Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

israil ve abd boykot ürünleriyle ilgili fetvalar (2 Kullanıcı)

ahde

Kayıtlı Kullanıcı

siyonizme karşı direniş ve boykot

İslam topraklarını, bunlara saldıran veya işgal edenlerden kurtarmak Cihaddır. Bunlar İslam düşmanlarıdır. Bu Cihad kesin bir yükümlülüktür ve kutsal bir görevdir ve öncelikle o toprakların insanları üzerinedir. Eğer o topraklardaki Müslümanlar yeterli direniş yapamazlarsa, komşu ülkelerin Müslümanlarının yardım etmesi gerekir. Eğer bu da yeterli olmazsa, dünyadaki bütün Müslümanların yardım etmesi gerekir.

Filistin, Müslümanların ilk Kıblesinin bulunduğu topraklardadır, İsra ve Miracın gerçekleştiği yerdir, El-Aksa’nın ve kutsal toprakların bulunduğu yerdir. İşgalciler, inananlara karşı en fazla düşmanlığı besleyen kimselerdir ve dünyadaki en güçlü devlet tarafından desteklenmektedirler – ABD - ve aynı zamanda dünya Yahudi lobisi tarafından da destekleniyorlar.

Bir toprağı alıp içinde yaşayanları sürenlere, kan akıtanlara, onur kırıcı davranışlarda bulunanlara, evleri yerle bir edenlere, tarlaları ateşe verenlere ve ülkede anarşi çıkartanlara karşı Cihad etmek bir yükümlülüktür. Cihad bütün yükümlülüklerin en üstündeki yükümlülüktür ve Ümmetin öncelikli görevidir. Müslümanlar bununla emrolunmuşlardır. İlk önce söz konusu topraklardaki insanlar, bundan sonra onların komşuları ve son olarak bütün Müslümanlar. Şiddet yanlılarına karşı hepimiz bir bütün olmalıyız. Biz İslam ile birleşiyoruz, Şeriata inanç konusunda birleşiyoruz, Kıbleye inanç konusunda birleşiyoruz, ve aynı zamanda acı ve ümit konusunda da birleşiyoruz. Allah Teala’nın dediği gibi: “Aslında sizin Ümmetiniz tek bir Ümmettir.” (Kur’an, 21:92). Allah Teala aynı zamanda şöyle diyor: “Kesinlikle, inananlar ancak kardeştirler.” (Kur’an, 49:10). Allah’ın selamı ve rahmeti üzerine olsun, Peygamberimizin şöyle bir Hadisi vardır: “Müslüman, Müslümanın kardeşidir, ona zulüm edemez, onu yalnız bırakamaz, onun başına bir kötülük gelmesine göz yumamaz.” (Müslim’den rivayettir)

Şimdi, EL-Aksa’da ve Filistin’in kutsal topraklarındaki kardeşlerimizi ve çocuklarımızı görüyoruz cömertçe kanlarını döküyorlar, Allah yolunda istekle ruhlarını teslim ediyorlar. Bütün Müslümanların ellerindeki her yol ile onlara yardım etmeleri zorunludur. (Yüce Kur’an 8:72’ye bakınız).

Eğer insanlar din adına yardım isterlerse onlara yardım etmemiz gerekir. Bu desteğin vasıtası düşmanın mallarına uygulanacak tam bir boykottur. Mallarının alınmasında kullanılan her lira, kuruş vs. Sonunda Filistin’deki kardeşlerimiz ve çocuklarımızın kalplerine sıkılan bir kurşuna dönüşmektedir. Bu nedenle, mallarını satın almayarak onlara yardım etmemek bir yükümlülüktür (İslam düşmanlarına). Onların mallarını satın almak zorbalığa, zulüme ve şiddete destek olmak demektir. Onlardan mal satın almak onları güçlendirir; bizim görevimiz onları mümkün olduğunca zayıf düşürmektir. Bizim yükümlülüğümüz Kutsal Topraklardaki direnen kardeşlerimizi mümkün olduğunca güçlendirmektir. Eğer kardeşlerimizi güçlendiremiyorsak, düşmanı zayıflatmak gibi bir görevimiz var demektir. Eğer onları güçsüz düşürmenin tek yolu boykot ise, onları boykot etmemiz gerekmektedir.

Amerikan malları, aynı “İsrail” malları gibi yasaktır. Bu malların reklamını yapmak da aynı zamanda yasaktır. Günümüzde Amerika ikinci bir İsrail gibidir. Tamamen Siyonist varlığı desteklemektedir. Zorba, bunu Amerika’nın desteği olmadan yapamazdı. “İsrail’in” her şeyi haksızca yok etmesi ve zarar vermesi Amerikan parasını, Amerikan silahlarını ve Amerikan vetosunu kullanarak gerçekleşmektedir. Amerika bunu onlarca yıldır, İslam aleminden bu zalimce ve ön yargılı konumu nedeni ile herhangi bir yaptırım veya protestoya maruz kalmadan yapmaktadır.

İslam Ümmetinin Amerika’ya “HAYIR” deme zamanı gelmiştir. Şirketlerine “HAYIR” deme zamanı, piyasalarımızı dolduran mallarına “HAYIR” deme zamanı gelmiştir. Amerika her ne üretirse onu yiyor, içiyor, ve giyiyoruz.

Hz. Ali, Allah kendisinden razı olsun, şöyle demiştir: “Üç düşmanınız vardır; sizin düşmanınız, sizin düşmanınızın arkadaşları ve sizin arkadaşınızın düşmanları.” Amerika günümüzde sizin arkadaşlarınızın düşmanı olmaktan da ötedir; kendilerini İsrail için yok edebilirler. Dünya çapındaki İslam Ümmeti 1.3 milyarlık nüfusu ile ABD ve şirketlerini boykot ederek onlara zarar verebilir. Bu dinimizin bize yüklediği bir sorumluluktur ve Allah’ın yoludur. Başka ülkelerden bir alternatif ürün olduğu halde Amerikan veya İsrail ürünleri satın alan her Müslüman haram bir davranış içine girmektedir. Açıkça büyük bir günah işlemektedirler. Bu Allah’ın kurallarına karşı bir suçtur ve bu Allah tarafından cezalandırılmayı gerektirir ve insanların da kınamasına yol açar.

“İsrail” ve Amerika’daki kardeşlerimiz onlarla anlaşma yapmaya ve ürünlerini satın almaya zorlanmaktadırlar. Allah sizden yapamayacağınız bir şeyi yapmanızı istememektedir; sadece yapabileceğiniz şeyleri yapmanızı ister.
Allah şöyle diyor: “Allah’tan, korkabildiğiniz kadar korkun.” (Kur’an 64:16)

Peygamberimiz, selam ve rahmet onun üzerine olsun, şöyle demiştir: “Eğer size bir şey yapmanızı emredersem, yapabildiğiniz kadar yapın.” Amerika’daki Müslümanlar, Müslümanlara karşı en az saldırgan olan şirketler ile çalışmalıdırlar, Siyonistler ile en az müttefik olan şirketlerle çalışmalıdırlar. Siyonist şirketleri yapabildiğiniz ölçüde boykot edin.

Araplar ve Müslümanlar Siyonizm’e meyilli olan ve İsrail’i destekleyen bütün şirketleri boykot etmelidirler, o şirketin ulusal merkezinin neresi olduğu önemli değildir (örn. Marks and Spencer) ve bunun gibi Siyonistleri destekleyen ve “İsrail” devletine yardım eden herhangi bir kimseyi de bu şekilde boykot etmelidirler. Boykot çok etkili bir silahtır, geçmişte ve yakın tarihte kullanılmıştır. Bu silah müşrikler tarafından Mekke’de Peygamber Muhammed, selam ve salat üzerine olsun, ve ashabına karşı kullanılmıştır. Onlara büyük zarar vermişti; hatta yaprak yemek zorunda bile kalmışlardı. Bu silah aynı zamanda Peygamberin, selam ve rahmet üzerine olsun, ashabı tarafından Medine’deki müşriklere karşı savaşmak için de kullanılmıştı. Yakın zamanlarda ise, ulusların sömürgeciliğe karşı verdikleri özgürlük mücadelesinde boykot silahını kullandıklarını görüyoruz. Buna ünlü bir örnek Gandhi’dir, koca Hindistan toplumuna İngiliz mallarını boykot etmesini söylemiştir ve bu çok etkili olmuştur. Bir boykot hareketi sadece bir ulusun ve kitlelerin elindedir. Devletler insanları belli bir ülkeden mal satın almak konusunda zorlayamazlar. Bu silahı, ulusal ve dinsel düşmanlarımıza karşı kullanalım ve hala hayatta olduğumuzu onlara gösterelim ve Allah istemedikçe bu Ümmet ölmeyecektir. Boykotun bir çok değişik etkileri vardır; bu silah Ümmetin kendilerini diğer insanların zevki için olan kölelikten nasıl kurtaracakları konusundaki eğitimlerini tazeler. Onlar bizlerin bu yararsız şeylere müptela olmamızı istiyorlar, oysaki gerçekte bunların bize zararı çok. Boykot, Müslüman kardeşliğin ve Ümmetin dayanışmasının bir çeşit dışa vurumudur. Her gün kurban veren kardeşlerimize ihanet etmeyeceğimizi söylemek bizim görevimizdir.

Düşmanımıza kâr sağlayacak işlerde yer almayacağız. Bu boykot sadece bir başlangıçtır; Peygamberler şehrinde ve Cihadın müstahkem cephelerinde kardeşlerimiz tarafından yapılan büyük direnişe yardımcı olacaktır. Eğer dünyadaki her Yahudi kendisini, İsrail’i elinden geldiğince destekleyen bir asker olarak düşünüyorsa, tabi ki samimi şekilde kalbini ve malını kullanan her Müslüman da El-Aksa’yı özgürlüğe kavuşturacak bir askerdir. Bir müslümanın yapacağı en temel hareket düşmanının mallarını boykot etmektir. Allah şöyle buyuruyor: “Ey siz inananlar, siz birbirinizin koruyucususunuz. Eğer siz bu görevinizi yerine getirmezseniz büyük tefrika ve karışıklıklar çıkar.”

Eğer Yahudi veya Amerikan mallarını satın alan tüketici büyük bir günah işliyorsa, elbette bu malları alan ve bir acente gibi davranan tüccar da en büyük günahkârdır. Şirket başka bir ad altında çalışıyor olsa bile, insanları kandırdıklarının farkındadırlar. Tüm dünya çevresindeki Müslüman Ümmet varlığını ve kutsal olanı koruma konusundaki hassasiyetini göstermeye davet edilmektedir. İslam Ümmeti kimin kendisine müttefik olduğunu ve kimin de kendisine düşman olduğunu bilmek zorundadır. Ümmet, kendisini zayıflığa ve bunalıma kaptırmamalı ve bu zorbaca barışı kabul etmemelidir. Bunu, Siyonistler zorla kabul ettirmek istemektedirler.

Allah şöyle buyuruyor: “Küçük düşerek barış için yalvarmayın, siz en üstünsünüz ve Allah sizinle beraberdir.” [Kur’an, 47:35]. Evleri kontrol eden kız kardeşlerimiz ve kız çocuklarımız bu konuda bir rol sahibidirler ve bu rol, erkeğin rolünden daha da önemli olabilir. Çünkü kadınlar evin ihtiyaçları konusunda yöneticidirler ve eve girmesi gereken şeyleri satın almaktadırlar. Erkek ve kız çocuklarının eğitilmesinde söz sahibidirler. Çocuklara Mücahid ruhunu aşılamaktadırlar ve onları, Ümmet ve davaları konusunda yapmaları gerekenler hususunda ve Ümmetin düşmanlarına karşı yapmaları gereken şeyler konusunda eğitirler, özellikle de boykot alanında. Çocuklar bunu anladıklarında, boykotu istekli bir şekilde devam ettireceklerdir ve daha sonra ebeveynlerine yol göstereceklerdir.

Allah’a inanan tüm insanlardan, Hıristiyanlardan ve diğerlerinden ve dünyadaki bütün hür ve onurlu insanlardan bizim yanımızda olmalarını istiyorum ve doğru ve gerçek olanı, yanlış olan karşısında ve haklıyı haksız karşısında desteklemelerini istiyorum. Zayıfların galip gelmesi için yardımcı olun. Bu insanlar her gün Allah yolunda, Kutsal Değerleri korurken öldürülmektedirler.

Aynı zamanda, dünya çapındaki Arap ve Müslüman ülkelerin çalışanlarından Filistinlileri haklı davalarında desteklemelerini ve güçlü zalimler karşısında harekete geçerek, yapabildikleri ölçüde ticaretlerine zarar vererek öfkelerini göstermelerini istiyorum. Son olarak her ülkedeki sağ duyulu, mantıklı ve tecrübeli kişiden bir boykot oluşturabilmek için birimler kurmalarını istiyorum, alternatifler oluşturmalarını ve olumsuz şeyleri önlemelerini ve kitleleri eğitmeye devam etmelerini istiyorum, ta ki, hak söz ayağa kalksın ve batıl yok olsun. Kesinlikle de öyle olacaktır.

“De ki ‘çalışın’, mutlaka Allah çalışmalarınızı görecektir ve Onun Peygamberi ve inananlar da göreceklerdir, Ahirete toplanacaksınız ve tanık olacaksınız ve ne yapa geldiğinizi öğreneceksiniz.”

“Bu Fetva Kitab ve Sünnetteki delillere ve Ümmetin görüş birliğine dayanmaktadır.” Allah en doğrusunu bilir

Prof. Yusuf el-KARDAVİ

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
israil dehşeti unutulmasın

israil dehşeti unutulmasın

genocide5vb4.jpg

genocide7iy8.jpg

genocide8cw0.jpg

genocide9lp4.jpg

genocide92na1.jpg

genocide93mc2.jpg

genocide95sf4.jpg

genocide96dh4.jpg

genocide97jn8.jpg

genocide99fz6.jpg

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
İran’da ‘İsrail Malları Haram’ Fetvası

Ocak 11, 2009

İsrail’i, siyonist gaspçı, gayri meşru ve işgalci olarak gördüğü tanımayan İran’da yine radikal bir karar daha alındı.
İran’da İsrail’e ait ürünlere ve bu ülke şirlktelriyle işbirliği
n1003758933_30087989_9122.jpg

olantüm yabancı şirketlere karşı birtakım yaptırım kararları alındı.
İran Resmi Haber Ajansı’nın (İRNA) bildirdiğine göre Ayetullah Mekarim Şirazi, bir soru üzerine,” İsrail ürünlerinin alımı,satımı,

bulundurulması kullanımı ve hediye edilmesi haramdır” fetvasını verdi.
Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad başkanlığında bugün toplanan İran Bakanlar Kurulu’nda da ”İsrail’de yatırım yapan veya siyonist rejime mali yardımda bulunan şirketler, İran tarafından cezaya ve ambargoya tabii tutulacak” kararı alındı.
Ahmedinejad, dünkü açıklamasında da ABD ve İsrail ürünlerinin boykot edilmesi çağrısında bulummuş, ”ABD ve İsrail ürünlerine ödenen paralar bomba ve füzeye dönüşüp, Filistin’de çocuk ve kadınların başına yağıyor” demişti.
AA

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz Mücahid kardeşlerimize zalimlere karşı yardım et ve üzerlerine sabır yağdır… Rabbimiz zalimlerin tuzaklarını kendi başlarına geçir… Rabbimiz kardeşlerimiz zulüm altında cihad ederken bizleri şuursuz ve duyarsız kılma… Rabbimiz kardeşlerimize iki güzellikten birini nasip et; ya zafer, ya şehadet… AMİİN

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..
beddua etmek yokmuş ama sen gelde bunlara etme..
allah belaların en büyüğünü gazapların en acısını tattırsın onlara..
bence onlar insan da değil zaten...şeytan dostları katiller..
elimde olsa gücüm yetse hepsini asacağım o köpeklerin...
paylaşıma teşekkürler allah sizden razı olsun o mındar hayvanlarında belasını versin İNŞALLAH...
hayırlı günler...

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..
beddua etmek yokmuş ama sen gelde bunlara etme..
allah belaların en büyüğünü gazapların en acısını tattırsın onlara..
bence onlar insan da değil zaten...şeytan dostları katiller..
elimde olsa gücüm yetse hepsini asacağım o köpeklerin...
paylaşıma teşekkürler allah sizden razı olsun o mındar hayvanlarında belasını versin İNŞALLAH...
hayırlı günler...

aleyküm selam kardeşim katılımınızdan dolayı teşekkürler
rabbim küffarı el kahhar ismiyle kahru perişan eylesin
allah herkezi gücünün yettiğinden aklının erdiğinden hesaba çekecek
belki bu ürünlerin ülkemizde pazarlanmaması için elimizden bişey gelmez
ama en azından evlerimizin yöneticisi bizleriz
evlerimizde bu ürünlere yer vermezsek karınca misali o yolda ölürüz
rabbim sizdende razı olsun selametle

"Zalimler İstemese de yürüyecek bu dazavamız halka halka büyüyerek yükseklere yükselecek...''

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc yar ve yardımcın olsun gönüldaş...
Allahcc a EL MUNTAKİM-İNTİKAM ALICI İSMİYLE YALVARIYORUZ.
Bizleri yoluna harceylesin...
BESMELE...SELAM...DUA..

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc a EL MUNTAKİM-İNTİKAM ALICI İSMİYLE YALVARIYORUZ.
Bizleri yoluna harceylesin...
BESMELE...SELAM...DUA..

kardeşim allah razı olsun öncelikle katılımınızdan dolayı teşekkürler
sizin yazılarınızı okuyorum çok etkili imzanızdaki ismi araştırmaya karar
verdim dedimki kim bu S. Mirzabeyoğlu ve kitaplarını buldum gerçekten
mükemmel bir şahsiyet bir kaç gündür kitaplarını okuyorum
gerçekten inanılmaz şeyler yazmış bu korkusuzluk bu cesaret aman allahım
detircek kadar cesur sayenizde varlığından haberdar olduğum bir kişilik
keşke o dönemde yazdığı dergileride bulabilsem ama nasıl
neyse allah razı olsun selametle kalın

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
---------------------------------------
Allahcc razı olsun gönüldaş...
GÖZYAŞLARINA BOĞULDUM...
SALİH MİRZABEYOĞLU ABDÜLHAKİM ARVASİ HAZRETLERİNİN TALEBESİ NECİP FAZILIN TALEBESİ..
BOLU CEZAEVİNDE İDAMLIK MÜEBBET YATIYOR..1999DAN BUGÜNE ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA İÇERİDE..
KİM ALLAH VE RESUL DİYORSA BİZ ONDANIZ...ODA BİZDEN...
NAKŞİ..EHLİ SÜNNET..
11 YILDIR İŞKENCE ALTINDA..
KELLEMİZLE ALLAHCC YOLUNDAYIZ..
ALLAHIM ÜMİTLERİMİZİ KAYIR...
AYAĞIMIZI SABİT EYLE ALLAHIM..
YOLUNA LAYIK EYLE ALLAHIM...
HERŞEYİMİZLE..CANIMIZLA...MALIMIZLA YOLUNA BİZLERİ FEDA EYLE ALLAHIM..
GÖRSÜNLER HABİBİNİN YOLUNDA BİZ EN DEĞERSİZLERİN FEDAİLİĞİNİ..
BARAN DERGİSİ COM ADRESİNDEN İSTEDİĞİNİZ DERGİLERİ İSTEYEBİLİRSİNİZ GÖNÜLDAŞ...ÜCRET BENDEN..SİZ İSTEYİN....
ALLAHCC yar ve yardımcınız olsun gönüldaş..Allahcce emanet olasınız...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA...
.......................................

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
---------------------------------------
Allahcc razı olsun gönüldaş...
GÖZYAŞLARINA BOĞULDUM...
SALİH MİRZABEYOĞLU ABDÜLHAKİM ARVASİ HAZRETLERİNİN TALEBESİ NECİP FAZILIN TALEBESİ..
BOLU CEZAEVİNDE İDAMLIK MÜEBBET YATIYOR..1999DAN BUGÜNE ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA İÇERİDE..
KİM ALLAH VE RESUL DİYORSA BİZ ONDANIZ...ODA BİZDEN...
NAKŞİ..EHLİ SÜNNET..
11 YILDIR İŞKENCE ALTINDA..
KELLEMİZLE ALLAHCC YOLUNDAYIZ..
ALLAHIM ÜMİTLERİMİZİ KAYIR...
AYAĞIMIZI SABİT EYLE ALLAHIM..
YOLUNA LAYIK EYLE ALLAHIM...
HERŞEYİMİZLE..CANIMIZLA...MALIMIZLA YOLUNA BİZLERİ FEDA EYLE ALLAHIM..
GÖRSÜNLER HABİBİNİN YOLUNDA BİZ EN DEĞERSİZLERİN FEDAİLİĞİNİ..
BARAN DERGİSİ COM ADRESİNDEN İSTEDİĞİNİZ DERGİLERİ İSTEYEBİLİRSİNİZ GÖNÜLDAŞ...ÜCRET BENDEN..SİZ İSTEYİN....
ALLAHCC yar ve yardımcınız olsun gönüldaş..Allahcce emanet olasınız...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA...
.......................................

Değerli kardeşim size nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum
hani mevlana hazretlerinin bir sözü varya "Kabenin karşısında kıble arıyorlar"
gerçekten şu zaman öğle bir zaman hadi kafirler küfrünü yaymaya çalışıyor
peki ya müslümanlara ne oluyor? cahilliğimizden dolayı gereken cevapları veremiyoruz ben şahsıma söylüyorum yalnış anlamayın
ben gafletten biraz uzaklaşayım diye bu siteye üye oldum
birşeyler öğreneyim diye zaman zaman bazı çekişmelerin içine giriyorum
ama pek bişey tutturduğum söylenemez insan bazen teslimiyetini
cümlelere dökemez ben de onlardanım herhalde neyse
yine söylüyorum sizin sayenizde SALİH MİRZABEYOĞLU gibi değerli bir
kişiyi tanıdım hiçbirşey için geç kalınmış sayılmaz kitaplarını okudukça
başkalaşıyor insan alllah razı olsun rabbim tevhid yolunda yorulmadan
hayatımızı sonlandırmayı nasip etsin bu yol bizi sevgiliye ulaştıracak
"BİR GÜNÜ BİR GÜNE EŞ GEÇEN ALDANMIŞTIR"

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim size nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum
hani mevlana hazretlerinin bir sözü varya "Kabenin karşısında kıble arıyorlar"
gerçekten şu zaman öğle bir zaman hadi kafirler küfrünü yaymaya çalışıyor
peki ya müslümanlara ne oluyor? cahilliğimizden dolayı gereken cevapları veremiyoruz ben şahsıma söylüyorum yalnış anlamayın
ben gafletten biraz uzaklaşayım diye bu siteye üye oldum
birşeyler öğreneyim diye zaman zaman bazı çekişmelerin içine giriyorum
ama pek bişey tutturduğum söylenemez insan bazen teslimiyetini
cümlelere dökemez ben de onlardanım herhalde neyse
yine söylüyorum sizin sayenizde SALİH MİRZABEYOĞLU gibi değerli bir
kişiyi tanıdım hiçbirşey için geç kalınmış sayılmaz kitaplarını okudukça
başkalaşıyor insan alllah razı olsun rabbim tevhid yolunda yorulmadan
hayatımızı sonlandırmayı nasip etsin bu yol bizi sevgiliye ulaştıracak
"BİR GÜNÜ BİR GÜNE EŞ GEÇEN ALDANMIŞTIR"
Allahcce emanet ol....
BESMELE...SELAM...DUA...
Unutana Zaman Hatırlatır
4resim6.jpg

Birinci körfez savaşından ... Kaçı askeri araç ...?!
182_p6186.jpg
182_p6185.jpg
14FH57.jpg

305Y7.jpg
115562004odul1.jpg

cavus2.JPG

dezanfarmasyon5.GIF

DEZENFORMASYON :
GUYA ISLAMI KESIM KOTUMSERÖNYARGILI ... ABD İSE CICI ...
CİHAD TV BILDIRIYOR : HABERLER : " SIYONIST ABD ASKERLERI BEBEKLERI ZEHIRLIYOR ... AZ SONRA"

4E698.jpg

Irak'ta bir ABD tankı !
835-20050405-04.jpg
kafir9lu.jpg

a72k.jpg
cap0257sl.png

cap0420kw.png
cap0444yh.png

stonesweapons.jpg

Ya İzzet Ya Zillet !
filistinTRL.jpg
omer%20muhtar.jpg

172.jpg

Ömer Muhtar

malcolmX_300.jpg
Malkom%20X%202a.JPG

Malcom X

995-20050822-03.jpg
1071-20051123-12.jpg

Günahları af etmeye Almanya'ya giderken , papa ...Kutsal ruh'a şükür (!) rüzgara da hükmederim dememişti...!
h1dk84d.jpg

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
01.jpg

boycott-israel-anim.gif
irak0.jpg
boycott-israel-anim.gif
TÜM iSLAM ALEMİNE DUYURU!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta [/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. [/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar."(Hadis)[/FONT]​
animationcoca753wr8.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]EY MÜSLÜMANLAR! BU HADISI ŞERİFİ [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]OKUDUGUNUZDA RAHAT [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]OLABILIYORMUSUNUZ?[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ELLERİNİZDEN HİÇBİRŞEY GELMESE BİLE! [/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BOYKOT EDİN!![/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TÜM İSLAM ALEMİNİ BOYKOTA ÇAĞIRIYORUZ!!![/FONT]​
ayet11116ir.jpg
boycott-poster2.jpg
boycott-poster3.jpg
Basit Hesap!
Günde 1 paket Amerikan sigarası (Philip Morris) tüketen
bir kimse her ay 4.5 YTL x 30 = 135 YTL x 12= her yıl 1.620 YTL
Amerikan şirketlerine kazandırmakta.
Peki hayatımızda kaç kez ve ne kadar Amerikan ve İsrail
saldırısına uğramış bir ülke halkına yardım ettik?
boykot.gif
rma6.jpg

look at his face - A 7-year-old Lebanese boy fights for his life on a hospital bed
in Saida 17 July 2006 after being injured in an Israeli air raid - AFP
bek1.jpg

look at the eye- Issam Mostafa, a 3-year-old Lebanese boy, rests at a hospital
in Shtora in the Bekaa valley 17 July afp.
boykot9la8ul.gif
880832451218pg.gif

cokelogouz5.jpg

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
filistini unutma kakrolsun israil

filistini unutma kakrolsun israil

Genel Israil Firma Logoları

timberlandwe8.gif
ŞİRKET : Timberland
1768667tn70md3.jpg
2323205tn90hj4.jpg
macwx3.gif
ŞİRKET : McDonald’s
39wt9.jpg

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
küffara karşı hep birlikte boykota devam

küffara karşı hep birlikte boykota devam

natgeoje6.jpg
skyzw8.gif
nokiake9.gif
ŞİRKET : Nokia
landingthemeoi0.jpg
1100mainpages1ph9.jpg
intelvi0.gif
ŞİRKET : Intel
250704250704gl3.gif
aa316int00fx7.jpg

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
kahrolsun israil boykota devam filistini unutma eyyy müslüman

kahrolsun israil boykota devam filistini unutma eyyy müslüman

cokelogouz5.jpg

dogalsutar2.jpg
danetteut2.jpg
deltaqk0.jpg
ŞİRKET :Delta Galil Industries Ltd
carr1fc5.gif
cal1tx9.gif
boss1cb6.gif
mandsfw0.jpg
esteelauderog5.jpg
ŞİRKET : Estee Lauder
originslogoyw9.gif
tommylogock2.gif
donnakaranlogoyy3.gif
ŞİRKET : IBM
xseriesud4.gif
slogoffffffoy7.gif
bladefl8.gif
johnsonam1.gif
ŞİRKET : Johnson & Johnson
29344ng2.jpg
kimberlylr8.jpg
ŞİRKET : KIMBERLY-CLARK
kotexzk4.jpg
logoskleenexnq1.gif
huggieszn7.jpg
lorealco2.gif
ŞİRKET : L’Oréal
vichy3vp4.gif
lanconelx9.jpg
nestlebannerzi0.gif
ŞİRKET : NESTLE
nescafecz4.gif
smkitkatdl1.gif
smshreddieszc6.gif
nclogolg7.gif
ŞİRKET : News Corporation
foxay3.jpg

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Namusa dokunulan yerde şeref ölmekten geçer....

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Namusa dokunulan yerde şeref ölmekten geçer....

allah (cc) razı olsun mücahid kardeşim rabbim yar ve yardımcınız olsun

"Kendilerine zulmedilmesi dolayısıyla,savaşa uğrayan mü'minlere,
savaşma izni verildi.
şüphesiz allh'ın gücü, onlara yardım etmeye yeter.
Onlar sırf rabbimiz allhtır dedikleri için haksız yere yurtlarından
sürgün edilip çıkarıldılar..."
sure-i hac 39/40

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
İSRAİL MALLARI DEPODA KALDI
SİYONİSTLER BOYKOTU DELMEK İÇİN BİNBİR TAKLA ATIYORLAR
boykot-k%281%29.jpg
null.gif

Yetiştirdikleri ürünleri satamayan İsrailli üreticiler hükümete boykotu şikâyet etti.
Terörist İsrail’in Filistinli sivil halkı barbarca katletmesi üzerine İslam ülkelerinde başlatılan boykot çağrıları Siyonistlere ciddi bir darbe indirdi. Türkiye’de satışları durma noktasına gelen İsrail menşeli firmalar boykotu delmek için kampanya üstüne kampanya düzenlemeye başladılar. Boykot kampanyasını başlatan Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya da yaptığı açıklamada boykotun daha da yaygınlaşacağını söyledi.

Bir yandan dünya genelinde İsrail’in katliamlarına her geçen gün tepkiler artarken, öbür taraftan Siyonist İsrail mallarına yönelik boykot çağrıları artarak devam ediyor. İsrailli meyve ve sebze üreticileri yurt dışına gönderdikleri ürünlerde ciddi bir talep azalması olduğu şikâyetiyle hükümete başvurdu. Türkiye’de ise satışları ciddi manada azalan Siyonist firmaları kampanya üstüne kampanya başlatarak boykotun etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

ÜRÜNLER DEPOLARDA ÇÜRÜYOR

İsrail ürünlerine karşı başlatılan boykotlar nedeniyle zor günler geçiren İsrailliler, depoların, alımı iptal edilen ve çürümeye terk edilen mallarla dolu olduğunu söylüyor. Depolarda kalan malları koruyabilmek için soğutma ünitelerine yerleştirmek zorunda kalan Yahudi üreticiler, artan ekonomik zarardan da endişeli. İsrail haber ajansı Ynet’e göre, ciddi anlamda satış düşüşü yaşanan ülkelerin başında Ürdün, İngiltere ve İskandinavya ülkeleri geliyor. Yahudi üreticiler, Gazze saldırılarından önce boykot olmadığını kaydederek, “Her geçen gün daha kötüye gidiyor, her gün boykot çağrısı yapan sesler daha da yükseliyor” diyerek İsrail hükümetinin tedbir almasını istediler.

SİYONİSTLER BOYKOTU DELMEK İÇİN BİNBİR TAKLA ATIYORLAR

Katliamlara en sert tepki gösteren kurumların başında gelen Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya ise Türkiye’deki İsrail firmalarının çok zor durumda olduklarını söyledi. Boykotla beraber Türkiye’deki İsrail malı satışlarının ciddi manada düştüğünü ifade eden Kaya, “Her yerden bize raporlar geliyor. İsrail firmaları boykotu delmek için alt bayilerine olmadık yöntemler uyguluyor. Kampanya üstüne kampanya düzenliyorlar. Ürünlerde yüksek indirimlere gidiyorlar. Ekstra ürünler ve hediyeler vermeye başladılar” dedi. Boykotun çok büyük bir etkisinin olduğunu ifade eden Kaya, “Bu gün atılan füzelerin, mermilerin her biri bizim aldığımız malların parası ile alındı. Ancak bundan sonra bu böyle olmayacak. Bu katliamlarla beraber boykot şu ana kadar hiç olmadığı kadar büyüdü. Bugün bütün dünya milletleri Siyonist vahşete lanet yağdırıyor. Başlattığımız boykotun yankılarını çok net görüyoruz” diye konuştu. Terörist İsrail’in tek taraflı ateşkesinin bir aldatmaca olduğuna dikkat çeken Kaya, “Siyonist katiller dinlenmek için katliama ara verdiler. Çünkü insanları katletmek İsrail’in devlet politikasıdır. O yüzden bu saldırı bitse bile boykot devam edecek. Biz ömür boyu İsrail’i boykot edeceğiz. İsrail firmaları, ürünleriyle üç milyonluk Yahudi nüfusuna hitap ederek ayakta kalamaz. O yüzden bize ve diğer ülkelere yöneliyor. Ancak onların yaşaması bu katliamların devam edeceği anlamına geliyor” şeklinde konuştu.

Öte yandan; İsrail ve Amerikan ürünlerine karşı boykot çağrıları her geçen gün artıyor. Malezya ve Norveç gibi ülkelerde boykot resmi bir boyut kazanırken, dünyanın her köşesinde sürekli seslendirilen boykot çağrıları daha geniş kitlelere ulaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt