İnsan olmak için insan doğmuş olmanın yetmediğini yakinen hissettiğimiz günlerde yaşıyoruz.
Herkesin bir şey olma noktasında ölçütleri var ve hayatı o metreyle ölçüyor...
Bizim parametrelerimiz farklı olmak zorunda...
Hz. Ademin iki oğlundan mazlum ve haklı olna bir ölçüttür...
ashab ateşler içinde yanmalarına rağmen kazanan olmaları bir ölçüttür.
Hz. İbrahimin tek başına bir ümmet olması bizim için ölçüttür.
Bu çağın maşrapasına sığmasalarda...
ölçütlerimiz evet yalnızca gördüklerimizdem ibaretti..
doğruya doğru eyriye eyri dedklerimiz kelimlerimizn nimet olduğunu bile bile savurganlığından sa hiç bıkmadığımız..
hayatında itnia gösterdği görevinde tek bir kelmesinden ızdırap duyup bir halifeya kafa tutan "O" insan kadar yüreğimiz bizi götürmedi dorğulara..
kimi zaman doğru bu kardeşim ATEŞ yanarsın dedklerimiz yadaATEŞİ bizede anlatın dedklerimiz/kıırldılar küstüler bize..
ateşin büyüğü küçüğü olmazdı ..
ateş ateşti oysa ve dokunduğu yerde illa iz bırakandı..
şu doğrultuda itina gösteriyormuş gibi göründüğümüzALLAHA kulluk vazifemizde ve ALLAH tan fazla itina ile bağlandığımız kullar varolduğu müdddetce /
YARADAnın kalbe sığdığını unutanup elbette değil Everesti dünyayı ben yarattım demekten geri kalmayacak..
sahi bizim hayatımızda kaç UMEYR kaldı..
yada Allahın emri için KULa kul olmaktan vazgeçen UMEYR..elbette biz kula kul olmaktan vazgeçmedikçe ne ÖMER gibi halifeler gelir başımıza nedeAllahın emri için ÖMERLERE kafa tutanUMEYR ler ..
..ve ONLARki bakıldığında ALLAHI hatırlatırlar..
Herkesin bir şey olma noktasında ölçütleri var ve hayatı o metreyle ölçüyor...
Bizim parametrelerimiz farklı olmak zorunda...
Hz. Ademin iki oğlundan mazlum ve haklı olna bir ölçüttür...
ashab ateşler içinde yanmalarına rağmen kazanan olmaları bir ölçüttür.
Hz. İbrahimin tek başına bir ümmet olması bizim için ölçüttür.
Bu çağın maşrapasına sığmasalarda...
ölçütlerimiz evet yalnızca gördüklerimizdem ibaretti..
doğruya doğru eyriye eyri dedklerimiz kelimlerimizn nimet olduğunu bile bile savurganlığından sa hiç bıkmadığımız..
hayatında itnia gösterdği görevinde tek bir kelmesinden ızdırap duyup bir halifeya kafa tutan "O" insan kadar yüreğimiz bizi götürmedi dorğulara..
kimi zaman doğru bu kardeşim ATEŞ yanarsın dedklerimiz yadaATEŞİ bizede anlatın dedklerimiz/kıırldılar küstüler bize..
ateşin büyüğü küçüğü olmazdı ..
ateş ateşti oysa ve dokunduğu yerde illa iz bırakandı..
şu doğrultuda itina gösteriyormuş gibi göründüğümüzALLAHA kulluk vazifemizde ve ALLAH tan fazla itina ile bağlandığımız kullar varolduğu müdddetce /
YARADAnın kalbe sığdığını unutanup elbette değil Everesti dünyayı ben yarattım demekten geri kalmayacak..
sahi bizim hayatımızda kaç UMEYR kaldı..
yada Allahın emri için KULa kul olmaktan vazgeçen UMEYR..elbette biz kula kul olmaktan vazgeçmedikçe ne ÖMER gibi halifeler gelir başımıza nedeAllahın emri için ÖMERLERE kafa tutanUMEYR ler ..
..ve ONLARki bakıldığında ALLAHI hatırlatırlar..