Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

... imam hatiplerde... (1 Kullanıcı)

garip_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Belki bu konu gerksiz gelebilir.Ama;bende imamhatip öğrencisiyim hani dersiniz böyle şeyler olurmu,marka takıntıları,gruplaşmalar,kızlar arasındaki patavaksız konuşmalar,bunlar her okulda olmaz desekte olan konular ayrıca gereksiz.neyse biz başörtülüyüz allahımıza şükür,bu kapalılarında günahı var,laf atmalar felan.marka takıntısı vardır bide; kızlar başörtülerinin markasını arkaya doğru koyarlar,hani marka pahalıya...ondan.Birde fiyatını çekinmeden söylerler:) bunlar kendini mutlu atmek isteyen kişilerdir bnce... Ama sanmayınki imamhatip kötü;gerçekten çok farklı ve güzel....Allah'a emanet olun...:)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
garip_yolcu´isimli üyeden Alıntı
Belki bu konu gerksiz gelebilir.Ama;bende imamhatip öğrencisiyim hani dersiniz böyle şeyler olurmu,marka takıntıları,gruplaşmalar,kızlar arasındaki patavaksız konuşmalar,bunlar her okulda olmaz desekte olan konular ayrıca gereksiz.neyse biz başörtülüyüz allahımıza şükür,bu kapalılarında günahı var,laf atmalar felan.marka takıntısı vardır bide; kızlar başörtülerinin markasını arkaya doğru koyarlar,hani marka pahalıya...ondan.Birde fiyatını çekinmeden söylerler:) bunlar kendini mutlu atmek isteyen kişilerdir bnce... Ama sanmayınki imamhatip kötü;gerçekten çok farklı ve güzel....Allah'a emanet olun...:)

sa kardeşim
bende imam hati mezunuyum
dediğin gibi oluyo böyle şeyler
insanlık hali
imam hatipli olmak öyle güzel bir şey ki anlatamam
imam hatip okuyanlar cok şanslı
o şansı bende yakaladım
ve o kadar faydalı şeyler öğrendim ki
şimdi o faydalı şeyleri başkalarına öğretiyorum
4 yıldan beri hocalık yapıyorum
ve çok mutluyum bundan
herkese tavsiye ederim imam hatıp lisesi nde okumayı
selametle........

berra1

Kayıtlı Kullanıcı
]bende imam hatıp lısesı mzunuyum......ımam hatıplı olmak bı ayrıcalık ve cok sukur kı boyle okula gıtmek bıze nasıp oldu ve o suuru alabıldık....toplumumuzda herkesımde boyle kısıler yok mu kendını ustun goren begenen marka takıntısı olan bunu ımam hatıple sadece bagdastırmamak lazım......ıykı ımam hatıplıyız ve ıykı kartal anadolu ımam hatıp lısesıne gıtmek nasıp oldu bana.......:a12:

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
bu ahlaki yozlaşma üzerine kurulu düzen ne yazıkki İmam hatiplerede bulaşmış kendim imam hatip mezunu olarak her platformada imam hatibi eleştirmişimdir..

çünkü imam hatiplerin içi boşaltılmış durumda ahlaksızlık hatsafhaya çıkmış flörtler tavan yapmış ben şahsen diğer düz liseyle imam hatipleri kıyasladıgımda aradaki farkın yalnızca baştaki başörtü oldugunu görüyorum.
ve ne yazıkki imam hatip okuyanların içinde iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar ögrenci bulabilirsin ahada bu tam bir imam hatipli diyebileceğin.

yani ülkede kemalist kesim boşuna imam hatiplerden çekiniyor buradan irticacı çıkıyor diye endişeleniyor..

halbuki bilse imam hatiplerin ne halde oldugunu her şehirde bir kaç imam hatipte kendi bütçelerinden yaptırırlar..

vesselam...

eY sEvGiLi

Kayıtlı Kullanıcı
imam hatip kapısından bende gectimya şükürler olsun bin defa rabbime ne kadarda eskisi gibi olmasada maneviyatı yetiyo..arayan bulur derler neyi ararsan onu bulursun o kapıda niyeti kötü olanda dengini buluyo iyi olanda bunada şükür diyoruz..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum marka takıntısı her kapalıda var.En azından kalite takıntısı.Bunu imamhatiplerle kısıtlamamak lazım.buna bende dahilim aslında üzülerek söylemek gerekirse...bende bir imamhatipli olarak malesef gruplaşmalar,flörtler,kavgalar,hırsızlıklar gördüm ve yaşadım okulumda.Bunun olmasıda normaldi bence 3000 kişilik bir okuldu(sonrasında ortaokulbölümünü kapatılınca azaldı ama)Neyse oda ayrı bir dava.Bu kötü hadiselerin içinde iyi şeylerde oluyordu.Puan kırpılması 1999da başlamasına rağmen.bizim okul doktor olan öğrenci çıkarmıştı..Buda madolyonun diğer yüzü...Allaha emanet olunuzB)

garip_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
katılıyorum tabiki bnde bakırköy i.h.l yim şükür=) bizmde okuldan ünüversiteyi tututuran çok kişi olmuş...Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt