Allah_affetsin
Kayıtlı Kullanıcı
İrtica; Türkiye'de yaşayan insanların yüzde doksanından fazlasının müslüman olmasına rağmen "Müslümanım" demenin suç olmasıdır.. İrtica; üniversitede okuyan genç kızların, inancından dolayı taktığı baş örtüsünü o utanç duvarı önünde çıkarıp o perukları takmasıdır.. İrtica; Merve Kavakçı'ların baş örtüsü taktığı için milletvekilliğinin düşürülmesidir Ki AİHM bile Türkiye'yi bu konuda haksız buldu.. İrtica; hastaneye kaldırılan yaralı kadının sırf başörtülü olduğu için doktorun ona müdahalede bulunmayıp, onu ölüme terketmesidir.. İrtica; anayasanın 24. maddesinde güvence altına alınan din ve vicdan hürriyeti ile 25. maddesine güvence altına alınan düşünce ve kanaat hürriyeti haklarının kullananılmasının engellenmesidir.. İrtica; yargının siyasallaşmasıdır, bütün Türkiye'nin gözüne baka baka anayasa mahkemesinin, danıştayın siyasi kararlar almasıdır.. İrtica; bu ülkede insanlar nasıl özgürce ben ateistim diyebiliyorsa aynı özgürlükle ben müslümanım diyememesidr.. İrtica; İnsanlar nasıl özgürce sokaklarda sevişebiliyorsa, barlarda içki içebiliyorsa, aynı özgürlükle namaz kılamaması Kur'an okuyamamasıdır..
Evet arkadaşlar bence iritca budur; ya sizce..(bir siteden alınmıştır)
Evet arkadaşlar bence iritca budur; ya sizce..(bir siteden alınmıştır)