Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

işte bir piknikte çekilen cin resmi.. gözlerinize inanamıycaksınız...!!!!! (1 Kullanıcı)

ilm_nur

Kayıtlı Kullanıcı
bu fotoğrafın aslının gerçek olduğunu bilmiyorum ama görenler besmele çeksin sağda üstte ağaçta cin var....

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: işte bir piknikte çekilen cin resmi.. gözlerinize inanamıycaksınız...!!!!!

bunun gerçeklik konusunda ne gibi bir garantiniz varki bu haberi televizyonda ben izledim tamamiyle flaş proğramında hazırlandığı söylendi

genc_musluman

Kayıtlı Kullanıcı

muhtemelen bilgisayar programıyla hazırlanmış bir görüntü olabilir.

Mustafa Akyol

Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba ,

Böyle bir şeyin olması mümkün değil cinler zaten başka boyutta bizim göremeyeceğimiz boyutta yaşıyorlar. Bizlere görünmesi nasıl olur bilmiyorum ancak Onlarda Allahın Kulu olduğuna göre neden sizin gösterdiğiniz resimdeki gibi Ucube görüntüsüyle görünsünlerki eğer Bize görünecek olsalardı Yıllar boyunca bir sürü örneklerine raslamış olurduk eğer biz raslamadıysak demekki bize hiç bir zaman gözükmeyecekler.

Kısaca bu tür insan üstü doğa üstü olaylara pek itibar edilmesi Biz Müslümanları gerçekten Bilimden gerçeklikten uzaklaştırmaktadır.

Eğer insanlarımız Yüce rabbimizin Mucizelerini görmek istiyorlarsa Gün içinde ne kadar tehlike atlattıklarını bir düşünsünler, Nasıl yaşadıklarını ve gece ve gündüzün dünyaya neler getirdiklerini düşünsünler.

Yani Mucizeler ağaçlardaki ucubeler, Kafasında parlak olan ışıklar olan ve kelimeyi şahaded yazan çocuklarda aramayalım. Çünkü hayatımızdaki herşeyin bir açıklaması var ama biz bu açıklamayı bu gün yada 100 yıl sonra buluruz ancak yinede buluruz. Eğer bulamıyorsakta bunun adını cinlerde ve Allahı'n Mucizlerinde aramayalım. Çünkü dünyamız zaten yaradılış itibariyle mucizedir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt