Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

işim :( (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan SeNa_
  • Başlangıç tarihi
S

SeNa_

şuan özel sektörde çalışıyorum ve 13 saat sabah 9 akşam 10 ve benimle aynı maaşı alıp 8 saat çalışan var 2-3 haftada anca izin kullanabiliyorum ayrıyeten 8 saat çalışan bile izin kullanabiliyor böyle bir adaletsizlik görmedim çok bunaldım borçlarım var ve onlar yüzünden susuyorum böyle Allahımdan sadece bana yardımcı olmasını ve hakkımda hayırlı olanını nasip etmesini dilemekten başka çarem yok :(

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sabırlı olun.
Rabbim rızkınızı açsın.
Yolunuzu açık eylesin.
Selametle kalın.
Duanızı okudum.
Rabbim kabul etsin.

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
bu iş saatlerine devletin karışması gerek haftalık 40 saati geçmemesi gerek çalışma saatlerinin.özel sektör iş gücünü bol bulup az paraya 10-12 saat çalıştırıorlar. sonuna kadar sömürüyorlar işe gidip gelmeyle insana sadece eve gidip uyuyacak kadar vakit kalıyor.insanları böyle sömüren özel sektör şirketlerinin tez vakitte layıklarını bulmalarını diliyorum Allah tan.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Hayırlı kapılar açsın size..

S

SeNa_

bu iş saatlerine devletin karışması gerek haftalık 40 saati geçmemesi gerek çalışma saatlerinin.özel sektör iş gücünü bol bulup az paraya 10-12 saat çalıştırıorlar. sonuna kadar sömürüyorlar işe gidip gelmeyle insana sadece eve gidip uyuyacak kadar vakit kalıyor.insanları böyle sömüren özel sektör şirketlerinin tez vakitte layıklarını bulmalarını diliyorum Allah tan.

işimden memnunum ama çalışma saatleri beni bunaltıyor birde yapılan haksızlık dahada bunaltıyor beni bazen dayanılmayacak konuma geliyorum ama dayanmam gerek sadece biraz sabır :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt