Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

iNANIYORUM DUALARLA !!! KURTULACAK!! (1 Kullanıcı)

EsmeL

Kayıtlı Kullanıcı
Selam güzel dostlar simdiden Allah sizden cok razi olsun esim 3-4 aydir rahatsiz ve rahatsizligi ciddi durumda iki evladim var 3,5 yasinda ve 9 aylik onlarla lgilenicek gücüm kalmadi cok yorgun hissediyorum kendimi gecen yil mayis ayinda annemi kaybetmistim sizden yine dua istemistim sizden ricam esim icin dua edermisiniz.. esimin sifa bulmasi icin.. o kadar zor durumdayim ki:(( cok sagolun simdiden...hayirli günler..Allaha emanet olun....

_YUSUF_

Yönetici
AleykumSelam
Alla celle celaluhu eşinize acil şifalar sizede sabırlar versin inşaAllah

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh eşinize Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Allah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

EsmeL

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sagolun allah hepinizden razi olsun..hayirli geceler..,

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Ya şafi ente şafi (Allahım hastama şifa ver)

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur aminnn

Time_off

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim;

2:155 - Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!

2:45 - Bir de sabırla, namazla yardım isteyin. Şüphesiz bu, (Allah'a) saygılı olanlardan başkasına ağır gelir.

Şükrü elden bırakma, Rabbim bizlerinde başına böyle olaylar zuhur edecekse bizlerin ve kardeşimizin sabırlarını daim eyle, bu kardeşimize ve ailesene de tez zamanda şifa ihsan eyle. Eksikliklerimizden ötürü bizleri affeyle, bizleri bağışla çünkü biliriz ki sen affedicisin affetmeyi seversin, affı mağfiretine sığınarak eksiklerimizi gider ve bizleri takva sahibi kimselerin arasında ayaklarımızı sabit kıl.

Elhamdülillahi Rabbül Alemin..

Hayırlara vesile olması dileğiyle, ALLAH(c.c)'a emanet olun.

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar versin kolaylıklar versin alahım yardımcınız olsun aeo

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Alla celle celaluhu eşinize acil şifalar sizede sabırlar versin inşaAllah

mir_erhan

Moderator
Allah celle celalü bu Mübarek gece hürmetine..
Açılan Eller avuçlar hürmetine.
Gözlerden akan yaşlar hürmetine..
Sizin yüzünüzü güldürsün.. sizin için hayırlı kapılar nasip etsin inşallah..
Siz sabredin. ve Üzülmeyin...İşallah Allah sizinledir.
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt