Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İnşaallah uzun sürecek çok güzel Yeni konular hakkında DANIŞMA... (1 Kullanıcı)

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Arkadaşlar hergün biraz biraz eklemeler yaparak beğendiğim bir kitabı uzun bir yazı ile sizlere sunmak istiyorum.
Alıntı yapacağım kitabın adı : İLAHİ EMİRLER.
Fatih Dersiamlarından Medineli H.H.M. Osman AKFIRAT
Pamuk Yayınları Baskı 1988. (Amacım reklam değil)

Kitapta bir çok dini konuda önceden duyulmamış yada az duyduğumuz güzel yazılar mevcut ve siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim. Paylaşmadan önce sizlere danışıyorum.
Eğer daha önce okuduysanız bu kitabı bana alıntı yap yada yapma diye görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum. Çünki ben alıntıları yaptıktan sonra altına yazılacak yorumların olumsuz olması beni üzecektir. Ayrıca sizleri yanlış yönlendirmekten yada üzmektende çekiniyorum. Onun için yazımı yazmadan önce siz değerli kardeşlerime bu konu hakkında danışmak istiyorum. Lüten kitapla ilgili görüşlerinizi hiç çekinmeden bildirin.
Cevaplarınızı bekliyorum.

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Hiçbir üye kardeşimin , Hiçbir moderatörün , Hiçbir abimizin , ablamızın , kardeşimizin ,,, fikri yok mu???
Ben sizler ve kendim için güzel olduğunu düşündüğüm paylaşımları yapmadan önce sizlere sordum. Hiç kimse tek bir yorum dahi yapmayacak mı?
Arkadaşlar bir yorum yapın. Okuyan yok mu bu kitabı?
Tek çekindiğim konu kitaptaki yazılarda kaynak yok.
Bazılarını netten buluyorum ama bulamadığım yazılarda var. Şimdi yazsam ve yorumlarınız olumsuz olursa ondan çekiniyorum. O yüzden sizlere danışıyorum.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim..
bir karar vermeden önce fikir danışmanız ne güzel ben birazcık bakabildim yaz yada yazma demeyeceim..
dinimizin sınırları belli zaten aykırı bişeyi buraya taşıyaagını sanmıyorum :)
paylaşırsın sakınca gördügümüz yerler olursa silersin :a12:
olur mu???

_YUSUF_

Yönetici
Değerli kardeşim yazar hakkında malumatım yok.Eğer okumuş ve bizlerlede paylaşmaya niyetlendi iseniz paylaşabilirsiniz.

Ayrıca düzeltilmesi gereken bir yer varsa düzeltmemiz sizi neden üzsünkü üzülmesi gereken kitabı yazan olmalı değilmi yada yapılacak yorumlar sizin adınıza değil yazı adına yapılacaktır siz üzerinize alarak üzülmenize gerek yoktur inşaAllah.
Hayırlı akşamlar

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Tamam o zaman yarından itibaren inşaallah her gün yazayım ve eklemeleri hergün ilerleteyim. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer olursa o bölümü yada yazının hepsini silebilirim. Teşekkürler. Yarın paylaşıma başlamak dileğiyle hoşçakalın.

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun siz alıntıları yaparsınız ona göre artık bir karar verilir.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile selametle kalınız.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
seamün aleyküm,sanırım bu isimde açılan diğer konuya mesaj yazmıştım ama o silinmiş.

bir çok kardeşimiz bazı eserlerden alıntılar yaparak istifademize sunuyor.
ilettiğiniz bilgiler neticesinde ancak bir kontrol söz konusu olabilir.

Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt