Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslam'ı seçene 20 yıl hapis cezası istiyorlar (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Din olarak İslamı seçenlerin hızla artması üzerine kaygılanan ABD bunun önüne geçmek için kanun çıkarıyor.

Son günlerde İslamı kabul edenlerin sayısındaki hızlı artış üzerine İslamiyeti seçenlerin 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmaları için kanun teklifi hazırlandı.

Amerikada ırkçı Society of Americans for National Existence (Ulusal Varoluş için Amerikalılar Topluluğu) örgütü İslamı seçenlerin 20 yıl hapis cezasına çarptırılması için bir girişim başlattı.

Amerikanın sonunu getirecek büyük bir komplo olarak tanımladığı İslama savaş açan örgüt, İslamı yok etme planı çerçevesinde İslamı seçenlerin hapis cezasına çarptırılmasını sağlayacak bir kanun teklifi hazırladı.

Amerikada son günlerde yapılan kamuoyu yoklamaları İslama girenlerin sayısında önceki yıllara oranla büyük bir artış olduğunu gösteriyor.

Dünyada bir ilk olan bu ırkçı girişime öncülük eden SANA örgütü, camileri ve İslam merkezlerini de İslama bağlılıklarına göre tasnif edeceğini ve Amerikan kamuoyuna ve yetkililere sunacağını açıkladı.

Amerikalı Müslümanlara göre bu tür girişimler, Müslümanlar üzerinde baskı kurup Amerikadan göç etmelerini sağlamayı hedefliyor.

Amerikalı Müslümanlar baskıların bu şekilde devam etmesi halinde Amerikada İslama davetin Mekkede dönemindeki gizli davete benzer bir duruma geleceğini belirtiyorlar.

Kaynak: Asım Sancaktar / Dünya Bülteni

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İslam'ı seçene 20 yıl hapis cezası istiyorlar

Selamun aleykum..
Bence bunlar kötek istiyorlar:mad::mad:

Fesubhanallah nasıl sinirlendim akşam akşam.. Konuşsam iyi şeyler söylemeyeceğim..:mad:
En iyisi Efendimizin s.a.v. tavsiyesine uyup ya hayır söz söyleyeyim yada susayım..
Allah c.c. hidayet versin inşaAllah..
Bizi bundan haberdar ettiğin için çok sağol kardeşim, Allah c.c. razı olsunB)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.SELAMETLE KAL.

desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Bence bunlar kötek istiyorlar:mad::mad:

Fesubhanallah nasıl sinirlendim akşam akşam.. Konuşsam iyi şeyler söylemeyeceğim..:mad:
En iyisi Efendimizin s.a.v. tavsiyesine uyup ya hayır söz söyleyeyim yada susayım..
Allah c.c. hidayet versin inşaAllah..
Bizi bundan haberdar ettiğin için çok sağol kardeşim, Allah c.c. razı olsunB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ben sadece, ''kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.'' diyorum. rusyada, danimarkada, fransada islamın gelişmesine bakılırsa, tüm saldırıları ters tepiyor..kuranı kerim şu an danimarkada en çok satılan ilk 10 kitap arasında.. rusyada islama geçenlerin sayısının sadece 2 ayda 40.000'i bulduğunu duyuyoruz. yaptıkları tüm saldırılar, onların aleyhine dönecektir inşallah. emeğinize sağlık abi. selam ve dua ile.

fasunar

Kayıtlı Kullanıcı

bunun birde güzel yönünden baksak aslında bu kadar sinirlenmicez düşünsenize ne kadar çok müslüman olan var şu dinin güzelliğini gören o kadar çok insan varki o yanlış yolda olanları bu derece ürkütmüş ...
onlara sadece yazık bu güzelliği göremiyorlar bu huzuru yaşayamıyorlar Rabbim onlara hidayet versin inşallah...

paylaşımın için Allah senden razı olsun..B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİ..DEĞİL 20 YIL ÖMÜR BOYU DA VERSELER MÜSLÜMAN OLACAK KİŞİYİ ENGELLEYEBİLİRLERMİ..ZATEN MÜSLÜMANLIĞA NİYET ETMİŞ BİRİSİ ANLAMIŞTIR SABRIN SONUNUN SELAMET OLDUĞUNU..ABD BÖYLE MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞSIN BAKALIM RABBİM ONLARA NE FELAKETLER VERİR DAHA..İNANAN HER ZAMAN KAZANIR YA BURDA YA DA MAHKEME-İ KÜBRADA..KALBİM ÇOK FERAH BU YÖNDEN..ONLARIN BU HAİNCE SALDIRILARINI SADECE SİNEK GÜRÜLTÜSÜNDEN İBARET GÖRÜYORUM..RABİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ABİ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah ıslah etsin..:mad:

Kaan Erdem

Yönetici

SENDEN DE ALLAH CC RZI OLSUN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE KAL.

aliye_aliye yazdı:
ben sadece, ''kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.'' diyorum. rusyada, danimarkada, fransada islamın gelişmesine bakılırsa, tüm saldırıları ters tepiyor..kuranı kerim şu an danimarkada en çok satılan ilk 10 kitap arasında.. rusyada islama geçenlerin sayısının sadece 2 ayda 40.000'i bulduğunu duyuyoruz. yaptıkları tüm saldırılar, onların aleyhine dönecektir inşallah. emeğinize sağlık abi. selam ve dua ile.

Kaan Erdem

Yönetici

SENDEN DE ALLAH CC RZI OLSUN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE KAL.

fasunar yazdı:
bunun birde güzel yönünden baksak aslında bu kadar sinirlenmicez düşünsenize ne kadar çok müslüman olan var şu dinin güzelliğini gören o kadar çok insan varki o yanlış yolda olanları bu derece ürkütmüş ...
onlara sadece yazık bu güzelliği göremiyorlar bu huzuru yaşayamıyorlar Rabbim onlara hidayet versin inşallah...

paylaşımın için Allah senden razı olsun..B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE.

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİ..DEĞİL 20 YIL ÖMÜR BOYU DA VERSELER MÜSLÜMAN OLACAK KİŞİYİ ENGELLEYEBİLİRLERMİ..ZATEN MÜSLÜMANLIĞA NİYET ETMİŞ BİRİSİ ANLAMIŞTIR SABRIN SONUNUN SELAMET OLDUĞUNU..ABD BÖYLE MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞSIN BAKALIM RABBİM ONLARA NE FELAKETLER VERİR DAHA..İNANAN HER ZAMAN KAZANIR YA BURDA YA DA MAHKEME-İ KÜBRADA..KALBİM ÇOK FERAH BU YÖNDEN..ONLARIN BU HAİNCE SALDIRILARINI SADECE SİNEK GÜRÜLTÜSÜNDEN İBARET GÖRÜYORUM..RABİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ABİ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(c.c) ıslah etsin nediyelim...Dün sabah haberlerde izledim Amerikada cami kurmuşlar çok güzel yapmışlar....

Kafirlerle ilgili ayetler ortada zaten....Kalpleri mühürlemiş....Gözleri görmez zaten...B)Allah(c.c) hidayete erdirsin inşallah...Amin..

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC AKIL FİKİR VERSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN KARDEŞİM.

Resul_Acer yazdı:
Allah(c.c) ıslah etsin nediyelim...Dün sabah haberlerde izledim Amerikada cami kurmuşlar çok güzel yapmışlar....

Kafirlerle ilgili ayetler ortada zaten....Kalpleri mühürlemiş....Gözleri görmez zaten...B)Allah(c.c) hidayete erdirsin inşallah...Amin..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle bir şey yok şuanda değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt