Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İmkander Hakkında Genel Bilgilendirme (1 Kullanıcı)

canbolat95

Kayıtlı Kullanıcı
Kendilerine İslami olarak yardımsever hayır sever gibi gösteren biryer olan İmkander ( İnsani Müdafa ve Kardeşlik Derneği ) yakın ilişkiler kurduğu derneklerin web sitelerine baktığınızda içeriklerinde Vahabizm Selefilik alanlarındaki propaganda ve Ehl-i Sünnet karşıtı bir çok yazı göreceksiniz.

Bu kişiler sözde Çeçen halkının temsilcisi olduklarını beyan ederek , samimi yardım sever Türkiye'deki müslümanları kandırarak onlardan yardım alarak menfaatlerine kullanmaktadırlar.
İmkander denen bu fitne ayrıca Kürtçü radikal bölücü guruplarlada işbirliği içerisinde yer alarak çeşitli organizasyonlar veya ortak basın açıklamalarıda yapmaktadırlar.

Türkiye şuanda Çeçen mültecilere kanat gererek Toki konutlarında ücretsiz her aileye ev verdi ve kendilerine asgari ücretin üzerinde de maaş bağlattı,Allah binlerce defa razı olsun.
Ancak bu kurum içerisinde halen İslam adına fitnelere yönelik çalışmalarına devam etmektedirler.
Mazlum durumda olarak belirtilen dul Çeçen kadınlarına yönelik İran'da var olan 1-2-3 ay kısa vadeli evlen boşa yolu ile de evlilikler yaparak bu sesini çıkartamayan insanları kullanmaktanda geri kalmamaktadırlar.
Bu gerçekleri gören ve kendilerinden ayrılan kişileri tehtit ederek susturmaktadırlar.

Bütün müslümanları bu ahir zamanda içlerimizdeki bu fitne dolu kurumlardan temizlenmeye çağırıyorum.Gerçekleri bilelim ve gereğini yapalım bu insanlara fırsat vermeyerek inanmayalım sevgili müslüman kardeşlerim.

Ben bunların arasında uzun bir süre görev yaptım.***** M. Ö.'i dernek binasında yazın bir Çeçen kadınla uygunsuz vaziyette görünce artık yeter dedim.Daha sonra tartışma durumuna geldiğinde ise bana verdiği cevap buda bir cihaddır davayı anlayamadığımı kendisi ile imam nikahı ile evlendiğini belirtti.Daha sonra bu kadıncağızı 1.5 ay sonra boşadı.
Artık anladımki bu fitne yuvasında kalmamın günahtan başka bir daveti yoktu.

Bakın Dağıstan da bir Ehl-i Sünnet Alime Şeyh 'e intihar saldırısı düzenlendi. ve beraberindeki birisi çocuk silahsız ibadet eden 7 müslüman daha şehit edildi.
Bu kurum İmkander denen yer başkanlarının yönettiği web sitesinde ve facebook sayfalarında bunu cihat ve büyük bir zafer olarak duyuruyorlar.

Burada bir küçük örnek verdim sadece. bu alim tasavvuf ilminde büyük bir Alimdi.Ülkesinde ve Çevre Müslüman ülkelerde çok sevilen ve İslam'a çok hizmet etmiş,birçok hristiyanında Müslüman olmasına sebeb olmuş bir Alimdi.
Vahabistler kendilerinin bu saldırıy yaptıklarını açıkça duyurdular ve cihad dediler.Çünki ülkesinde ve bölgede vahabizm ile mücadele eden bir Alimdi.Ehli Sünnet itikadına sıkı sıkıya samimiyetle bağlı bir Müslümandı.

Şimdi siz bu saldırıyı açıkça birisi çocuk 7 silahsız Müslüman ibadet ederken katlediliyorsa bunuda Vahabistler biz yaptık diyorsa eğer. Bu kurumda facebook sayfasında büyük puntalarla bu kanlı saldırıyı övüyor ve bunun başarılı bir cihad olduğunu belirtiyorsa lütfen sizde buna cevap veriniz.

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
Satılmış köpekleri şehit mi kabul ediyorsun yani ? Senin tasavvuf alimi dediğin o köpek ölünce Rusya başkanı putin çok üzüldüğünü ve çok önemli bir insan olduğunu ve iyi ilişkililerimiz olan birisiydi demiştir...Kafir Putin ne çok üzülmüş bu tasavvuf alimine ?

Bu köpek adam mücahidlerin öldürülmesini mübah gören birisidir.

Kadirov kafiri ve türkiyedeki işbirlikçi şerefsizileri Çeçen mücahidleri asla mağlub edemeyecek..

SİZ AVLAMAYA DEVAM EDİN KÖPEKLER MÜCAHİDLERE HİÇBİR ZARAR VEREMEZSİNİZ

ŞEREFSİZ İRAN Şİİ DEVLETİNİ ESAT KAFİRİNE VERDİĞİ DESTEKTEN ÖTÜRÜ KINADIĞI İÇİN ŞEREFSİZ ŞİİLER MURAT ÖZERE SALDIRIYA GEÇMİŞ ANLAŞILAN

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Günümüzde birçok kuruluş hizmetinin dışında hareket etmektedir. Önemli olan bunları iyi görüp irdelemek.

canbolat95

Kayıtlı Kullanıcı
Aziz kardeşim busözlerindeki küfür ve argolar zaten senin kaidelerini göstermektedir.çok ayıp ama bir müslümana böylesine küfürler etmek çok ayıp.
Bu vefat eden Alim'i Şeyh'i tanırmıydın ki bu kadar eminsin? yaptığı hayırlı güzel amelleri gayesini bilirmiydin bizzat kendin ki böyle konuşuyorsun? Dünya'da en kötü şeylerden biriside gıybettir.
Bu şehit Alim Allah razı olsun Rusya'da bir çok Rus'un müslüman olmasına sebeb olmuş ve İslam dinine çok hizmet etmiş bir zattı.
Siz ne kadar eminsiniz. İmkander derneği başkanının kendi haber sitesinde pressmedya.com da görüyorsun bu haberi onların yazdığı gibi bilmeden konuşuyorsun.
Buna sen söyle sen işit te denmezmi?
Sen küfürlerle cevap veriyorsun ama ben sorularla ve açıklayan cevaplarla yanıtlıyorum.Aramızda bir fark varmı sence?Oldu güzel kardeşim siz karar verin kimin cennete gideceğine gitmeyeceğine, kimin öldürülüp öldürülmeyeceğine.Siz nesiniz güzel kardeşim böyle?

İmkander e bakın bir hayrı bir bereketi yok Çeçenistan'a Çeçenlere, sadece insanlara kurumlara iftiralar atıp popülerliklerini yükseltip yardım sever Türkiye müslüman halkını sömürmek istemekte olan bir çok söylemleri vardır bunların. Sitelerinde herkese bir iftira bir söylemle doludur.

Kusura bakma ama Murat Özer denen şahıs İHH gibi saygın bir kurumdan kovulmuş dolandırıcılık yaptığı için uzaklaştırılmış bir şahıstır.İHH bu dernekle yakından uzaktan diyoloğa bile girmez.

Murat Özer'e mezhebini sorabilirmisin? Mezheplerin olmadığını hadislerin artık güvenilir olmadıklarını ve bu yüzden sayılamayacaklarını söylemiyormu bu zattı muhterem kişi?Bu şekilde Vahabist olduğunu beyan etmekte kendi toplantılarında çekinmeyen bir kişi değilmidir?
Ya sen bunları bilmeyecek kadar geridesin yada savunduğun kişiyi daha tanımadan sorgulamadan kandırılmışsın

Satılmış köpekleri şehit mi kabul ediyorsun yani ? Senin tasavvuf alimi dediğin o köpek ölünce Rusya başkanı putin çok üzüldüğünü ve çok önemli bir insan olduğunu ve iyi ilişkililerimiz olan birisiydi demiştir...Kafir Putin ne çok üzülmüş bu tasavvuf alimine ?

Bu köpek adam mücahidlerin öldürülmesini mübah gören birisidir.

Kadirov kafiri ve türkiyedeki işbirlikçi şerefsizileri Çeçen mücahidleri asla mağlub edemeyecek..

SİZ AVLAMAYA DEVAM EDİN KÖPEKLER MÜCAHİDLERE HİÇBİR ZARAR VEREMEZSİNİZ

ŞEREFSİZ İRAN Şİİ DEVLETİNİ ESAT KAFİRİNE VERDİĞİ DESTEKTEN ÖTÜRÜ KINADIĞI İÇİN ŞEREFSİZ ŞİİLER MURAT ÖZERE SALDIRIYA GEÇMİŞ ANLAŞILAN

canbolat95

Kayıtlı Kullanıcı
Murat Özer denen kişi İmkander yönetimine geldiğinden beri Çeçenistan hakkındaki bütün gerçekleri halktan gizlemedimi? Çeçenistan'da 15yıl önce çekilmiş savaş görüntülerini stüdyolarda hazırlattırıp yeni görüntüler son durum bu şekilde yıkıntılar savaş kaos gibi göstermedimi?

Ancak 1-2 ay öncesine kadar kendiside basın açıklaması yapıp , Çeçenistan'da heryerin modern gelişmiş olduğunu camilerin medreselerin hafız okullarının çok olduğunu ancak biz onları istemiyoruz savaş cihad dediğini unuttun mu?Peki bu şahıs ozaman bu kadar zaman bu videolarla müslümanları kandırmaya utanmadımı Allah (c.c)'dan korkmadımı ?

Kendi popülerlikleri için bana söyletme şimdi kendi kendilerine yurt dışındaki adamlarına haber verip tehtit emailleri sitelerine göndertip sonrada savcılığa bizi öldürmek istiyorlar , biz doğruyuz diye haberler yaymadılarmı? ne kadar komikki tam da unutuldukları zamanlarda birşeyler yapıyorlardı.
Ben sana istersen daha mantıklı bunca şey yazabilirken. ya sen küfür etmeye kalıplaşmış sözleri söylemeye devam mı edeceksin?
Sen daha bu Ehl-i Sünnet Nakşibendi tarikatı Şeyh'ini ve beraberindeki 1 si çocuk 7 kişiyi öldürdüler ibadet ederken kimisi namaz klarken kimiside Kuran-ı Kerim okurken, silahsız insanlar diyorum vicdan yoksunu arkadaşım. nasıl bir fitne bulaşmış sizlerin içine sizin gibi düşünenlerin anlayamıyorum zalimlik.

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
Öncelikle Murat Özer şöyle dolandırıcılık yaptı şöyle karıyla yakaladım şöyle hadisleri kabul etmiyor gibi sözlerin hepsi senin iddaandır bunları nasıl kanıtlayacaksın ?

Hele çeçen bir kadınla uygunsuz yakaladım diyorsun bunu 4 şahitle delillendirmen lazım yoksa islam dinine göre sana 80 sopa ceza verilir...

Ben gördüm ben duydum demek delil olmuyor..Kaldı ki seni tanımıyoruz sen kimsin ? güvenilir birisimisin ? kafir misin münafık mısın müslümanmısın belli değil Kadirov kafirinin türkiyedeki köpekleri çok onlardan biri olmadığın ne malum ?

Kadirov kafirini destekliyor musun sen ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt