Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ıphone yardım (1 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar bi ay önce yurt dısından gelen bi ıphone 3 sahibi oldum.ilk kullanmaya basladıgımda oldugum evde internet baglantısı yoktu bu yüzden tlf da aylık internet baglantısı yaptım ama tlf daki hiç bi uygulama calışmıyodu güncellemek için bir wi fi agına baglanın diodu nese eve geldim evdeki ağı buldu tlfum baglandım uygulamalarımı guncelledim bi iki gun sora baktım wi fi baglantı işareti yok bu arada int e girmek istediğimde de wi fi agına baglanın falan demiyo diğer aglar diyip ağ adını manuel giriyorum bulunamadı dio acaaba neden ıphone kullanan yada bi fikri olan arkadaslar yardım edebilirmi ha bide ıtunes hesabı da olusturamıyorum tlfnun özelliklerinden faydalanmak istiyorum ama bi turlu bişe yapamadım bu saate kadar bi sürü forum yazı öneri okudum ama hepsi bos cıktı acil yardım!!!!!!!!!!!

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm mihrace ablacım. şuanda yazının tamamını okuyamadım sahura yetişmem gerekiyorda:) ama bu konuya bakan kardeşlerimiz eğer telefon almak isterlerse nokia c5'i öneririm. 3 hafta önce aldım. çok memnunum:) ufak bir tavsiye sadece benimkisi. takeone kardeşimiz sana muhakkak yardımcı olur. onun uzmanlık alanı(=

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam.

Kardeşim; öncelikle iphone modelini bilip ona göre işlem yapman gerekiyor. Şu anda piyasada iPhone 2G 4GB, iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB, iPhone 3G 8GB, iPhone 3G 16GB, iPhone 3G S 8 GB, iPhone 3G S 16 GB, iPhone 3G S 32 GB, iPhone 4 16 GB, iPhone 4 32 GB modelleri bulunmaktadır.

Şayet yurt dışından getirdiysen öncelikle cihazı bir pasaport ile kayıt ettirmen gerekiyor diye biliyorum. Dahası şu andaki en son sürüm iOS 4.3.4 dır. Yurt dışından gelen cihazlarda günceleme imkanının (şayet sim killidi kırık ise) olmadığını biliyorum.

Bilgisayarına bağlayabilmen için iTunes uygulamasının bilgisayarında kurulu olması gerekmektedir. Ayrıca yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Takıldığınız her şeyi iPhone iStanbul - iPhone Teknik Servis sitesinden çözebilirsiniz. iTunes programının en son ki sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://forum.islamiyet.gen.tr/bilgisayar-programlari/104963-itunes-104-a.html

Umarım bu bilgiler işine yarar.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm mihrace ablacım. şuanda yazının tamamını okuyamadım sahura yetişmem gerekiyorda:) ama bu konuya bakan kardeşlerimiz eğer telefon almak isterlerse nokia c5'i öneririm. 3 hafta önce aldım. çok memnunum:) ufak bir tavsiye sadece benimkisi. takeone kardeşimiz sana muhakkak yardımcı olur. onun uzmanlık alanı(=
ve aleykum selam canım benim daha yeni bakıyorum buraya gece sinir krizi gecirmiştim o ara konu acmısım yeni aklıma geldi evet takeone kardeşimiz yardıma kosmus yine :) onun msj ına tekrar bakcam şimdi öpüyorum seni iyi bak kendine

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam.

Kardeşim; öncelikle iphone modelini bilip ona göre işlem yapman gerekiyor. Şu anda piyasada iPhone 2G 4GB, iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB, iPhone 3G 8GB, iPhone 3G 16GB, iPhone 3G S 8 GB, iPhone 3G S 16 GB, iPhone 3G S 32 GB, iPhone 4 16 GB, iPhone 4 32 GB modelleri bulunmaktadır.

Şayet yurt dışından getirdiysen öncelikle cihazı bir pasaport ile kayıt ettirmen gerekiyor diye biliyorum. Dahası şu andaki en son sürüm iOS 4.3.4 dır. Yurt dışından gelen cihazlarda günceleme imkanının (şayet sim killidi kırık ise) olmadığını biliyorum.

Bilgisayarına bağlayabilmen için iTunes uygulamasının bilgisayarında kurulu olması gerekmektedir. Ayrıca yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Takıldığınız her şeyi iPhone iStanbul - iPhone Teknik Servis sitesinden çözebilirsiniz. iTunes programının en son ki sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://forum.islamiyet.gen.tr/bilgisayar-programlari/104963-itunes-104-a.html

Umarım bu bilgiler işine yarar.
selamun aleykum kardeşim tlfnu yurtdısından gelen akrabam getirdi , onun gecen yıl kullandıgı tlf du üstünde ıphone 32gb yazıo bide sahibinden ıphone 3 oldugunu biliyorum 3g mi 3g s mi oda bilmio :)ayarlardaki hakkında baslıgı altında sürüm 3.2.1 (7d11) die bişe yazıo bilmem bişe ifade edermi tlfnu geldiği zaman actırdım zaten dier turlu hiç bi şekilde kullanılamıyo benim sorunum wi fi tlfnu actırdıgım zaman annemlerdeydim orda int yoktu ama etraftaki agları goruyodu o zaman tlfnu kullanabiliyodum ama daha önce yuklenen uygulamaların hiç biri calısmıyodu güncelleme yapın diodu eve geldim evdeki ağı buldum bağlandım uygulamalar su anda güncel sora bi ara wi fiye baglı olmadıgını fark ettim hiç bi agı gormuyo kendi ag adımı manuel girincede bulunamadı dio yani wi fi artık calısmıyo bi sürü sey okudum netten network ayarlarını sıfırladım modemi kapadım actım yok bu durum böle ıtunes içinde kredi kartı sartmı?ben kredi kartı kullanmıyorum nette kredi kartsız hesap açma die baslıklarda buldum onuda yapamadım bide ıtunes pc ye kurduktan sora ıphonu baglayıp nası işlem yapıcam onuda hiç bilmiyorum gönderdiğin linkten bi indireyim kardeşim saolasın

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim bide pc ile ilgili bi sorunum var pc deki bi oyun yuzunden ekran goruntu ayarları surekli bozuluyo ekran yan dönüyo büyüyo onları denetim masası görüntü ayarlarından düzeltiyorum değişiklikleri koru diyorum kapanıp acılınca yine aynı bu neyse de şimdi bide masaüstündeki simgeler kocaman oldu birbirine giriyo bunu düzeltemiyorum hatta bugün kurcalarken bi kaçıda kayboldu sanırım o oyunuda silemiyorum bi turlu bi yerlerden cıkıyo yine lütfen bunada yardım :(

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Kredi kartı olmadan hesap açamazsın diye biliyorum. Telefonu bilgisayarına bağladıktan sonra yapman gereken her şey http://iphoneistanbul.com/ sitesinde mevcut.

---------------------

Kardeşim masa üstündeki simgelerin büyümesinin 2 nedeni vardır.

1. Özelliklerden çözünürlüğü büyütmüşsündür. Onu düşürmelisin.

2. Ekran kartının sürücüsü silinmiştir. Yeniden yüklemelisin.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar ben siteye iphone dan giriyorum su an nasi olduysa bi sekilde sitenin mobil uygulamasini kullanmaya basladim ama msjlarimi konularimi nerden goruntuleyecegimi bulamadim bi turlu bu konuyada forumda bilim teknoloji sayfalarina bakarken ulastim benim konularim msjlarim nerde nasi bulcam onlari ?

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykumselam,

Bende mobil olarak siteye giriyorum site mobil icin tam uyumlu degil emin degilim ama site yada sitelerin versiyonlariyla alakali mesela benimde yetkilerim mobilden kullanima gore kisitli.

Kaan Erdem

Yönetici
Konu ile ilgili admin ile degerlendirme yapilacaktir.Bu yonde bir calisma faydali olur.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Bende de forum yeni mesajlar kontrol paneli ve arama secenekleri var kontrol panelinde imzayi duzenle ozel mesajlar aboneliklerim secenekleri var ama konularim mesajlarim yok ddgnz gibi umarim bi sekilde duzeltilir

Kaan Erdem

Yönetici
Dogrudur,versiyon ile alakali durum,en kisa zamanda oluruna bakilacaktir.

Selametle kaliniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt