Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.A.
değerli kardeşlerim düşündümki dinimiz açısından internetin bizlere faydalarını ve zararlarını konuşalım.
bizlere ne gibi faydaları ne gibi zararları var sizce?
zararları neler bunları nasıl yarara çevirebiliriz bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.BENCE DİNİ SOHBET KONUSUNDA MUTLAKA TARTIŞILMASI GEREKEN Bİ KONU
Evet internet erişimi günümüz dünyasının en büyük kolaylıklarından birisi.İyi ya da kötü,faydalı ya da zararlı olduğu kişinin internetten ne anladığına,onu hangi amaç doğrultusunda kullandığına,insanın bilgiye olan açlığına vs... göre değişebilir.
Teşekkür ederim kardeşim bu konuya değindiğin için B)
interneti belirli bir yaştan sonra kullananlar için çok faydalı bir icad ama bu interneti kullananlar da denildiği gibi ne amaçla kullanıyorlar asıl önemli olan bu..faydalı işlerde kullnadığımız sürece bize artılar kazandırır mesela benim bu siteden öğrendiğim çok şey var allah bu siteyi hazırlayanlardan razı olsun...bir de interneti bağımlılık haline getirmemek lazım...selametle
aleykümselam kardeşim.ben bir sözle başlamak istiyorum."NE EKERSEN ONU BİÇERSİN DİYE".internetin tabiki zararları yanında çokta yararları var.
günümüzde artık herkes çok rahatlıklara çok bilgilere ulaşıyor.birde hani kardeşim bizlerin pek kitap okuma alışkanlığı yoktur,biraz hazıra alıştık..dolayısıyla artık her konuda kitaplara yada ansiklopedilere değilde internette başlıyoruz aramaya.bu dini konula riçinde geçerli.bir çok insan netten ama güvenilir web sayfalarından çok güzel şeyler öğrenebilir..yani her şeyi faydasına kullandımı çok fazla getirisi olur.bu a-z her konu için geçerlidir kardeşim.selam ve dua ile
GÜZEL BİR KONU AÇMIŞŞSIN ARKADAŞIM. BEN SUNU SOYLEMEK İSTİYORUM AMELLER NİYETLERE GÖREDİR SENİN İNTERNETTEKİ KULLANMA NİYETİN NE İSE ONA GÖRE AMEL YAZILIR. HEM BU İNTERNETİ KULLANMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. ALLAH BİZLERİ İNTERNETİ KÖTÜ YERE KULLANANLARDAN EYLEMESİN.AMA GERÇEKTEN SÜPER BİŞEY BENCE BU İNTERNET NERDEYSE DÜNYA DA NE ÖĞRENMEK İSTİYORSAN ÖĞRENEBİLİYORSUN.