Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İstanbul İntihar Etti (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Önce erkek oldu kadınlar, kadın oldu erkekler istiklal caddesinde. Kalbi temiz olan cenneti hakedecekdi. Sorun değildi camilerin dolup taşması, turistlerin fotoğraf çekmesi için yapılmış gibi mahzundu bütün evleri Allahın. Marmara denizi murdar oldu hayasızların kadın erkek karmakarışık girmesi ile içine. Fatih câminden akıp gitmiyordu ezan sesi artık. Zira az ötede açılmış müziğin sesi bastıracak kadar çoktu ezân sesini.

İstanbul intihar etti.

Keferelerin yaptıkları belki de o kadar koymamıştı istanbula. Ama müslüman kadının sembolu haline gelen tesettürü taşıyan kadınların son ahvalı çıldırtmaya yetmişti istanbulu. Başında tesettür altında kot pantolon, başında tesettür dudağı boyalı, başında tesettür yürüyüşü oynak, başında tesettür ama trende tramwayda yada otobüste bir diğer tesettürlü ile kahkaha ata ata konuşacak kadar küstah.

İşte buydu en çok sızlatan yüreğini istanbulun. Fatih söz vermişti halbuki fethetmeden önce. Fatih güvenmişti torunlarına. İstanbul Fatih e verdiği sözü tuttu ama Fatihin torunları ihanet etti İstanbula verilmiş bir söze.

Ve İstanbul kaybedip bütün ihtişamını. Bırakarak ardında bir günah selini. Son bir defa okuttuktan sonra ezânları Minareden. Dayanamadı Ve İstanbul

İstanbul intihar etti

Muhammed YILDIZ

Düşünce İklimi

A

Arzu_76

RE: İstanbul İntihar Etti

Sevgili Kaan kardeşim çok teşekkürler bizle paylaştığın için

ALLAH (cc) yardımcımız olsun. yolu nasip etsin

Dua ile

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KARDEŞİM.

Arzu_76 yazdı:
Sevgili Kaan kardeşim çok teşekkürler bizle paylaştığın için

ALLAH (cc) yardımcımız olsun. yolu nasip etsin

Dua ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Biz insanlar ölümü düşünüp te yaşasak yada yarın ölücekmişyiz gibi olsak hareketlerimiz ne değişir o zaman istanbul bile hayret ederdi bu böyle yaa ölümlü dünyada ölümü umursamadan yaşıyoruz işde hayat

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KARDEŞİM.

ruyam3 yazdı:
Biz insanlar ölümü düşünüp te yaşasak yada yarın ölücekmişyiz gibi olsak hareketlerimiz ne değişir o zaman istanbul bile hayret ederdi bu böyle yaa ölümlü dünyada ölümü umursamadan yaşıyoruz işde hayat

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

Başında tesettür altında kot pantolon, başında tesettür dudağı boyalı, başında tesettür yürüyüşü oynak, başında tesettür ama trende tramwayda yada otobüste bir diğer tesettürlü ile kahkaha ata ata konuşacak kadar küstah.

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm inanın tüylerim diken diken oldu. çok güzel bir paylaşım. keşke hepimiz ibret albilsek keşke gerçekten birşeyleri değiştirebilme şansımız olsa. yakınlarımızı bile uyarmaya kalktığımızda türlü laf işitiyoruz. bayan olarak bizler utanıyoruz .rabbim sen cümlemize hidayet ver. sen cümlemizi sadece senin rızan için örtünenlerden eyle. sen istanbulumuzu ve yeryüzündeki tüm islam beldelerinikoru.
:(B)B)B)B)B)B)B)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

B)ÇOK GÜZEL BİR KONU ÇOK ETKİLENDİM AYNEN BENDE BİR BAYAN OLARAK ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM bu konuyu kulak arkasına atmamak lazım

Kaan Erdem

Yönetici

selam ve dua ile selametle kalın.

emine364 yazdı:
Başında tesettür altında kot pantolon, başında tesettür dudağı boyalı, başında tesettür yürüyüşü oynak, başında tesettür ama trende tramwayda yada otobüste bir diğer tesettürlü ile kahkaha ata ata konuşacak kadar küstah.

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM AMİN.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

FEYZAADALI yazdı:
selamun aleyküm inanın tüylerim diken diken oldu. çok güzel bir paylaşım. keşke hepimiz ibret albilsek keşke gerçekten birşeyleri değiştirebilme şansımız olsa. yakınlarımızı bile uyarmaya kalktığımızda türlü laf işitiyoruz. bayan olarak bizler utanıyoruz .rabbim sen cümlemize hidayet ver. sen cümlemizi sadece senin rızan için örtünenlerden eyle. sen istanbulumuzu ve yeryüzündeki tüm islam beldelerinikoru.
:(B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

selam ve dua ile selametle kalın.

zeynur yazdı:
B)ÇOK GÜZEL BİR KONU ÇOK ETKİLENDİM AYNEN BENDE BİR BAYAN OLARAK ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM bu konuyu kulak arkasına atmamak lazım

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

SADECE İSTANBULMU İNTİHAR ETTİ?...hİÇ UNUTMUYORUM SANIRIM LİSEDEYKEN BÖĞRÜ AÇIK BİR KIZ GÖRMÜŞTÜM ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM BAKA KALMIŞTIM ADETA..ADAPAZARINDA OZAMAN YAYGIN DEĞİLDİ BUKADAR AÇIKLIKTA...ŞİMDİLERDE İSE NE SEN SOR NEDE BEN SÖYLEYEYİM..B)B)SELAMETLE KARDEŞİM

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim.. Gerçekten dosdoğru yazılmış bir paylaşımdı Allah c.c. razı olsun.. Fakat ben İstanbul'a intiharı yakıştıramıyorum şayet İstanbul intihar etmedi "katledildi" .. Batı silahlarıyla acımasızca, en can alıcı yerlerinden vurularak katledildi.. Bize düşende arkasından Fatiha okumak oldu.. : (
Emeğine sağlık, selametle kal inşaAllahB)B)​

Kaan Erdem

Yönetici

EVET SIRF BU YÜZDEN ÇOK SEVDİĞİM ÇARK CADDESİNE MECBUR KALMADIKÇA GİTMEM.SANIRIM İZAHA TAM LAYIK OLDU.SELAM VE DUA İLE KALIN.

Nevin_1982 yazdı:
SADECE İSTANBULMU İNTİHAR ETTİ?...hİÇ UNUTMUYORUM SANIRIM LİSEDEYKEN BÖĞRÜ AÇIK BİR KIZ GÖRMÜŞTÜM ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM BAKA KALMIŞTIM ADETA..ADAPAZARINDA OZAMAN YAYGIN DEĞİLDİ BUKADAR AÇIKLIKTA...ŞİMDİLERDE İSE NE SEN SOR NEDE BEN SÖYLEYEYİM..B)B)SELAMETLE KARDEŞİM

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.SANIRIM ÇOK HAKLISIN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OL SELAMETLE...

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim.. Gerçekten dosdoğru yazılmış bir paylaşımdı Allah c.c. razı olsun.. Fakat ben İstanbul'a intiharı yakıştıramıyorum şayet İstanbul intihar etmedi "katledildi" .. Batı silahlarıyla acımasızca, en can alıcı yerlerinden vurularak katledildi.. Bize düşende arkasından Fatiha okumak oldu.. : (
Emeğine sağlık, selametle kal inşaAllahB)B)​

muberra

Kayıtlı Kullanıcı

Güzel bir konuya değiğmişsiniz. Ancak ben şunu merak ettim. Kot pantolon eğer uzun birşeyle giyilirse bunda ne sakınca olabilir? Bu erkeklerin ipek giyemez durumu ile aynı değilki. Bunu anlamadım sadece yoksa diğerlerine bende katılıyorum.

Kaan Erdem

Yönetici

merak etiğiniz konu hakkında yarım yamalak bir anlatım yapmak istemem vebali çok büyük olur.ALLAH cc muhafaza buyursun.selam ve dua ile kalın selametle.konu hakkında yada başka konular ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenmek istediklerinizi ''sorularla islamiyet'' bölümüne iletebilirsiniz.ana sayfanın sağ aly kısmında.selametle kalın.......

muberra yazdı:
Güzel bir konuya değiğmişsiniz. Ancak ben şunu merak ettim. Kot pantolon eğer uzun birşeyle giyilirse bunda ne sakınca olabilir? Bu erkeklerin ipek giyemez durumu ile aynı değilki. Bunu anlamadım sadece yoksa diğerlerine bende katılıyorum.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı

Peki teşekkürler. Allah'a emanet olun.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum.
:(:( İstanbul intihar etti biz de ardından bakakaldık sadece:(:(
Rabbim razı olsun. ders alanlardan olma ümidiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt