Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

internet ve hayatımıza etkileri (1 Kullanıcı)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
değerli kardeşlerim düşündümki dinimiz açısından internetin bizlere faydalarını ve zararlarını konuşalım.
bizlere ne gibi faydaları ne gibi zararları var sizce?

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: internet ve hayatımıza etkileri

zararları neler bunları nasıl yarara çevirebiliriz bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.BENCE DİNİ SOHBET KONUSUNDA MUTLAKA TARTIŞILMASI GEREKEN Bİ KONU

ALLAH'A EMANET OLUN KARDEŞLERİM
YÜCE RABBİM GÜL KOKULU HABİBİNE LAYIK ÜMMET EYLESİN CÜMLEMİZİ

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Evet internet erişimi günümüz dünyasının en büyük kolaylıklarından birisi.İyi ya da kötü,faydalı ya da zararlı olduğu kişinin internetten ne anladığına,onu hangi amaç doğrultusunda kullandığına,insanın bilgiye olan açlığına vs... göre değişebilir.

Teşekkür ederim kardeşim bu konuya değindiğin için B)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIMIN HAKİKATEN AYDINLATICI VE GÜZEL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK HAKLISIN

ZARARLARI KONUSUNDA BELİRTMEK İSTEDİĞİM ÇOK ÖNEMLİ BİŞEY VAR Kİ ODA BİR ÇOK İNSANIN YALAN SÖYLEMEYE TEŞVİK ETMESİ

ahsen-1

Kayıtlı Kullanıcı

a.s kardeşim aslında internet bağımlılık yapmadığı sürece iyidir bence. a.e.o:)

efexornet

Kayıtlı Kullanıcı

İyiki İcad Edilmiş..Yoksa Nasıl Böylesi Güzelliğe Nasıl Ulaşabilirdik...

Cömert, efendi olur; cimri, hor olur. Bu âlemde bir mümin kardeşinin iyiliğini, kendinden önce düşünen, öbür âlemde daha iyisini bulur.

etruce

Kayıtlı Kullanıcı

interneti belirli bir yaştan sonra kullananlar için çok faydalı bir icad ama bu interneti kullananlar da denildiği gibi ne amaçla kullanıyorlar asıl önemli olan bu..faydalı işlerde kullnadığımız sürece bize artılar kazandırır mesela benim bu siteden öğrendiğim çok şey var allah bu siteyi hazırlayanlardan razı olsun...bir de interneti bağımlılık haline getirmemek lazım...selametle

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam kardeşim.ben bir sözle başlamak istiyorum."NE EKERSEN ONU BİÇERSİN DİYE".internetin tabiki zararları yanında çokta yararları var.
günümüzde artık herkes çok rahatlıklara çok bilgilere ulaşıyor.birde hani kardeşim bizlerin pek kitap okuma alışkanlığı yoktur,biraz hazıra alıştık..dolayısıyla artık her konuda kitaplara yada ansiklopedilere değilde internette başlıyoruz aramaya.bu dini konula riçinde geçerli.bir çok insan netten ama güvenilir web sayfalarından çok güzel şeyler öğrenebilir..yani her şeyi faydasına kullandımı çok fazla getirisi olur.bu a-z her konu için geçerlidir kardeşim.selam ve dua ile

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZEL BİR KONU AÇMIŞŞSIN ARKADAŞIM. BEN SUNU SOYLEMEK İSTİYORUM AMELLER NİYETLERE GÖREDİR SENİN İNTERNETTEKİ KULLANMA NİYETİN NE İSE ONA GÖRE AMEL YAZILIR. HEM BU İNTERNETİ KULLANMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. ALLAH BİZLERİ İNTERNETİ KÖTÜ YERE KULLANANLARDAN EYLEMESİN.AMA GERÇEKTEN SÜPER BİŞEY BENCE BU İNTERNET NERDEYSE DÜNYA DA NE ÖĞRENMEK İSTİYORSAN ÖĞRENEBİLİYORSUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt