Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İrtica mı Tehlikeli..? Terör mü Tehlikeli..? (1 Kullanıcı)

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

Öncelikle Ankara'da Ulus'da vefat eden arkadaşlara Cenab'ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Yıllardır Türkiye'de bir kısım tarafından İrtica tehlike olarak gösterildi. Türkiye'nin en büyük düşmanının İrtica olduğu söylendi. İrticanın PKK'dan daha tehlikeli olduğu söylendi. İnsanların bilinç altına bu işi yerleştirildi. Biz asıl düşmanı terörü unutup. İrtica ile yattık, irtica ile kalktık. Aman irtica gelmesin..! gelmedi ne oldu. Buyrun yıllardır Terörü durduramadınız. insanlarımız bedavadan ölüp gidiyor. Ankara'da hemde göbeğinde Ulus'da terör geliyor vuruyor. olan bizim gariban vatandaşlarımıza oluyor. Bunun sorumlusu kim. Terörmü..? yoksa yıllardır İrtica daha tehlikeli deyipde asıl terör olaylarını görmezden gelenlermi. Niye üzerinize düşen görevi yapmıyorsunuz. sizin istihbaratınız yokmu. olamaz çünkü sizin istihbaranıtın şu sıra seçimlerle uğraşıyor. Cumhurbaşkanını seçtirmemek için elinden geleni yapıyor. Ne yaparızda AKP'yi seçimde alt ederiz onun çalışmasını yapıyor. İrtica adı altında Müslümanlara nasıl zulüm yaparız. kafayı hep ona yoruyorsunuz. İrtica bir tehdit değildir. İrtica yoktur Türkiye'de.
Eğer İrticadan kastınız; Namaz kılmaksa, Oruç tutmaksa, Hacca gitmekse, fakirin fukaranın hakkını gözetmekse, Zina yapmamaksa, Müslamanın ayağna bir taş gelse kendine gelmiş gibi üzülmekse, Hırsızlık yapmamaksa, devleti hortumlamamaksa,Hz. Ömer adaleti gibi bir adalet istemekse, Buyrun ben irticacıyım. Ben memleketimi seviyorum, bayrağımı seviyorum, ben müslümanım ve bu memlekette müslümanca yaşamak istiyorum. İnsanların insanca, hayvanların hayvanca, domuzların domuzca yaşadığı bir ülke istiyorum. ben artık rahat etmek istiyorum. Türkiye'de irtica tehdidi yoktur. bunu söyleyenler vatana en büyük ihaneti edenlerdir. Herkes istediğini yapsın, mini giyiyorsa giysin. içki içiyorsa içsin, harsızlık yapıyorsa yapsın, devleti dolandırıyorsa dolandırsın. bunlar devletin görevi. ama ne olur artık müslümanları rahat bırakın.., başörtüsüne dokunmayın, adalet istiyoruz bu ülkede sadece adalet. başkada bir şey istemiyoruz. isterseniz sokakta donunuzu açında gezin, ama ne olur artık başörtüsü ile gezene tahamül gösterin. bu tahamülü gösterirseniz. hiç bir sorun kalmaz. Cumhuriyette elden gitmez hiç merak etmeyin. Çünkü biz cumhuriyeti sizden daha fazla istiyoruz. Çünkü Siz cumhuriyette demokraside bas bas bağırıyorsunuz ama sandıktan çıkana tahamül etmiyorsunuz. tıpkı Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi. Demokrasiye inanmadığınız burdan belli zaten. bu milletin seçtiği insanların oy kullanma hakkını ellerinden aldınız. onlar seçemez dediniz. niye seçemez bu millet seçmedimi onları. demekki cumhuriyete karşı gelenlerde sizsiniz. biz değil. biz sadece ve sadece adalet istiyoruz. Bu ülkede.
İrtica Terörü diye yıllarca kandırdığınız bu milletten artık bi özür borcunuz gelmedimi.
velhasılı kelam Türkiye'de irticamı daha tehlikeli terörmü hep birlikte izliyoruz. kararı art niyetsiz, tarafsız bir şekilde siz verin..

selam ve dua ile...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: İritaca mı Tehlikeli..? Terör mü Tehlikeli..?

S.A.KARDEŞİM.ÇOK HAKLISIN DA İNŞAALLAH SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU SİYASİ BİR KONU DİYEREK UYARMAZ.ÖYLE BİR KARAR ALINDI,SİYASİ KONULAR AÇILMAYACAK DİYE.BEN ŞAHSEN HANGİ KONU SİYASİ YA DA DEĞİL BU AYRIMI YAPAMIYORUM.ZATEN YETKİLİ VE GÖREVLİ DE DEĞİLİM.BU FORUM İÇİN UYARI ALIRSAN ALINIP ŞAHSINA SANMAYASIN DİYE YAZDIM.İNŞAALLAH SİYASİ DEĞİLDİR BU KONU DA ÜZERİNDE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPARIZ.DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.A.E.O.

yesil_03

Kayıtlı Kullanıcı

:|B)

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM.ÇOK HAKLISIN DA İNŞAALLAH SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU SİYASİ BİR KONU DİYEREK UYARMAZ.ÖYLE BİR KARAR ALINDI,SİYASİ KONULAR AÇILMAYACAK DİYE.BEN ŞAHSEN HANGİ KONU SİYASİ YA DA DEĞİL BU AYRIMI YAPAMIYORUM.ZATEN YETKİLİ VE GÖREVLİ DE DEĞİLİM.BU FORUM İÇİN UYARI ALIRSAN ALINIP ŞAHSINA SANMAYASIN DİYE YAZDIM.İNŞAALLAH SİYASİ DEĞİLDİR BU KONU DA ÜZERİNDE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPARIZ.DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.A.E.O.

s.a.
görüşlerin için Allah Razı Olsun. Ben bu konunun siyasi bir görüş olduğunu sanmıyorum. Orda bir tane parti ismi zikrettim. onuda olayın bu şekilde geliştiğini anlatmak için yazdım. bu yazdığımdan o partinin savunmasını yapıyor anlaşılmasın. çünkü ben o partili değilim onada oyumu vermeyeceğim. Ama gerçekleri görmemiz lazım. Terörün siyaseti olmaz. yinede o söylediklerimin tamamen arkasındayım. orda bana göre siyaset yok. Bu olay Müslümanların yarayan kanasıdır.. Bunu görmezden gelemeyiz. Eğer buna siyaset denirser şaşar kalırım sadece..

selam ve dua ile...

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İrtica mı Tehlikeli..? Terör mü Tehlikeli..?

s.a.
geçen hafta 7 askerimiz şehip oldu
hafta sonu bir yarbayımız ve bir binbaşımız daha şehid oldu
23 yılda bir tugay askere bedel insanımız şehid oldu,
Hâla irtica daha tehlikelidir diyen varmı...
terörle uğraşın birazda artık, şu irtica masalını bırakın..

selam ve dua ile...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

A.S ÇOK HAKLSIN KARDEŞİM DEDİKLERİNİN HEPSİ ÇOK DOĞRU KİMSE BİŞEY YAPMIYOR KAHROLSUN PKK

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.

bugün 11 haziran 2007
sabah sabah bir şehid haberide bugün geldi
irticamı tehlikeli..? terörmü tehlikeli..?

selam ve dua ile....

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.

>>24 Eylul, *1* sehit.>>
29 Eylul, *1* sehit.>>
13 Ekim, *2* sehit.>>
14 Ekim, *1* sehit.>>
16 Kasim, *2* sehit.>>
23 Kasim, *1* sehit.>>
5 Aralik, *3* sehit.>>
7 Aralik, *1* sehit.>>>>
21 Aralik, Basbakan, New York'ta verdigi demecte, "sabrimizin siniri var" >dedi.>>>>
27 Aralik, *1* sehit.>>
16 Ocak, *1* sehit.>>
7 Subat, *1* sehit.>>
9 Mart, *3* sehit.>>
23 Mart, *3* sehit.>>
7 Nisan, *6* sehit.>>
8 Nisan, *4* sehit.>>
9 Nisan, *1* sehit.>>
16 Nisan, *1* sehit.>>
21 Nisan, *1* sehit.>>
23 Nisan, *2* sehit.>>
25 Nisan, *1* sehit.>>
26 Nisan, *1* sehit.>>
27 Nisan, *2* sehit.>>
3 Mayis, *2* sehit.>>
5 Mayis, *2* sehit.>>>>
12 Mayis, İzmir Bornova... *1* vatandasimiz olu, 4 yarali.>>>>
15 Mayis, *2* sehit.>>
18 Mayis, *1* sehit.>>>>
22 Mayis, Ankara Ulus... *6* vatandasimiz olu, 121 yarali.>>>>
24 Mayis, *8* sehit.>>
26 Mayis, *1* sehit.>>
29 Mayis, *1* sehit.>>>>
30 Mayis, Basbakan, NTV' ye verdigi demecte, "Sabrimiz tasti, tasiyor, >bunlarin hepsi soylenir tabii. Zaten sabrin tasmamasi diye bir sey yok >ki...Her sehidin gelmesi, sabrin boyutunu adeta test ediyor" dedi.>>>>
1 Haziran, Bingol... *5* vatandasimiz olu, 6 yarali.>>
4 Haziran, *7 *

bu liste devam ediyor yine bitmedi.. yıllarca irtica birinci tehdit diye bizi kandırdılar. terörle mücadele etmediler, milletin dini ile başörtüsü ile uğraştılar. dağda terörüstü bırakıp ankara'da siyase soyundular. bu milletin seçtiği insanlara demokrasi dersi vermeye çalıştılar.. ama irtica yok ortada terör devam ediyor, bu liste bitecekmi artık..

İrticamı Tehlikeli...? Terörmü Tehlikeli...?

selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici

Eğer İrticadan kastınız; Namaz kılmaksa, Oruç tutmaksa, Hacca gitmekse, fakirin fukaranın hakkını gözetmekse, Zina yapmamaksa, Müslamanın ayağna bir taş gelse kendine gelmiş gibi üzülmekse, Hırsızlık yapmamaksa, devleti hortumlamamaksa,Hz. Ömer adaleti gibi bir adalet istemekse, Buyrun ben irticacıyım. Ben memleketimi seviyorum, bayrağımı seviyorum, ben müslümanım ve bu memlekette müslümanca yaşamak istiyorum.

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

Eğer İrticadan kastınız; Namaz kılmaksa, Oruç tutmaksa, Hacca gitmekse, fakirin fukaranın hakkını gözetmekse, Zina yapmamaksa, Müslamanın ayağna bir taş gelse kendine gelmiş gibi üzülmekse, Hırsızlık yapmamaksa, devleti hortumlamamaksa,Hz. Ömer adaleti gibi bir adalet istemekse, Buyrun ben irticacıyım. Ben memleketimi seviyorum, bayrağımı seviyorum, ben müslümanım ve bu memlekette müslümanca yaşamak istiyorum. İnsanların insanca, hayvanların hayvanca, domuzların domuzca yaşadığı bir ülke istiyorum. ben artık rahat etmek istiyorum.
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ ABİM.NE DE GÜZEL SÖYLEMİŞSİN.HAY AĞZINA SAĞLIK.TAMAMEN KATILIYORUM.AH BİR ŞEYLER YAPABİLSEK BİZLER DE:(ALLAH RAZI OLSUN.YARADAN YARDIMCIMIZ OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt