Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

illa isimmi verelim...lütfen dikkat ediniz herkesin bilmesi gerekiyor (1 Kullanıcı)

cengo571

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen okuyun başlığıyla yazdığım konuyu okuyunuz lütfenn

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı
RE: illa isimmi verelim...lütfen dikkat ediniz herkesin bilmesi gerekiyor

Sayın Cengo571 ;

yazdığınız yazıları okudum ve bir şekilde rahatsız edildiğiniz sonucuna vardım ...

Diğer alanda ki açmış olduğunuz kısımdada sor muştum ama bir de buradan sorayım :

Daha önceki yazılarda bahsi geçen bir arkadaşla MSN üzerinden görüşme yapıldığı dile geldi ,benim anlayamadığım siz yeni bir üye olduğunuz (daha 1 hafta kadar ) halde nasıl olduda bu arkadaşla bir birinizin MSN adreslerini biliyor ve burada görüşme yapabiliyordunuz ???

selamlar !!

cengo571

Kayıtlı Kullanıcı
RE: illa isimmi verelim...lütfen dikkat ediniz herkesin bilmesi gerekiyor

kardeş benim arkadaşı tanımam zaten bu siteden dolayı değil başkabir arkadaşımdan aracılığıyla oldu oda önceden almış msn ini önceden rahatlıkla alınabiliyormuş arkadaşımdan benim bu şahsın msn ini alma sebebimse farklı boşver kardeşim insanları uyardık suçlu olduk bende eyvallah diyorum artık ben üstüme düşeni yaptım görevimi ifa ettim gerisi onların sorumluluğunda selametle kardeşiim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt