Malzemeler:
1 kg ıspanak
1 su bardağı çökelek
1 çay bardağı tuzlu yoğurt
2 baş soğan
1 yemek kaşığı pul biber
1 su bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Ispanakları ayıklayın, doğrayın ve
yıkadıktan sonra çok az haşlayın.
Soğuk suylu durulayın. Avuç içinde
sıkarak suyunu süzün. Soğanı ince
kıyın. Çökelek, tuzlu yoğurt ve pul biber
ile birlikte zeytinyağı katarak karıştırın.
Hazırlamış olduğunuz bu içi, bir çarşı
fırınında içli pide gibi pişirtebilirsiniz
1 kg ıspanak
1 su bardağı çökelek
1 çay bardağı tuzlu yoğurt
2 baş soğan
1 yemek kaşığı pul biber
1 su bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Ispanakları ayıklayın, doğrayın ve
yıkadıktan sonra çok az haşlayın.
Soğuk suylu durulayın. Avuç içinde
sıkarak suyunu süzün. Soğanı ince
kıyın. Çökelek, tuzlu yoğurt ve pul biber
ile birlikte zeytinyağı katarak karıştırın.
Hazırlamış olduğunuz bu içi, bir çarşı
fırınında içli pide gibi pişirtebilirsiniz