Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

insanlar neden böyle? (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
insanlar neden böyle her zaman insanlara elimden geldiği kadar yardım ederım sıra onlara gelince onlar neden hep kaçarlar?ben onlar üzülmesin şöyle yapayım böyle yapayım derim ama benim başım sıkışınca herkes neden kacıyo?anlam veremiyorum
insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
kim ne yaptı mervenur kardeşim

nsldgruysnr

Kayıtlı Kullanıcı
bncede =) ama bnde bazen öyle olabiliorum

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardesim seni anliyorum.Uzulme insanlarin bazilari yardim etmeyi Allah i unutabiliyor. Sen her zaman yardim et, her zaman iyi niyetli ol.Bu benim basima cok geldi. Beni Turkiye deyken cocuk esirgeme kurumunda calisiyor sanarlardi. Tum fakir cocuklara elimden geldigince yardim etmeye calisirdim. Yalniz cocuklara degil herkese yardim etmeye calsirdim ama buyuklere yaptigim her iyilik bana bir tokat arkamadan bir bicak olarak geri dondu, yaptiklarimdan pisman degilim. Kimse bana yardim etmese bile yardim etmeyi seviyorum cunku ben yardimlari karsiliksiz yapiyorum. Rabbim razi gelsin bize yeter. Kul bilmese de olur. Saglicakla ve dua ile kal,kardesim.Amin.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardesim seni anliyorum.Uzulme insanlarin bazilari yardim etmeyi Allah i unutabiliyor. Sen her zaman yardim et, her zaman iyi niyetli ol.Bu benim basima cok geldi. Beni Turkiye deyken cocuk esirgeme kurumunda calisiyor sanarlardi. Tum fakir cocuklara elimden geldigince yardim etmeye calisirdim. Yalniz cocuklara degil herkese yardim etmeye calsirdim ama buyuklere yaptigim her iyilik bana bir tokat arkamadan bir bicak olarak geri dondu, yaptiklarimdan pisman degilim. Kimse bana yardim etmese bile yardim etmeyi seviyorum cunku ben yardimlari karsiliksiz yapiyorum. Rabbim razi gelsin bize yeter. Kul bilmese de olur. Saglicakla ve dua ile kal,kardesim.Amin.

zaten ben onlar gibi olamam inşalllah olmam da inşallah onlarda düzelirler ben allah için yaıyorum seviyorum inşallah onlarda allah için yaparlar

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
dünya denen bir şey yokki kardeşlerim artık insanlara iyilik yapmıyacaksın ama tabi bazı ları farklı

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
canım ne oldu ?
doğrusu bende kendimi çok kullanılmış hisediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a13:

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
yok dinci ablacığım mervenur kardeşim sadece insanlara yardım edilmiyor artık dedi bende öyle dünya denen bir şey kalmamış dedim bazıları hariç dedim

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
doğrusu bende kendimi çok kullanılmış hisediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a13:

kullanılmak değilde abla ya asrı sadetı getıremeyiz getirsek bile yaşayamayız fakat ne bilim hangi birini anlatayım dert birtek bu değil ki sen iyiliğine diyorsun aaa bak bu bizi çekemiyo falan diyolar susyorsun bizi hiçe sayıyo birşeyde demiyo diyolar artık ne yaacağımı ne edeceğimi şaşırdım.yine yaparım iyilik ben iyilik yaptım sende yapacaksın demiyorum kimseye ama insanlar çok farklı be abla ne diyim ki?

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim sen ve senin gibiler hasta olan insanlığı iyileştirmek için var.canım benim içlenmişsin üzülmüşsün anlaşılan.boşver görmezden gel o türleri.haklarında hayırlısı olsun de geç. bir de dua nı eksik etme onlar için.RABB'im kalplerine vefa versin diye...selam gülüm...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim sen ve senin gibiler hasta olan insanlığı iyileştirmek için var.canım benim içlenmişsin üzülmüşsün anlaşılan.boşver görmezden gel o türleri.haklarında hayırlısı olsun de geç. bir de dua nı eksik etme onlar için.RABB'im kalplerine vefa versin diye...selam gülüm...

saol abla öyle yapmaya çalışıyorum yapıyorum da inşallah allahım onlara doğruları gösterir.bu arada nasıl oldun abla iyi misin birde aylin yok kac günder beri cok merak edıyorum

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim ben hiç iyi değilim şimdi iyiyim desem yalan söylemiş olurum.
baya bi kötüyüm sana kötüyüm dediğim günden bu yana.hiç bir değişiklik yok.
işte eşimin yokluğu şimdi çok belli oluyor.insan kendisini öksüz-yetim gibi hissediyor.bir de ben gurbetteyim ya...:a17:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim ben hiç iyi değilim şimdi iyiyim desem yalan söylemiş olurum.
baya bi kötüyüm sana kötüyüm dediğim günden bu yana.hiç bir değişiklik yok.
işte eşimin yokluğu şimdi çok belli oluyor.insan kendisini öksüz-yetim gibi hissediyor.bir de ben gurbetteyim ya...:a17:

abla bizler varız eşinin yerini dolduramayız belki ama sabır abla inşallah eşine sag salım kavusursun.tek mi kalıyorssun abla orada sen:a33:

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
izin alamam mervecim zaten bizde kafaya göre izin felan verilmiyor.doktor raporu geçerli onu da ilerde çok ihtiyacımın olacağı günlere saklamak zorundayım.ama şu durumda da okula bu şekilde gelip gitmek bitiriyor beni.ne yaparım bilemiyorum.neyseki eşimin gelmesine 55 gün kaldı.ilaç da içemiyorum ki geçsin ...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
izin alamam mervecim zaten bizde kafaya göre izin felan verilmiyor.doktor raporu geçerli onu da ilerde çok ihtiyacımın olacağı günlere saklamak zorundayım.ama şu durumda da okula bu şekilde gelip gitmek bitiriyor beni.ne yaparım bilemiyorum.neyseki eşimin gelmesine 55 gün kaldı.ilaç da içemiyorum ki geçsin ...
allahım yardımcın olsun abla

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
insanlar neden böyle her zaman insanlara elimden geldiği kadar yardım ederım sıra onlara gelince onlar neden hep kaçarlar?ben onlar üzülmesin şöyle yapayım böyle yapayım derim ama benim başım sıkışınca herkes neden kacıyo?anlam veremiyorum
insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et

selamun aleyküm.mervenur malesef öyle insanlar var.. sen yanlarında dahi olsan iyi niyetinden ve temiz kalbinden dolayı yardım etsende onlara anlamazlar iyiliği. ama sakın üzülme RABBİM yapılan her iyiliği görüyor biliyor .Ve emin ol yapılan iyiliği gören kıymet bilen ve karşılıksız yardım eden insanlarda var.inşallah büyük RABBİM öyle insanlar çıkarsın hep karşına.ALLAH'a emanet ol kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt