Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

inkar,inançsızlık,red! (1 Kullanıcı)

yui_18

Kayıtlı Kullanıcı
Bu beni son zamanlarda çok fazla rahatsız ettiği için sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim:
11.sınıfta okuyorum. sınfım 13 kişi ve bir kaç (5-6) kişi derste veya herhangi bi vakitte ne zaman ALLAH 'ın adı geçse başlıyorlar gülmeye , espriler yapmaya,kuranı kerimdeki hadisler vs.. onlarla dalga gecmeye.. açıkçası saymaya devam etsem daha çok örnek verebilirim.işin kötü kısmı: gerçekten ciddi bir şekilde inanmıyorlar. ama çok da iyi biliyorum yani aralarında bulunduğum için çok anlaşılır bi durum aralarında sadece 1 tanesi diğerlerinide teşvik ediyor. o kişi de sürekli onla kışkırtıyor. ve malesef artık o dereceye geldi ki bikaç tartışmalarım oldu onla. söylediklerime karşı verdiği cevaplar cehaletlikten başka birşey değil. her gün dua etmeye başladım en azından gerçekleri görebilmesi ve anlayabilmesi için..
Bana önerdiğiniz bişey var mı acaba? yapmam gereken herhangi birşey?
Teşekkür ederim!

yui_18

Kayıtlı Kullanıcı
ya çok özür dilerim lütfen kimse kızmasın yanlışlıkla "dini hikayeler" e yazmışım. görmedim :S pardon :S

strider3090

Kayıtlı Kullanıcı
S.a karrdeşim okudum pek üzüldüğümü söylemek istiyorum.bu konu hakkında sana bir iki nasihatte bulunmam her halde yerinde olacaktır
1.Sen yaşantınla onlara örnek olmakla mükellefsin şu andan itibaren.Çünkü müslüman etrafta bıraktığı etkiyle aynı zamanda dinin temsilcisidir.Sen kendini Kur'ani bir donanımla cihazlarsan Allah Teala sana neyi nerde yapman gerektiğini elbet sana bahşedecektir.
2.Artık onlardan vazgeç hükmü vardır Kur'anda ve bu hüküm Hidayet olunması zor gözüken kulllar için inmiş gibi durur gözümüzde ama aslında bu psikolojik bir telkindir de aynı zamanda.Eğer sen onları duymaz duruşunda ve islami ilminde sağlam durursan onları üzerinde etki yapabilir ve çete reisi kafire uyanları Allah'ın izniyle yanıns çekebilirsin
Selam olsun Hidayete uyanlara ................. vesselam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt