Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İmam Mehdi Sahibü’z Zaman Aralık 2009 aşuresinde zuhur ediyor. (1 Kullanıcı)

fatimatu zehra

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamun Aleyküm ve Rahmetullah.

Bismillahirrahmânirrahîm.
La İlahe İllallah Muhammed-ül Resulullah.

Vaad edilen zaman yaklaşmış, insanlığın ve Müslüman âleminin beklediği büyük gün gelmiştir.

İslam dininin kutlu sancağı Aralık 2009 aşuresinde, İmam Mehdi Sahibü’z Zaman tarafından Akdeniz de arş-ı alaya kaldırılacak ve İstanbul’un manen fethi ile hüküm bulacaktır. O günü özlemle bekleyen ve o gün Allah için bu kutlu sancağın altında bulunmayı dileyenlere müjdeler olsun.

Sadakallahul Aliyy’ül Azim.

burgutex

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.proweblabs.com
Selamun Aleykum..

What is that? Ben birazcık yabancı kaldım da.. Birisi bana bunun ne olduğunu açıklayabilir mi? Çok merak ettim. A.r.o.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
burgutex abi,mehdi insanlıgın saptıgı bir dönemde , dunyadaki olaylar karmasaya girdiginde insanları dogru yola sokacak peygamber efendimizin müjdeledigi kutlu kişi..yani kurtarıcı..

Harun Yahya - Hz. Mehdi nasıl tanınacak? .... sitede mehdiye dair tüm konular mevcut abi,okuyup fazla bilgilenebilirsin..

-----
Konuya gelince 2009 aralıkta gelecegine dair bir kesinlik var mı ki? anlayamadım ben.

burgutex

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.proweblabs.com
Sevgili kardeşim, açıklaman için teşekkür ederim. Ben de Mehdi, Mesih, Deccal gibi kişilerin kimler olduğuna dair makumat sahibiyim. Ancak sizin de ifade ettiğiniz gibi "Konuya gelince 2009 aralıkta gelecegine dair bir kesinlik var mı ki? anlayamadım ben" cümlenize aynen katılıyorum. Bu kanıya veya sonuca Fatımatu Zehra kardeşim nasıl vardı acaba? Bununla ilgili elinde kayıt, bilgi, belge, hesap, vs. var mıdır? Genel bir ifade kullanmış olsa eyvallah.. Ama tarih verilmesi beni çok şaşırttı doğrusu.. Doğruluğu hakkında benim şüphem çok. Fatımatu Zehra popülist bir anlayışla insanların aklında bir şimşek mi çaktırmaya çalıştı veya kendine göre bir düşüncesi mi var?

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
???? hiç birşey anlamadım....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten bu konunun kesinlik derecesi nekadar????

İnşallah gelir şuan buna çok ihtiyacımız var selam ve dua ile...

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bir şey anlamadım :S aydınlık getirirmisiniz arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt