Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"İsranur" ve "Fatmana" isimli üyelerin dikkatine (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun aleyküm ve rahmetullah değerli site kullanıcıları:
İsranur ( o kadar sinirliydim ki yaşınızı göremedim kusura bakmayın )abla ve fatmana( sizin de yaşınızı bilmiyorum yazmıyor çünkü) kardeşimden özür diliyorum. Fazla uzatmaya gerek yok. Ben kimseye iftira atmam yanlış anlamışınızdır. Beddua da etmek istemem fakat isranur abla senin yaşın gereği öyle bir cümle kullanmaman gerekirdi (seni kimse beğenmez o görüşmeyen kişi seni aramadığı için akıllıymış, birşey yazmazsak defolup gider ... falan) bu gibi küçümseyice aşağılayıcı lafları sizin yaşındaki bir insandan beklemezdim . Bunlar yakıştı mı size ? Dikkat ederseniz beni öyle aşağılayıcı konuştuğunuz için sinirlendim ve söylemek istemediğim hiç aklımdan geçmeyen şeyleri söylemek zorunda kaldım.
Ben maske falan takmıyorum fatmana( sen de beni forumun en saygısızı seçmiştin önce hatırlıyosan sizde hakaret ettiniz bana ) kardeşim. Maske takanlardan ayrıca uzağımdadır. Onun için bu sitedeyim...
Ayrıca maske takıyor olsaydım şu anda sizle değil başka insanlarla muhattap olurdum.
Amacım yanlış anlaşılmasın tekrardan söylüyorum bu forumu açmamın sebebi helalleşmektir...
Bu siteyi karıştıranlara ben de tepki gösteririm. Amacım bu olsaydı şu an bu yazıyı yazıyor olmazdım. Başka islami sitelere girer başka insanlarla tartışırdım.
Olgunluk gösterip konuyu burada kapatacağınızdan eminim. Burda hepimiz kardeşiz burada bir aileyiz. Belki ben yanlış bir yol seçtim...
Beni tanıyan tanır kötü niyetli bir insan değilim.

Neyse Allah'a emanet olunuz...

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yazini okudum yazmanida hoş bulmadim bence mütevazi olmak en güzeli

hz isa a.s nediyor biri size tokat attiginda diger yanaginizi cevirininiz

selam ve dua ile

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yazini okudum yazmanida hoş bulmadim bence mütevazi olmak en güzeli

hz isa a.s nediyor biri size tokat attiginda diger yanaginizi cevirininiz

selam ve dua ile

Hayır ablacığım söylediğim gibi yanlış anlaşılmak istemem ben özür dilemek ve helalleşmek için yazdım. Sakın yanlış anlaşılmasın.
Allah razı olsun uyarınızdan dolayı.
Selametle kalınız.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Bencede helalleşin ve konuyu kapatın bizler insanoğluyuz nefsimize ve şeytana yedik düştüğümüz zamanlarda oluyor bunun farkına varılırsa özürler edilirse gönüllerde hoş olur.

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bayan degilim bu arada :) abla dedin sanirim bana

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Bencede helalleşin ve konuyu kapatın bizler insanoğluyuz nefsimize ve şeytana yedik düştüğümüz zamanlarda oluyor bunun farkına varılırsa özürler edilirse gönüllerde hoş olur.

Ve aleyküm selam ve rahmetullah ablacığım. İnşallah barışacağız onların da bu olgunlukta olduğu kanısındayım. Bunun farkına varılırsa özürler edilirse gönüllerde hoş olur.( İnşallah ablacığım. )
Rabbim yardımcımız olsun.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Hatta bir kullanıcı da ismini vermek istemiyorum o kişinin ruhaniyeti bozuk demiş . Beni tanımayan hakkımda hiç birşey bilmeyen bu insan nasıl bu tarz bir konuşma yapıyor aklım almıyor doğrusu . Neyse ben üstüme düşeni yapıp özür diledim müslüman kardeşlerin üç günden fazla küs durması yasak. Ben bunu düşünerek bu forumu açtım olumlu birşeyler yazarlar ya da yazmazlar. Kavgalı olmak istemem kimseyle de küs duramam kolay kolay zaten.

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm kardeşim bakın Fatmana kardeşim ve İsranur abla...çok değerli insanlar.. sitede az çok birbirimizi tanırız...sizin yaptığınız hiçbir hakareti hak etmiyorlardı..ama birşeyler yaşanmış ve bitmiş basit bir örnek ama hani bir vazoyu kırınca parçalarını birleştirmeye çalışsanızda eskisi gibi olmaz...ya .. işte onlarda kırıldı size ...herşeyi zamana bırakıp..konuyu daha fazla uzatmamak lazım...selametle...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşim bakın Fatmana kardeşim ve İsranur abla...çok değerli insanlar.. sitede az çok birbirimizi tanırız...sizin yaptığınız hiçbir hakareti hak etmiyorlardı..ama birşeyler yaşanmış ve bitmiş basit bir örnek ama hani bir vazoyu kırınca parçalarını birleştirmeye çalışsanızda eskisi gibi olmaz...ya .. işte onlarda kırıldı size ...herşeyi zamana bırakıp..konuyu daha fazla uzatmamak lazım...selametle...

Ve aleyküm selam bu sitede bulunan herkes önemlidir benim için. Haklısınız kardeşim. Ben değersizmiyim yani ? Ben hakediyormuydum o sözleri ?:a09: .Ben burada canım sıkkın olduğu zaman sizleri kardeşim gibi gördüğüm için paylaşıyorum. Ama bunun kavgada kullanılması ve aşağılanmam beni derinden yaraladı. Çünkü ben buradaki insanlara güveniyorum onlarla özelimi de paylaşıyorum. Tamir etmek için ilk adımı attım ve zeytindalı uzattım ablalarıma inşallah aramız düzelir...
SELAM VE DUA İLE...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu okuyan herkes empati kursun lütfen taraf tutmadan , önyargılı olmadan ... eğer olunacaksa buraya yazı yazmamanız tercihimdir. Ben yine insanlık edip özür diledim. Beni eleştiren insanlar acaba dört dörtlükmü ? ( Dört dörtlük insan yoktur gerçi insanlar hatalarıyla vardır...) Beni eleştirenler biraz da özeleştiri yapsınlar ... Benim yerimde siz de olabilirdiniz. Ne olup bittiğini bilmeden birşeyler yazılmasın. Konuyu bilmeyen cevap yazmasın lütfen...Benim burdan gitmemi istiyor bazı insanlar ama inşallah gücüm yettiğince buradayım. Bu siteyi bulmam tevafuk oldu bırakmaya da hiç niyetim yok Rabbim'in izniyle.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Beni de sevmeyenler var demek ki ben buna hiç üzülmedim. Benim de ayırdığım insanlar var tabiki...
Ben açılan konuya tepki gösterdim insanlar ne hikmetse üzerlerine alınıp o kelimeleri gösterdiler şimdi de sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyorlar...
Bazen açılan konular beni üzüyor ...neden ? çünkü dinimiz adına birşeyler öğrenmek için buradayız değil mi? Amaç dışı konular beni geriyor...
Hayırlı günler...

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim öncelikle hayırlı günler ben mevzuyu ufaktan olsada biliyorum hani bir söz varya öfge gelir göz karartır öfge gider yüz karartır o yüzden bazen öfkemize dikkat etmeliyiz zaten burası islamiyet sitesi müslümanın müslümana küs kalması hiç hoş değil hele burda bunu asla yapmamalıyız kin hiç hoş değil yanlış anlama burda ne seni suçluyorum nede öteki arkadaşlarımızı olan olmuş siz çok güzel bir adım atmışsınız sizede bu yakışır büyüklerinizede bu olayı kapamak eminim isranur ablada kapamışdır bu konuyu çünkü o çok iyi temiz kapli çok iyi bir insan oda sizi kırmak asla istememiştir iyi bir insan kırılan kalp birdaha kolay kolay onarılmaz demesin kimse çünkü affetmek bir erdemlikdir kırlan kalbi onarmak isterseniz çok güzel onarılır lütfen öfkemize yenik düşmeyelim sende sıkma canını özür diledin arkadaşlarım anlayışlılardır mutlaka cevap gelecekdir diye düşünüyorum lütfen artık kimse kimsenin kalbini kırmasın inana çok üzülüyorum böyle tartışmalar olunca canım kardeşim hepiniz allaha emanet olun selametle

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim öncelikle hayırlı günler ben mevzuyu ufaktan olsada biliyorum hani bir söz varya öfge gelir göz karartır öfge gider yüz karartır o yüzden bazen öfkemize dikkat etmeliyiz zaten burası islamiyet sitesi müslümanın müslümana küs kalması hiç hoş değil hele burda bunu asla yapmamalıyız kin hiç hoş değil yanlış anlama burda ne seni suçluyorum nede öteki arkadaşlarımızı olan olmuş siz çok güzel bir adım atmışsınız sizede bu yakışır büyüklerinizede bu olayı kapamak eminim isranur ablada kapamışdır bu konuyu çünkü o çok iyi temiz kapli çok iyi bir insan oda sizi kırmak asla istememiştir iyi bir insan kırılan kalp birdaha kolay kolay onarılmaz demesin kimse çünkü affetmek bir erdemlikdir kırlan kalbi onarmak isterseniz çok güzel onarılır lütfen öfkemize yenik düşmeyelim sende sıkma canını özür diledin arkadaşlarım anlayışlılardır mutlaka cevap gelecekdir diye düşünüyorum lütfen artık kimse kimsenin kalbini kırmasın inana çok üzülüyorum böyle tartışmalar olunca canım kardeşim hepiniz allaha emanet olun selametle

Sana da hayırlı günler ablacığım. Öfke insanı nasıl da pişman ediyor. Bundan sonra inşallah insanlara daha dikkatli davranacağım. Her şeyde bir hayır vardır vardır bunda da bir hayır İsranur ablamdan özür diledim. O da kabul etti sağolsun. Evet haklısın abla iyi bir insan gerçekten. Kırılan kalbi onarmak isterseniz çok güzel onarılır ( katılıyorum yürekten ).
Sağol ablacığım desteğin için Rabbim razı olsun senden de . ( Amin! )
Selam ve dua ile kal inşallah.
:a15:

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
aleyna ve aleyküm selam kardeşim
bir hata yapıldığında özür dilemek ne kadar da güzel inşALLAH onlar kabul edecekler sizin özrünüzü
bn bunu beklerim

kim affeder ve düzeltirse onun mükafatı Allah a aittir(ŞUARA 40)

onlar bollukta ve darlıkta sarf ederler,öfkelerini yenerler,kusurlarını afv ederler.Allah iyilik yapanları sever.(ali imran 134)

Peygamberimiz(a.s) şöyle buyurdu:
kullar kıyamet gününde Allah ın huzurunda durdukları zaman bir münadi şöyle seslenir:
Allah katında ecir ve sevabı olan kimse kalksın ve cennete girsin.
sahabe sordu: Ey Allah ın Rasulü Allah katında ecir ve sevabı olan kimdir
Peygamberimiz (a.s):haklı,affedendir
şu kadar bin kişi kalkar ve cennete girer

Mevlam cümlemizi o zümrelerden kılsın
slm ve dua ile

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyna ve aleyküm selam kardeşim
bir hata yapıldığında özür dilemek ne kadar da güzel inşALLAH onlar kabul edecekler sizin özrünüzü
bn bunu beklerim

kim affeder ve düzeltirse onun mükafatı Allah a aittir(ŞUARA 40)

onlar bollukta ve darlıkta sarf ederler,öfkelerini yenerler,kusurlarını afv ederler.Allah iyilik yapanları sever.(ali imran 134)

Peygamberimiz(a.s) şöyle buyurdu:
kullar kıyamet gününde Allah ın huzurunda durdukları zaman bir münadi şöyle seslenir:
Allah katında ecir ve sevabı olan kimse kalksın ve cennete girsin.
sahabe sordu: Ey Allah ın Rasulü Allah katında ecir ve sevabı olan kimdir
Peygamberimiz (a.s):haklı,affedendir
şu kadar bin kişi kalkar ve cennete girer

Mevlam cümlemizi o zümrelerden kılsın
slm ve dua ile

Allah razı olsun kardeşim inşallah Fatmana kardeşimiz de kabul eder özürümü...
Çok güzel bilgiler vermişsin Rabbim sevabını yazsın .( Amin!)
Mevlam cümlemizi o zümrelerden kılsın ( Amin!)
Hayırlı günler kardeşim. Tekrar ALLAH razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt