Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İnanmayacaksınız ve Soracaksınız Biz Neden Böyleyiz ? (1 Kullanıcı)

tuareg

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah(CC), hepimizden razı olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hidayet versin,ıslah eylesin,bizler burada kombilerimizi yakmakya utanırken,nasıl böyle birşeye vicdanları el veriyor.Yarın aynı durumda kendilerinin kalabilecekleri hiçmi akıllarına gelmiyor.SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR.SÖYLENECEK SÖZ YOK...
ALLAH ISLAH EYLESİN
Selam ve Dua ile

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam tuareg Kardes

Sana tamamen katiliyorum.Aslinda müslüman ülkeyiz güya,ancak ben müslümanlik tarafimiza dogrusu göremiyorum.Türkiyeye izine gittigimde gördüklerimden,yasadiklarimdan,uygulama sisteminden ve insanlarin sorumsuzluklarina hayret ediyorum.Cokda üzülüyorum bu duruma.

Burada yurtdisinda ise ayni.Türk vatandaslarin arasinda birlik beraberlik görmüyorum.Camiden cikmayan bir kadindan Kitap tavsiyelrine sordum.Cevap vermedi bana.Oysa her iyilik birer sadakadir.Inanmiyacaksin ama,burada müsrik arkadaslariylan birlik beraberiz.Acil bir isim olsa,telefon acip o müsrik kisiden yardim isteye biliyorum ve terside ayni.Türk ve Kuran kursundan mezun olan kisi bunu yapmiyor.

Olaylar üzücü olsada biz iyiniyetimize kaybetmeyelim.Önemli olan Allahin bilmesi.
Allah herkeze ihlasli bir sekildehidayet versin.(Cünki misal verdigim gibi her camiden cikmayan iyi dersek aldaniriz)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt