Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İsrail'in 'Kurtlar Vadisi Filistin' hazımsızlığı sürüyor (1 Kullanıcı)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
images

İsrail'in 'Kurtlar Vadisi Filistin' hazımsızlığı sürüyor

images

Türk iş adamına Kurtlar Vadisi Filistin'in senaristi Bahadır Özdener ile facebook arkadaşı olduğu gerekçesiyle İsrail'e girişine izin verilmedi.
images

AK Parti Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın yeğeni, Fırat Grup yöneticisi Şahin Vahap Fırat’ın (32), “Kurtlar Vadisi Filistin”in senaristi Bahadır Özdener ile facebook arkadaşı olduğu gerekçesiyle İsrail’e girişine izin verilmediği ortaya çıktı
images

GİREMEZSİN ÇÜNKÜ
23 Ekim’de danışmanıyla birlikte İsrail’e gittiğini belirten Fırat, başından geçen olayı şöyle anlattı:
“Seracılık üzerine bilgi almak üzere İsrail vatandaşı olan bir iş adamının davetiyle İsrail’e gittik. Ülkeye komik bir gerekçeyle girişimize izin verilmedi, dönmek zorunda kaldık. Önce bekletildik. Ardından bana ‘Ülkeye girişi yasak olan birisiyle facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde arkadaşsınız ülkeye giremezsiniz’ denildi. ‘Kiminle arkadaşmışım?’ diye sordum. ‘Bahadır Özdener’le arkadaşsınız. Bizim ülkemiz için tehlikeli biri, bilgi toplamaya gelmiş olabilirsiniz’ cevabı verildi. Oysa ben Bahadır Bey’le arkadaş değildim. Düşününce aklıma Bahadır beyin yengesi Zehra Özdener geldi. Onunla facebook’tan arkadaştım. Adamlar buna bile bakıyor, inanılmaz bir durum.”

images

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
eyvallah abisi:)

hazımsız şerefsizler işlerine gelmeyince kalleşlik!

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ilk kez bu film e gidecem :D
maksat israil e gıcıklık olsun :D

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
Nefret ediyorum israilden ve milletinden......

Filistin halkına yaptıkları zülumden dolayı....

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar acayip ,dikkatli insanlar bunlar

ALLAH Celle Celalühü Razı olsun gönüldaş abimiz
Selam ve dua ile

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Kurtlar Vadisi Filistin Yasaklandı!

images

Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmine ilk yasak yurt dışından geldi. Milyonlarca gurbetçinin bulunduğu Almanya filmin gösterimini yasakladı. Gösterimin yasaklanma nedeni şöyle:

Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmine ilk yasak yurt dışından geldi. Milyonlarca gurbetçinin bulunduğu Almanya filmin gösterimini yasakladı. Gösterimin yasaklanma nedeni şöyle: 21 Ocak'ın Yahudi Soykırım Günü'ne denk gelmesi nedeniyle yasaklandı...

ekbra

Kayıtlı Kullanıcı
bahadır özdenerin bu olayını bir gazeteden okumuştum ilk defa ve oradaki başlıgı çok iyi hatırlıyorum şöyleydi:İsrail'i çok abartmışız...
gerçektende öyle yok mossad yok amerikadaki lobi hep insanımızda bir" bu taşın altında da israil mi var ? "korkusu aslında ne kadar da boşmuş..resmen dev aynasında görüyor bizim halkımız onları ama hepsi yalan yanlış..ne kadar saçma bir şey bu ya dıdısının dıdısı diye buna denir heralde yok arkadaşıymış yok aslında yengesiymiş ama aslında arkadaşının yegeniymiş... bunu yapan insana gülsemmi ağlasam mı yoksa ülkedeki bu yanılgıyamı ağlasam ben bilemedim ...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Dünyanın En Büyük Kenesi

israil

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
ATV de şu an KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN gösterimde...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt