Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İşim Hiç Rast Gitmiyor :( (1 Kullanıcı)

Dargin

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum arkadaslar konu basliğinda bi derdiniz bi sorununuzmu var paylasini görünce yazmak istedim .

27 yasinda bi bayım . hani derlerya elimi nereye atsam kuruyor diye gercekten öyle . ne zaman bi sey yapacak olsam hemen o yolda bi engel oluyor . ben o yola gönül koymasam o yol gayet acik . kismetsizmiyim neyim anlamadim . kenara iki uc lira bi birikim yapiyim diyorum . kendi gelmeden yeri geliyor. mutlaka bi sey oluyor. oraya gidiyor. su ise atılıyım diyorum o işe bi sey ler oluyor. kismet kader diyorum ama hep banami denk geliyor bu . niye benim basima geliyor anlamiyorum . Rabbim sen büyüksün sana sığınıyorum. Hayirlisi degilmis diyorum. bi de hayirlısını görsem bu hayirlisiymis diyebilecegim. o da yok :( Gurbet elde yalnızım ailemden biri yok tek tabanca yasiyorum. söyle bi bakiyorum insanlarin yasantisina güle oynaya gecinirlerken benim bu kismetsizliğim den dolayi hem insanlara bakmakla kaliyorum.. ne olur bana bi yol gösterin :((( dualarinizi esirgemeyin lütfen

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

Öncelikle HOŞGELDİNİZ Kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...

Şunu iyi bilmemiz gerekiyor;
Bizler bu dünyaya zevk, sefa içinde bir hayat sürmek için gönderilmedik...
Burası bir İMTİHAN YERİ...

Bizi yaratan ve bize belli bir süre veren Rabbim bizleri imtihan ediyor...
Kimimizi fakirlikle, kimimizi zenginlikle, kimimizi çocuk ve eşlerle, kimimize mevki-makamla, kimimizi yalnızlıkla, kimimizi üzüntü ve acılarla ve hakeza...
Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz...

Bunları veren Rabbimiz...
Bizleri yaratan Rabbimiz...
O celle cellaühunun izni olmadan yaprak dahi kımıldamaz inşallah...

Böyle düşünün kardeşim...
Ve bize verilen görevin DUA ve İBADET ETMEK olduğunu hatırlayın...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Allaha emanet olun...

_Yaprak

Kayıtlı Kullanıcı
benim çok yakın bir arkadaşımm da öyle düşünüyor. öyle görünüyor. dua,ibadet etmek en güzeli...bende hep öyle yapıyorum

Dargin

Kayıtlı Kullanıcı
tesekkür ederim yorumlariniz icin arkadaslar tüm müslüman alemin kandili mübarek olsun .. hani ibadetinde söylenmez insanin icinde olurmus . verdiğin hayir bile sağ elin verip sol elin görmeyecekmis. ya zati bunlara rağmen böyle durumda olmam.. anliyamiyorum . :(

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
tesekkür ederim yorumlariniz icin arkadaslar tüm müslüman alemin kandili mübarek olsun .. hani ibadetinde söylenmez insanin icinde olurmus . verdiğin hayir bile sağ elin verip sol elin görmeyecekmis. ya zati bunlara rağmen böyle durumda olmam.. anliyamiyorum . :(

kardeşim,her karanlığın ardı sabahdır.
bir bakmışsınız ki her şey gelmiş geçmiş.
Rabbim sabrınızın karşılığında ne güzel nimetler sunmuş.
Bizi yoktan var Eden elbet neye ihtiyacımız olduğunu biliyor.
Biz bilmeden bizi düşünüyor ve nimetlendiriyor.
Tevekkülle bekleyip görmeli inşaALLAH.
Bir sorsanız sitemizde kimler neler neler yaşamış da gelmiş bu günlere.
Çekilen tüm sıkıntılar sabrımızla ahiret meyvemiz olacaktır.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Allah celle celalühü bazen varlıkla dener bazen yoklukla dener. istiğfarı arttırın; namazı ihmal etmeyin; şükrünüzü arttırın inşallah faydası olacaktır bir de fetih suresi okuyun Ya Fettah Ya Rezzak ve tüm esmaül hüsnayı okuyun dua edin. Allah yolunuzu açık etsin.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Namaz kılmıyorsanız biran önce başalyın kardeşim.Namaz kılıyorsanız sabırla devam edin ve itaatleri arttırın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt