Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr bağımlısı oldum (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a kardeşlerim hayatımda hiç bu kadar huzurlu ve mutlu olmamıştım aradığım herşey burda fazlasıyla var,rabbim beni burdan alıkoymasın hepinizde dualarımdasınız sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum hayırlı akşamlar

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______aleyküm selam kardeşim ne mutlu size...sevindim SİZİN adınıza huzurlu olmanIZa...mutlu olmanıza
amin inşallah kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ileB)B)B)
hayırlı nurlu akşamlar dilerim:H _______

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
a.s hayırlı akşamlar.bende uye olalı bir hafta kadar oldu.çok guzel bir ortam oldugunu gördüm.harikulade insanlar var.bilgi birikimi paylaşımı çok güzel.arkadaşlık ve aradaki sevgi saygı ortamı çok güzel.Allah bozmasın inşallah..herkese hayırlı akşamlar.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
______aleyküm selam kardeşim ne mutlu size...sevindim SİZİN adınıza huzurlu olmanIZa...mutlu olmanıza
amin inşallah kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ileB)B)B)
hayırlı nurlu akşamlar dilerim:H _______

allah razı olsun sağol canım gerçekten çok mutluyum slm ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
a.s hayırlı akşamlar.bende uye olalı bir hafta kadar oldu.çok guzel bir ortam oldugunu gördüm.harikulade insanlar var.bilgi birikimi paylaşımı çok güzel.arkadaşlık ve aradaki sevgi saygı ortamı çok güzel.Allah bozmasın inşallah..herkese hayırlı akşamlar.

ewt ya gerçekten de öle çok güzel bi site

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a kardeşlerim hayatımda hiç bu kadar huzurlu ve mutlu olmamıştım aradığım herşey burda fazlasıyla var,rabbim beni burdan alıkoymasın hepinizde dualarımdasınız sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum hayırlı akşamlar

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]

[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve aleyküm Selam Neslihan ablacım..
Şahsım adına ben de sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum:).. Biz de güzel forumlarınızın bağımlısı olduk..Allah c.c razı olsun, her birinden istifadeleniyoruz inşallah...Baki dualar ile siz de Kalbinizin sahibine Emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar.
[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]

[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com

[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve aleyküm Selam Neslihan ablacım..
Şahsım adına ben de sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum:).. Biz de güzel forumlarınızın bağımlısı olduk..Allah c.c razı olsun, her birinden istifadeleniyoruz inşallah...Baki dualar ile siz de Kalbinizin sahibine Emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar.
[/FONT][/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT][/FONT]

allah razı olsun inşallah daha güzel şeyler paylaşmak nasip olur slm ve dua ile allaha emanet ol

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım...
evet dediğin gibi aynen bende bağımlı oldum buraya.çok güzel bi ortam var burda ALLAH bozmasın...dualarımdasınız.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt