Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr ne menem bişeymiş (1 Kullanıcı)

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm arkadaşlar;
yahu bu sıte ne menem bişeymiş böyle.
İki gündür annem rahatsızdı siteye girip gezemedim.
gezemedim ama sürekli aklım burda,cevdet 71'in ilahileri,diğer kardeşlerin dua talepleri Rüyam3 ile s.s.s kardeşlerimin durumları,turgut kardeşimin resimleri; vallahi aklım hep burda.
şimdi fırsat bulur bulmaz hemen pc nin başına çöktüm.

Biliyormusunuz bana neler yaptırdınız;ben çok savsak bir müslümandım heleki namaz konusunda zaman zaman aksatıyordum,dua etmiyordum,tesbih çekmeyi bırakmıştım.Bir müslüman olarak tek yaptığım hasta annemi hoş tutmaktı,onun hizmetini yapmaktı.Bununla başarırım zannediyordum. Amaaaaa!

Sizlerle tanışmaya başladıkça yetmiyor olduğunu farkettim. Önce dua taleplerine cevap vermeye başladım.Sonra tesbihlere derken namazlar oturmaya başladı.Kuran öğrenimim yarım kalmıştı.inşaallah onuda ele alıcam.

Bütün bunlar allahında izniyle;İSLAMİYET.GEN.TR aracılığıyla sizlerin sayesinde oldu inşaallah.

Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.Kimin ne sorunu sıkıntısı varsa rabbim
selamete erdirsin allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.A.E.O

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM!

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm arkadaşlar;
yahu bu sıte ne menem bişeymiş böyle.
İki gündür annem rahatsızdı siteye girip gezemedim.
gezemedim ama sürekli aklım burda,cevdet 71'in ilahileri,diğer kardeşlerin dua talepleri Rüyam3 ile s.s.s kardeşlerimin durumları,turgut kardeşimin resimleri; vallahi aklım hep burda.
şimdi fırsat bulur bulmaz hemen pc nin başına çöktüm.

Biliyormusunuz bana neler yaptırdınız;ben çok savsak bir müslümandım heleki namaz konusunda zaman zaman aksatıyordum,dua etmiyordum,tesbih çekmeyi bırakmıştım.Bir müslüman olarak tek yaptığım hasta annemi hoş tutmaktı,onun hizmetini yapmaktı.Bununla başarırım zannediyordum. Amaaaaa!

Sizlerle tanışmaya başladıkça yetmiyor olduğunu farkettim. Önce dua taleplerine cevap vermeye başladım.Sonra tesbihlere derken namazlar oturmaya başladı.Kuran öğrenimim yarım kalmıştı.inşaallah onuda ele alıcam.

Bütün bunlar allahında izniyle;İSLAMİYET.GEN.TR aracılığıyla sizlerin sayesinde oldu inşaallah.

Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.Kimin ne sorunu sıkıntısı varsa rabbim
selamete erdirsin allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.A.E.O

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM!

s.a ne güzel bir paylaşım,ALLAH RAZI OLSUN.bana da burası çok iyi geliyor.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Çok haklısın kardeşim ben bile ayrılamıyorum burdan sürekli giriyorum girmeyince de içimi sıkıntı basıyo çok seviyorum burdaki herkesi Allah c.c. razı olsun bu siteyi kuranlardan derim ailemden bir farkı yok buranın kopamıyorum

Selam ve dua ile...:G

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Değerli Kadeşim,

Selamün Aleyküm

Öncelikle bu samimi yazın için ellerine sağlık.Allah annenize acil şifalar versin sizede dayanma gücü versin.Cenab-Hak yar ve yardımcınız olsun.

Hani bir hadis var.Tek kalanın dostu şeytandır diye.İşte bizler bu yalnızlıktan kurtulmak ve şeytanın bize dostluk etmemesi için burdayız.Düşünün bir apartmanda oturuyorsunuz ama kimseyi tanımıyorsunuz neden devir Ahir Zaman iş güç v.s hep bahanelerimiz var birbirilerimizi görmemek için.

Halbuki hep yalnızız.İşte bu yalnızlığı mü'min kardeşlerimiz ile paylaşmak için bu siteye geliyoruz ve daha bir çok sebeb..

Cemaatleşme işte bunun için çok önemlidir.Aslında gerçekten Cenab-Hak'ın rızasını gözeten ve bizlerin kafa yapısına uygun bir cemaat bulmak gerekir heleki bu Ahir Zamanda bu çok önemli.Örneğin Camiye gidersiniz Cami demek cem etmek yani toplamak bir araya getirmek demektir.İşte bu yüzden özellikle genç kardeşlerimizin özellikle Camiye teişrif etmeleri gerekirki bu cemaatleşmeler gerçekleşsin.

Slm ve Dua ile..

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kadeşim,

Selamün Aleyküm

Öncelikle bu samimi yazın için ellerine sağlık.Allah annenize acil şifalar versin sizede dayanma gücü versin.Cenab-Hak yar ve yardımcınız olsun.

Hani bir hadis var.Tek kalanın dostu şeytandır diye.İşte bizler bu yalnızlıktan kurtulmak ve şeytanın bize dostluk etmemesi için burdayız.Düşünün bir apartmanda oturuyorsunuz ama kimseyi tanımıyorsunuz neden devir Ahir Zaman iş güç v.s hep bahanelerimiz var birbirilerimizi görmemek için.

Halbuki hep yalnızız.İşte bu yalnızlığı mü'min kardeşlerimiz ile paylaşmak için bu siteye geliyoruz ve daha bir çok sebeb..

Cemaatleşme işte bunun için çok önemlidir.Aslında gerçekten Cenab-Hak'ın rızasını gözeten ve bizlerin kafa yapısına uygun bir cemaat bulmak gerekir heleki bu Ahir Zamanda bu çok önemli.Örneğin Camiye gidersiniz Cami demek cem etmek yani toplamak bir araya getirmek demektir.İşte bu yüzden özellikle genç kardeşlerimizin özellikle Camiye teişrif etmeleri gerekirki bu cemaatleşmeler gerçekleşsin.

Slm ve Dua ile..

aleykümselam imidik kardeşi yorumların için allah razı olsun.gerçektende bu sitede yalnız kalınmaz. a.e.o

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam rüyam3 kardeşim demekki yalnız bende değil pek çok kişide aynı bağımlılığı yapıyor bu sitedeki bütünlük.a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt