Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İş-Güzel Son Ve Bir Soru (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim selamün aleyküm ilk öncelikle.Ben sonunda gönlüme göre bir iş buldum.Kalbime sindi ve başladım.Fakat ben üniversiteyi ailemle okudum hala da onlarla yaşamaktayım.Onlarla yaşamaktan çok mutluyum onlara destek olmaktanda.İşe girdiğim yerde aynı şehir.Fakat ben farklı bir şehirde düzen kurup yaşamak biraz belki yalnız kalmak belki bir dinlemek istiyorum kendimi.Çok şükür hiç bir şeyimi eksik etmiyorlar çok da rahat yaşatıyorlar beni o açıdan sıkıntım yok ama hem şehrimide çok sevmiyorum.Sizce benim bu düşüncem normalmi aileme karşı saygısızlık olarak mı düşünüyorsunuz?Yorumlarınızı alsam kardeşlerim.

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Elindeki nimetin (aileni) kıymeti bilmelisin.Nice insanlar anne babasız yetim büyüyor sıcak bir yuvaya hasret büyüyorlar.
O nedenle ailenin kıymetini yanlarında iken bilmelsin.Onların hayır dualarını yardımlarını almalısın.
Onlara sıkıntılarında ve sevinçlerinde yanlarında olarak dayanışma içerisinde olmalısın.
Birde şunu bikmelisinki şeytan insanın önüne her zaman kafasını kurcalayacak takıntı yaptıracak ve insanı Allah'u tealaya kul olmaktan kafasını düşüncelerini Allah'u tealadan gafil hale getirecek vesveseler vermektedir.Sen buna kapılma inşaAllah.Dha düne kadar iş iş diye sıkıntılarını dile getiriyordun.Şimde Elhamdulıllah gönlüne göre bir işlş Mevlam nasip etmiş bunun hamdini şükrünü bilmeli ve kafanı olur olmaz düşüncelerle yormamalı dünyanın yanında ahiretinide güzel bir şekilde hazırlamalısın.Düzenli bir iş bulduğun göre artık ibadetlerine ilme yoğunlaşmalısın.
Kal sağlıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt