beni ve bütün kardeslerimi davalarindan sastirtmasin... Amin
Bataklikta bizi bekliyen GÜLLERiMiZ var elimizi çabuk tutalim.
Düsünelim, düsündürelim ins...
Selam, Dua ve hep Dua ile ins...
Küçükken, anlamiyorsun etrafinda ne dolaplar dönüyor. Oynuyorsun onlarla, sana yapacaklarindan habersiz, senden çalacaklarindan habersiz, onlar benim arkadasim diyorsun zaten onlarda habersiz sana yapacaklarindan...
Büyüyünce, anliyorsun herseyi ama ben kapilmam diyorsun, sana dikkat et diyenleride tersliyorsun.
Kapilmam diyorsun ama lafta kaliyor...
Ne Aylinler, ne Fundalar, ne Gamzeler görüyorsun bataklikta ama gözlerini boyamislar, batakligi görmüyorsun.
Hersey ailede basliyor ailede bitiyor... Niye "namaz kil" diyeceklerine niye namaz kilindigini söylemiyorlarki. Niye "el alem ne der" diyeceklerine Allah(cc) ne emir ediyor demiyorlarki...
Dogru onlara dendimiki desinler.
Îste basliyor...
- Basinin tacini aliyorlar! Sen "okulda yasak" diyorsun.
- Etegini aliyorlar! Sen "e tabi herkes pantolon giyerken ben etek mi giyeyim birsey olmaz" diyorsun.
- Kazagini bile aliyorlar! Sen "hava çok sicak, herkez bana bakiyor" diyorsun
- Müslümanligini aliyorlar sende onlara bakiyorsun!!!
Sonuç....
Kolsuz ve dar bir badi, kisa ve dar bir pantolon ve yüzünde boyadan bir maske... Yazik
Bir zamanlar "müslümanim" diyen yariçiplak bir mankene kiziyordun, simdi ondan ne farkin var?
Simdi ne farkin var kafirden?
Hani o eski gül? Sen kimlere, nelere özendin be güzelim?
Bir "sevgili" istiyordun oldu! Ama benimki kadar ebedi mi?
Ah be Elifim, niye yaktin kendini? Ben seni Allah için sevmistim... Yoldas seçmistim... Niye Hak yolu terk ettin?
Ben bilemedim! Nerden bileydim?
Simdi siginiyorum, yalvariyorum...
Sana ve senin gibi nice Elif lere hidayet bagislasin, beni ve bütün kardeslerimi davalarindan sastirtmasin... Amin