Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

işm için (1 Kullanıcı)

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI günler herkese..Sizlerden bir ricam var. Ben ambalj firmasında stajerim grafiker olarak.. İşyerinde Kalmam için bana dua edermisiniz...Burada kapalı çalışabiliyorum.. namazımı kılıyorum yani herşey çok güzel.. bana dua edermisiniz.. ALLAH hepinizden razı olsun şimdiden...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hakkınızda hayirliysa o işte çalışmanızı size nasip etsin ve size helal ve bol rızık versin...hem kendinizi rizklanin, hem infak edin...

şu hadisi çok severim....sizinle de bölüşeyim...

Eğer Allahü teâlâya hakkıyla tevekkül etseydiniz, sabah aç kalkıp, akşam tok dönen kuşlar gibi, sizin de rızkınızı verirdi) buyuruldu. (Tirmizi)

gördügümüz gibi, eger Allah a hakkiyla tevekkül edersek, Allah rizkimiza kefil oluyor...bir çok kardeşimiz işsizlik yani rizik konusunda sıkıntı yaşıyor...ve çoğu zaman yalnış sonuçlar veriyor yani sanki işini kayb ederse ve ya iş bulamazsa artik rizki olmayacak...Ama Allaha tevekkul edip, sebeplere de yapışırsak, yani iş ararsak helalinden Allah rizkimiza kefil...

uzun yazdim hakkınızı helal edin...

salam aleykum

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun sizden... Varsa hakkımız helal olsun. VEALEYKÜM SELAM

jackofan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah seni iş yerinde ve yolda geçireceğin her saniye adedince korusun,sana bol rızık versin ve en önemlisi doğru yoldan ayırmasın.

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun teşekkür ederim..RABBİM daima HAK yolunda ilerlememizi nasip eylesin..RABBİM hem burda hemde ebedi yerde yüzümüzü güldürsün.SALİH kullarından olalım İNŞALLAH.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
İşin hakkında hayırlı uğurlu olur inşallah dualarımızdasın Allah cc emenet kal

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hakkında Hayırlı olani Nasip Etsin ...

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
amin İNŞALLAH.. RABBİM cümlemiz için HAYIRLI olanı nasip etsin İNŞALLAH....

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Orada çalışman hayırlıysa inşaAllah devam edersin.Allah hayırlı rızıklar,helal kazançlar nasip eylesin,kazandıklarını da O'nun yolunda infak edebilmeni nasip eylesin inşaAllah.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kalbinize göre nasip etsin kardeşim ... Eğerki ibadetlerinizi yapmakta kolaylık sağlıyorsa iş yerinizde kalırsınız inşallah

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlenizden RAZI olur İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt