Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İmam Hatip Lisesi Açıköğretim (1 Kullanıcı)

GfbFurkan07

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle Selamun Aleyküm. Ben daha yeni liseye geçtim. Küçüklüğümden beri Allah'a şükür ailem sayesinde dini konulara meraklıyım. Ve buyüzden ben imam hatip lisesine gidip ordan da marmara ilahiyat a gitmek istiyordum e bilirsiniz ki marmara ilahiyar için iyi bir eğitim şart. Ben balıkesir de oturuyorum mecburen burdaki imam hatipe gitmem geekiyo ama sbs puanım yüksek olduğuiçin bu liseninde puanı düşük olduğu için başka liseyi tercih ettim. Ama bir sabah hocam aradı ve imam hatipi açıktanda okuyabileceğimi söyledi. Eğer sizin de kendiniz veya evladınız veya yakınınız varsa imam hatip okumak isteyen, şöyle yapacaksınız imam hatipe gidip dilekçe verip belli miktar parayı belli bir hesap numarasına yatırcakmışsınız haberiniz olsunnnn.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt