Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Iş ariyorum (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
ŞUANDA BİR İŞİM VAR ŞİMDİYA KADAR ÇOK MUTLU VE HZURLUYDUM İŞİMİ SEVEREK YAPIYORDUM TAKİİ SON 10 GÜNE KADAR. İÇİMİ BİR HUZURSUZLUK KAPLADI SIĞAMIYORUM BURAYA HER SABAH GELİRKEN ASILMAYA GELİR GİBİ GELİYORUM VE AKŞAM MESAİ BİTİMİNİ İPLE ÇEKİYORUM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. İŞ İLANLARINA BAKIYORUM AMA DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ BİR İŞLE HENÜZ KARŞILAŞAMADIM AFYONDA İKAMET EDİYORM. BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ .... :a36:

DUALARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SELAMETLE

leylifer

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gonulbagim.com
Ablacığım sorunun ne olduğunu sen daha iyi bilirsin..
belki sorun senin iç dünyanda.bunu tesbit et..
ve hala diyorsan hayır sorun işimde o zaman koları sıvaa..
ama durduk yere işini kaybetme..iş degiştirmek seni daha sıkıntıya sokabilir..
giden geleni aratırmışş
allah yar ve yardımcın olsun..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım sorunun ne olduğunu sen daha iyi bilirsin..
Belki sorun senin iç dünyanda.bunu tesbit et..
Ve hala diyorsan hayır sorun işimde o zaman koları sıvaa..
Ama durduk yere işini kaybetme..iş degiştirmek seni daha sıkıntıya sokabilir..
Giden geleni aratırmışş
allah yar ve yardımcın olsun..

ablaciğim allah razi olsun ilgin beni mutlu ve buaralar en çok ihtiyacim olanlardan birisi bir abla desteği haklisin kendi içimde çöküntüler yok değil psikolojik olarak sorunum yok değil bazi şeyleri burada anlatmak caiz olmayacak :( hani derler ya ateş olmayan yerden duman çikarmi ?? Ben ateşsiz dumanin çikabileceğine burda bir kez daha şahit oldum bilmiyorum naparim yinede ilgin beni çokk mutlu etti çok tşk edr.

dualarinda yer almak duasi ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Kardeşim mevzun nedir bilmiyorum ama istersen tatil yap biraz belki iyi gelir sorunun işle alakalı değilse iş değiştirme çok iyi değil iş değiştirmek başka yere uyum sağlamak hakkında hayırlı olur inşaAllah Allah c.c. yar ve yardımcın olsun....

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam

kardeşim mevzun nedir bilmiyorum ama istersen tatil yap biraz belki iyi gelir sorunun işle alakalı değilse iş değiştirme çok iyi değil iş değiştirmek başka yere uyum sağlamak hakkında hayırlı olur inşaallah allah c.c. Yar ve yardımcın olsun....

rahman razi olsun inş. Ablaciğim izin yyok malesef hatta haftalik iznimde şirkette geçiyor çoğu zaman :( yinede ilgilendiğin için tşk edrm rabbim ailenle huzur mutluluk versin inş.

leylifer

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gonulbagim.com
ablaciğim allah razi olsun ilgin beni mutlu ve buaralar en çok ihtiyacim olanlardan birisi bir abla desteği haklisin kendi içimde çöküntüler yok değil psikolojik olarak sorunum yok değil bazi şeyleri burada anlatmak caiz olmayacak :( hani derler ya ateş olmayan yerden duman çikarmi ?? Ben ateşsiz dumanin çikabileceğine burda bir kez daha şahit oldum bilmiyorum naparim yinede ilgin beni çokk mutlu etti çok tşk edr.

dualarinda yer almak duasi ile

Canım yaa anlayabiliyorum..
Çok begendigim bir söz var..
''Derdim büyük deme..derdine dön büyük RABBİM var de..''
Ablam herşey gelip geçici..imtihan dünyasındayız bunu unutma ve imtihanını sabırla ve şükürle kazanmaya çalış ablacıgım..
dualrım seninle ablam..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
canım yaa anlayabiliyorum..
çok begendigim bir söz var..
''derdim büyük deme..derdine dön büyük rabbim var de..''
ablam herşey gelip geçici..imtihan dünyasındayız bunu unutma ve imtihanını sabırla ve şükürle kazanmaya çalış ablacıgım..
Dualrım seninle ablam..

ablam yok diye üzülüyordum içime su serptin ablaciğim rabbimde senin yüreğine su serpsin inşallah sitede yeni görüüyorum daha doğrusu ben eskisi kadar sik giremiyorum üyeliğin hayirli ve daimi olsun inşallah. Rabbim sinavlarimizi şükürle atlatmayi nasip etsin

leylifer

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gonulbagim.com
ablam yok diye üzülüyordum içime su serptin ablaciğim rabbimde senin yüreğine su serpsin inşallah sitede yeni görüüyorum daha doğrusu ben eskisi kadar sik giremiyorum üyeliğin hayirli ve daimi olsun inşallah. Rabbim sinavlarimizi şükürle atlatmayi nasip etsin

GÜzel temeninlerin için Allah razı olsun ablacıgım..
Güzel duana da aminn ecmain diyorumm..
Unutma sen Fatih'in İstanbul'u fethettigi yaşdasın..
selam ve dua ile ablam..

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
ŞUANDA BİR İŞİM VAR ŞİMDİYA KADAR ÇOK MUTLU VE HZURLUYDUM İŞİMİ SEVEREK YAPIYORDUM TAKİİ SON 10 GÜNE KADAR. İÇİMİ BİR HUZURSUZLUK KAPLADI SIĞAMIYORUM BURAYA HER SABAH GELİRKEN ASILMAYA GELİR GİBİ GELİYORUM VE AKŞAM MESAİ BİTİMİNİ İPLE ÇEKİYORUM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. İŞ İLANLARINA BAKIYORUM AMA DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ BİR İŞLE HENÜZ KARŞILAŞAMADIM AFYONDA İKAMET EDİYORM. BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ .... :a36:

DUALARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SELAMETLE

selamun aleykum belki bu mesaja cvp vermek üzerime elzem deil ama olay iş olunca dayanamadım.sıkılabilirsin başka nedenlerin olabilir veya daha iyi bir iş bulabilirsin bunları bilmiyorum ama.sakın ha iş bulmadan çıkma tavsiyem kusura kalma.bunu yaşamış biriyim sonra kaldıramıyor insan boşukta.allah gönlüne göre versin.

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
nutuk atmayacagım ama afyondada tanıdık kimsem yok ki iş ayarlıyayımburada olsaydın birşeyler yapardık ama

bak afyonda özdilek var oraya bi baş vuruda bulunsana şirket olarak iyi bir şirkettir senin özelliklerine uygun bir işlei vardır muhakkak

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum belki bu mesaja cvp vermek üzerime elzem deil ama olay iş olunca dayanamadım.sıkılabilirsin başka nedenlerin olabilir veya daha iyi bir iş bulabilirsin bunları bilmiyorum ama.sakın ha iş bulmadan çıkma tavsiyem kusura kalma.bunu yaşamış biriyim sonra kaldıramıyor insan boşukta.allah gönlüne göre versin.

aleykümsem levent bey
haklisini kötüde olsa bir işe sahip olmak işsizlikden daha güzeldir mutlaka. Yorumun ve desteğin için yüreğine sağlik rahman razi olsun dualarinizda yer almak duasi ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
nutuk atmayacagım ama afyondada tanıdık kimsem yok ki iş ayarlıyayımburada olsaydın birşeyler yapardık ama

bak afyonda özdilek var oraya bi baş vuruda bulunsana şirket olarak iyi bir şirkettir senin özelliklerine uygun bir işlei vardır muhakkak

:a15: ÇOK ÇOK ÇOKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM BURDA OLUP ARANIZA KABUL EDİPTE FİKİR VERMENİZDE BENİ MUTLU EDİYOR . HENİ DERLER YA KALABALIĞIN ARASINA YANLIZ İNSAN DİYE SANIRIM ŞİMDİ ÖYLEYİM ÇOK ARKADAŞIM VAR AMA BANA ŞUANDA HİÇ KİMSE BU SİTEDEKİLER KADAR YAKIN GELMİYOR ALLAH A EMANET OLUNUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt