Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ilim artirmak ve artirmaya biiznillah vesile olmak isteyen kardeşlerime.. (1 Kullanıcı)

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm :
Bizler Furkan Eğitim Ve Hizmet vakfı olarak Kur’an ve sünnetin gösterdiği doğrultuda Allah rıza sı için faaliyetler yapıyoruz. Değerli hocamız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Kur'an tefsir sohbetlerini sitemizden naklen yayınlıyoruz. Sizler de Allah rıza sı için çalışmalarımıza ortak olur, Kur’an’ın mesajının daha çok insana ulaşmasına yardım ederseniz Allah katında mükafatı büyük olacaktır.
Sizden sitenizde canlı yayın linkimizi yayınlamanızı isteyeceğiz. Selam ve dua ile…
www.furkanvakfi.net - Anasayfa (Cuma günleri naklen 21:00- 23:00 ara sı)
Bilgi için : furkanegitimvehizmetvakfi@*******.com

*´¯`·.¸.·´¯`·.((( RAVDA.net ))).·´¯`·.¸ | SeVGiYe aÇILaN BaHÇe
islam , ilahi , Ezgi , Hadis , Namaz , Sahabe , Peygamber , Farz , Vacip , Sünnet , Sunnet , Ilahi , Mp3 , Hak , Hukuk , İslam , islami , islam , Islamic , islamic , Art , e-kart , Ekart , Resim , resim , Sohbet , Sohbetler , Chat , chat , Hutbe , Ka
islamiyet
islam , ilahi , Ezgi , Hadis , Namaz , Sahabe , Peygamber , Farz , Vacip , Sünnet , Sunnet , Ilahi , Mp3 , Hak , Hukuk , İslam , islami , islam , Islamic , islamic , Art , e-kart , Ekart , Resim , resim , Sohbet , Sohbetler , Chat , chat , Hutbe , Ka
***RADYOTAKVA'YA HOSGELDINIZ*** - RADYOTAKVA
www.mücahitler.net

ravda mail takip kodu:1118Z1561397554421165582
1120Z2334169035858561751

zeynep dere verilecek numara 0506 307 99 08 gülbeyez hnm

Muvahhidullah

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun
ben mucahitler.net' in adminiyim
sitemizde Hocamızın sohbetlerini canlı olarak veriyoruz.ayrıca hocamıza ait bir çok sohbet bulabilirsiniz

sizleri de sitemize bekleriz.
http://www.mucahitler.net

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt