Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr kurucularinin ölmüslerine hatime varmisiniz (1 Kullanıcı)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeslerim benim bir teklifim var islamiyet.gen.tr'i kuran ve emegi gecen tüm büyüklerimizden kardeslerimizden ALLAH razi olsun ne muradlari varsa canabi mevlam tez günde versin insallah. varmisiniz ?kurucularin ölmüslerinin ruhlarina su mubarek aylarda bir hatim indirmeye.bizler icin nekadar güzel calismalar yapiyorlar gercekten ben cok mutluyum iyiki bu siteyle tanistim bütün arkadaslar cok iyiler herkes herkese yardim icin adeta kosturuyor kimse kimseyi tanimadigi halde birbirimizin yarasina merhem oluyor DUA larimizla bir nevide olsa yardimci olmaya calisiyoruz siteye girdigim zaman kendimi baska dünyada hissediyorum tertemiz dedikodusuz kimse kimsenin hakkinda konusmuyor elestirmiyor aksine elele yardim ediliyor YÜCE RABBIM HARKESDEN RAZI OLSUN VE SITE KURUCULARI HAKLARINI HELAL ETSINLER :a07::a12::a21:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt