Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İman Etmek İstiyorum Artık (1 Kullanıcı)

Günahkar13

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim Allah ın selamı Peygamber Efendimizin Şefaati Tüm Ümmeti Muhammed'in Üzeri,ne Olsun Amin..

Benim Sıkıntım Var Kardeşlerim Bi Türlü Nefsimi Öldüremedim Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı Rabbime İman Etmek İstiyorum İbadetin Zevkini Tatmak İstiyorum

Ancak Bu Güne Kadar Defalarca Tövbe Etmeme Rağmen Başaramadım Menzile Gitmeyi Düşündüm Bir Türlü Nasip Olmadı İyi Görünmekten Bıktım Ben Kalbimi Temizlemek İstiyorum Nefsim İzin Vermiyor Elhamdulilla Cenab-ı allah ın Rahmeti Herşeyden Üstündür Ama Başaramıyorum İradem Zayıf Kardeşlerimdem Yol İstiyorum Allah Heppinizden Şimdiden Razı Olsun Amin..

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim kalbin inşallah hayy.pişman olmak iyidir,hepimiz şeytan nefis ve dünya ile mücadele etmeye çalışıyoruz.menzile gitmek nasip olur inşallah,allah dostunun himmeti ile inşallah istikamet üzere olursun.bizi ancak kurtaracak olan allah-u zülcelal'in rahmetidir ve onun rızası yolunda olmaktır inşallah.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Allah de ve yürü..
Ayağımı basabilirmiyim,deme,bas ve yürü...
DEĞİLMİKİ SONUNDA ALLAHCC RIZASI VAR...
DEĞİLMİKİ SONUNDA EBEDİYET VAR..
DEĞİLMİKİ SONUNDA PEYGAMBERİMİZİN HAVZI KEVSERİNDE BULUŞMAK VAR...
Allahcc yolunu açık etsin...
Bahtını şen eylesin..
Düşmeyesin nefsin pususuna...
Allahcc yar ve yardımcın olsun..
RABBİMİZE EMANET OL..
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim, öncelikle hoşgeldin
ne güzel pişman olup tövbe etmişsin neden devamını getiremeyesin ki
bi daha dene bak eminim başarırsın ALLAHın izniyle
bu sitede biz aile gibi olduk, gel sende bu aileye katıl
inşallah hep beraber üstesinden geliriz
güzel haberlerini bekliyoruz...

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim Allah ın selamı Peygamber Efendimizin Şefaati Tüm Ümmeti Muhammed'in Üzeri,ne Olsun Amin..

Benim Sıkıntım Var Kardeşlerim Bi Türlü Nefsimi Öldüremedim Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı Rabbime İman Etmek İstiyorum İbadetin Zevkini Tatmak İstiyorum

Ancak Bu Güne Kadar Defalarca Tövbe Etmeme Rağmen Başaramadım Menzile Gitmeyi Düşündüm Bir Türlü Nasip Olmadı İyi Görünmekten Bıktım Ben Kalbimi Temizlemek İstiyorum Nefsim İzin Vermiyor Elhamdulilla Cenab-ı allah ın Rahmeti Herşeyden Üstündür Ama Başaramıyorum İradem Zayıf Kardeşlerimdem Yol İstiyorum Allah Heppinizden Şimdiden Razı Olsun Amin..

Ümitsizliğe yer yok ,nefisle savaşa devam zaman zaman yenilsen de senin de onu devamlı yeneceğin günler gelecektir.Hepimizin nefsi var çoğumuz yenilebiliyoruz ama tevbe etmeyi unutma kendini korumaya çalış şüphesiz ALLAH senin çabalarından haberdardır.

Arkadaş çevren nasıl bilmiyorum ama takva ehli insanları dost ve arkadaş edinirsen bir süre sonra sende ister istemez onlarla beraber günahlardan uzak durmaya başlarsın .Bunlar hep tavsiye aşamasında müsait durumda iseniz bence bir kere Umre ye gitmeyi denemelisiniz inanın insana hiç aklına gelemeyecek kadar olumlu etkileri oluyor .ALLAH yar ve yardımcınız olsun .Mücadeleyi bırakmayın elbet sonunda siz kazanacaksınız.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...Ve Rahmetullahi...Ve Berâkatühü...

Ve Aleykumselam...Ve Rahmetullahi...Ve Berâkatühü...

Öncelikle Hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
Eğer ki...Allah CC., Peygamber SAV. diyorsanız zaten İMAN etmiş oluyorsunuz...
Ve çabalıyorsunuz...Allah CC'ın sevdiği bir kulsunuz ki...Şeytan sizinle uğraşıyor...
Değerli Kardeşim;
İhlas ve imanla devam edin inşallah...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam değerli kardeşim,
Daha dün bir kitaba başladım ve bırakamadım, gecenin ilerleyen saatlerinde kitabı bitirip öyle uyumaya çalıştım.
Evet uyumaya çalıştım, ağlamaktan uyuyamadım.
Rüyamda hep aynı sahneyi görmeye çalışmaktan, sık sık uyandım.
Günahlarla dolu bir ömür süren, ataist genç bir kadının gerçek yaşanmış bir hikayesi...
Ölüm döşeğinde, ölümü beklerken ve bir an önce ölüp kurtulmayı dilerken, nasip olan İMAN.
İmanla dolan bir kaç gün.
O bir kaç günde, Peygamber Efendimiz'i s.a.v. görüyor.
Saidi Nursi'yi görüyor, onu talebesi kabul ettiğini söylüyor.
Cenneti görüyor ve annesinden bir kaç güne kadar yanında olacağını öğreniyor
Kabe'de namaz kılmak nasip oluyor.
Diğer kardeşleriyle, omuz omuza...
Namaz kılmak için, bedeninde takat yok lakin yattığı yerden kılıyor, ömrünün geriye kalan bir kaç gününde...
Ve Berat Kandilinde ruhunu, annesinin süretine bürünen Azrail a.s.'a teslim ediyor.
Dilinde Allahu Ekber ile...

Evet, ataist bir genç kız. Günahlarla dolu bir yaşam. Ama ölümüne bir kaç gün kala nasip olan İMAN ile, edilen aflar, tövbeler...

Rabbim böylesi ölümü bizlerede nasip etsin inşallah. Amin.

Unutma kardeşim, ALLAH cc. tövbe eden kullarını çok sever.
Allah cc. seni çok sevsin.
Selametle...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah yar ve yardımcımız olsun.hak yolunda ilerlerken tabiki önümüze zorluklar çıkacaktır .en büyük düşmanımız nefsimiz tabiki ama direnmeliyiz şükürle sabırla ibadetle göreceksiniz yol aldıkça hak yolunda ne kapılar ne güzellikler açılacak.durmak yok.yolumuza devam.yolumuz hak yoludur.allahın izniyle.....selametle kalın.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Sevgili kardeşim, gel önce şu kullanıcı adını değiştirerek başla... Günahkar diyeceğine en azından tevbekar diyebilirsin mesela...
Bana sorsan çok daha güzel isimler seçmeni isterim aslında ama en azından başlangıç için bu bile daha iyi olur...

Ondan sonra da ne yap yap bu siteden uzaklaşma, sık sık konulara katıl mesajlar yaz, varsın teşekkür mesajı olsun, varsın hal hatır sorsun ama mutlaka sitede birşeyler yaz aktif ol...

Allah'ın izni arkadaşlarımızın gayretli yardımları ile inşaallah bir kayli yol katedersin... Sonrası zaten kendiliğinden gelir...

Ne diyorsun, günahkar13 olmaktan vaz geçecek misin? Bekliyorum...

Allah'a emanet ol...

Günahkar13

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum Allah Sizlerden ve Bütün Ümmetten Razı Olsun İnşAllah Kardeşlerim Elimden Geldiğince Direnmeye Çalışıyorum Eski Ortamın Arkadaşlarım Kısacası Çevremde Kim varsa Hepsinden Uzaklaştım Çünkü Arkadaşlarıma Takılmaya Devam Etsem Cenab-ı Allah Kalbimi Bir Daha Açmamak Üzere Mühürler Bizim Eve Yakın Yerde Medrese Var Boş Zaktimde Hemen Oraya Gidiyorum İş Dönüşü Oraya Ordan Eve Elimden Geldiğimce Rabbime Yaklaşmaya Çalışıyorum Allah Yardımcımız Olsun İnşAllah Başarığ Nefsimi Öldürürüm
Selam ve Dua İle

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.seni gayet iyi anlıyorum.çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.aynı engellerle karşılaşıyoruz.ama benden tavsiye işe yaramıyor gibi gelse de sana günde mesela 100 defa istiğfar çek.tesbihini elinden bırakma.kalbinde bir iyilik falan hissetmesen bile.ve ayrıca sohbet çok önemli .sohbetlere katıl.bu siteden sohbetleri dinle.iyilik yapamıyorsan bile en azından kötülüklerden ,günahlardan uzak durmaya çalış.ayrıca sohbetin kalbi yumuşattığı da din büyüklerimiz tarafından söylenmiş.ve en önemlisi de bu yolda sabırlı ol.eminim sonunda kendini hikmet kapısında bulacaksın kardeşim.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.Allah' emanet ol.Allah yar ve yardımcın olsun bu yolda...

YaEyyühennas

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum Allah Sizlerden ve Bütün Ümmetten Razı Olsun İnşAllah Kardeşlerim Elimden Geldiğince Direnmeye Çalışıyorum Eski Ortamın Arkadaşlarım Kısacası Çevremde Kim varsa Hepsinden Uzaklaştım Çünkü Arkadaşlarıma Takılmaya Devam Etsem Cenab-ı Allah Kalbimi Bir Daha Açmamak Üzere Mühürler Bizim Eve Yakın Yerde Medrese Var Boş Zaktimde Hemen Oraya Gidiyorum İş Dönüşü Oraya Ordan Eve Elimden Geldiğimce Rabbime Yaklaşmaya Çalışıyorum Allah Yardımcımız Olsun İnşAllah Başarığ Nefsimi Öldürürüm
Selam ve Dua İle

Ve Aleykum Selam
Nefsini öldüremessin zaten Allah'u tealada öldürmemizi istemiyor.Nefsi terbiye etmemizi istiyor.Rabbim yardımcınız olsun.En güzel iş ile başlamışsınız.Kötü arkadaşları bırakarak.Şimdi size düşen okumak okumak okumak.Ne kadar okursanız kalbinizin o kadar yumuşadığını farkedecek ve sabrınızda o derece artacaktır inşallah.Kur'an meali okuyun devamlı.Sitemizide takip edin ve faydalanmaya çalışın.Rabbim tövbenizde sebat etmeyi nasip eylesin
Selam Ve Dua İle

Günahkar13

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam Sizlerden Razı Olsun Kardeşlerim Elimden Geldiğince Sohpetlere Katılıyorum Namazımı Kılıyorum Kuran-ı Kerimi Arapça Olarak Okuyamıyorum Çünkü Baya Zamandır Ara Verdim Ama Camiye Ders Almaya Gidiyorum Namaz Surelerini Biliyorum Mümin Bildiğini Yapmakla Mükelleftir bende Bildiğimi Yapıyorum Cenab-ı Allah Yardımcımız Olsun Amin
Selam ve Dua İle

salih-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam değerli kardeşim,
Daha dün bir kitaba başladım ve bırakamadım, gecenin ilerleyen saatlerinde kitabı bitirip öyle uyumaya çalıştım.
Evet uyumaya çalıştım, ağlamaktan uyuyamadım.
Rüyamda hep aynı sahneyi görmeye çalışmaktan, sık sık uyandım.
Günahlarla dolu bir ömür süren, ataist genç bir kadının gerçek yaşanmış bir hikayesi...
Ölüm döşeğinde, ölümü beklerken ve bir an önce ölüp kurtulmayı dilerken, nasip olan İMAN.
İmanla dolan bir kaç gün.
O bir kaç günde, Peygamber Efendimiz'i s.a.v. görüyor.
Saidi Nursi'yi görüyor, onu talebesi kabul ettiğini söylüyor.
Cenneti görüyor ve annesinden bir kaç güne kadar yanında olacağını öğreniyor
Kabe'de namaz kılmak nasip oluyor.
Diğer kardeşleriyle, omuz omuza...
Namaz kılmak için, bedeninde takat yok lakin yattığı yerden kılıyor, ömrünün geriye kalan bir kaç gününde...
Ve Berat Kandilinde ruhunu, annesinin süretine bürünen Azrail a.s.'a teslim ediyor.
Dilinde Allahu Ekber ile...

Evet, ataist bir genç kız. Günahlarla dolu bir yaşam. Ama ölümüne bir kaç gün kala nasip olan İMAN ile, edilen aflar, tövbeler...

Rabbim böylesi ölümü bizlerede nasip etsin inşallah. Amin.

Unutma kardeşim, ALLAH cc. tövbe eden kullarını çok sever.
Allah cc. seni çok sevsin.
Selametle...

Kitabın ismini verirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt