Tugbis
Kayıtlı Kullanıcı
" Ey Hak yolcusu! Itikadini saglam, amelini güzel yaptiktan sonra, bununla yetinip, din bundan ibarettir, ötesi yoktur diye düsünme.
Yüceler yücesi Allah'a yönel. O'na yaklasmak icin yol ara. Allah'a yaklasmak icin, O'nun yolunu iyi bilen kamil bir rehbere, yani mürside ihtiyacin oalcaktir. Böyle bir mürsidin beraberligi ve kontrolü olmadan ilahi huzuruna adima atmak hic de kolay degildir.
Allah Teala'nin özel olarak sectigi ve sevdigi kullar haric, hic kimse kendi basina bu iste basarili olamaz. Manevi terbiyesini bitirmis ve kendisine Allah tarafindan kullari irsad görevi verilmis bir mürsid, insanlik icin bulunmaz bir nimettir.
Onun kelami kalbe deva, nurlu nazarlari nefse sifadir." Imam-i Rabbani (k.s)
Bide dua paylasmak istiyorum sizinle:
Allah'im! Degismeyen ve zeval bulmayan nimetini istiyorum.
Allah'im! Yokluk gününde yardimini, korku gününde emniyetini istiyorum.
Allah'im! Bize verdigin ve vermedigin seylerin serrinden sana siginirim.
Hayirli geceler, dualarda bulusmak uzere.
Yüceler yücesi Allah'a yönel. O'na yaklasmak icin yol ara. Allah'a yaklasmak icin, O'nun yolunu iyi bilen kamil bir rehbere, yani mürside ihtiyacin oalcaktir. Böyle bir mürsidin beraberligi ve kontrolü olmadan ilahi huzuruna adima atmak hic de kolay degildir.
Allah Teala'nin özel olarak sectigi ve sevdigi kullar haric, hic kimse kendi basina bu iste basarili olamaz. Manevi terbiyesini bitirmis ve kendisine Allah tarafindan kullari irsad görevi verilmis bir mürsid, insanlik icin bulunmaz bir nimettir.
Onun kelami kalbe deva, nurlu nazarlari nefse sifadir." Imam-i Rabbani (k.s)
Bide dua paylasmak istiyorum sizinle:
Allah'im! Degismeyen ve zeval bulmayan nimetini istiyorum.
Allah'im! Yokluk gününde yardimini, korku gününde emniyetini istiyorum.
Allah'im! Bize verdigin ve vermedigin seylerin serrinden sana siginirim.
Hayirli geceler, dualarda bulusmak uzere.