ben ısırgan otununun kavurmasını böreğini hiç sevmem. ama çok faydalı bir besin. bazı hastalıklarda özellikle. tarifim şöyle ıspanak, ısırgan otu , kuru soğan, maydonozu yıkayıp doğruyorsunuz ince ince, derin bir kaba alıyorsunuz. malzemeye göre iki yumurta bir çay bardağı kadar un, tuz göz kararı koyuyorsunuz . tavaya yağ koyup karışımı döküyorsunuz yanlız çok kalın olmasın içi pişmez. iki santim kadar olabilir. spatulayla bakıyorsunuz altı pişince çevirip diğer tarafını çeviriyorsunuz . servis tabağına alıp isteğe bağlı olarak yoğurtla servis yapıyorsunuz. hatta benim gibi mutfakta dayanamayıp atıştırıyorsunuz.
) ısırgan otunu yiyemeyenler için veya farklı bir lezzet arayanlar için ayrıca misafirlere de ikram olabilir. ben gittiğim bir yerde öğrenmiştim.