Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr php fussion portal islami modul ve block lar istek (1 Kullanıcı)

mucahid20

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm yönetici arkadaşlar php fussionla yapılmış portalana sayfasına üye olmak istedim buraya yönlendirdi üye oldum foruma ama portala giriş yapılamıyor

portal yöneticinden rica edecektim islami modulleri block ları paylaşırmısınız diye
bende php fussionla bir site yapmaya çalışıyorum islamiyet.gen.tr taklit ediyorum genelde
burada yani portalda yayınlanan islami bilgilerin modulleri blockları lazım bilgileri tek tek kopyalayıp siteye atmam imkansız modul olarak paylasırsanız çok memnun olurum

ücretsiz bir hostta acemice bir uğraş yapıyorum inşallah paylaşırsanız büyük sevaba girersiniz
site sorumlusu kimse uğraştığım sitenin adresinide verebilirim

şimdiden Allah razı olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt