TEVHİD_GÜLÜ
Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm :
Bizler Furkan Eğitim Ve Hizmet vakfı olarak Kur’an ve sünnetin gösterdiği doğrultuda Allah rıza sı için faaliyetler yapıyoruz. Değerli hocamız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Kur'an tefsir sohbetlerini sitemizden naklen yayınlıyoruz. Sizler de Allah rıza sı için çalışmalarımıza ortak olur, Kur’an’ın mesajının daha çok insana ulaşmasına yardım ederseniz Allah katında mükafatı büyük olacaktır.
Sizden sitenizde canlı yayın linkimizi yayınlamanızı isteyeceğiz. Selam ve dua ile…
www.furkanvakfi.net - Anasayfa (Cuma günleri naklen 21:00- 23:00 ara sı)
Bilgi için : furkanegitimvehizmetvakfi@*******.com
*´¯`·.¸.·´¯`·.((( RAVDA.net ))).·´¯`·.¸ | SeVGiYe aÇILaN BaHÇe
islam , ilahi , Ezgi , Hadis , Namaz , Sahabe , Peygamber , Farz , Vacip , Sünnet , Sunnet , Ilahi , Mp3 , Hak , Hukuk , İslam , islami , islam , Islamic , islamic , Art , e-kart , Ekart , Resim , resim , Sohbet , Sohbetler , Chat , chat , Hutbe , Ka
islamiyet
islam , ilahi , Ezgi , Hadis , Namaz , Sahabe , Peygamber , Farz , Vacip , Sünnet , Sunnet , Ilahi , Mp3 , Hak , Hukuk , İslam , islami , islam , Islamic , islamic , Art , e-kart , Ekart , Resim , resim , Sohbet , Sohbetler , Chat , chat , Hutbe , Ka
***RADYOTAKVA'YA HOSGELDINIZ*** - RADYOTAKVA
www.mücahitler.net
ravda mail takip kodu:1118Z1561397554421165582
1120Z2334169035858561751
zeynep dere verilecek numara 0506 307 99 08 gülbeyez hnm
Bizler Furkan Eğitim Ve Hizmet vakfı olarak Kur’an ve sünnetin gösterdiği doğrultuda Allah rıza sı için faaliyetler yapıyoruz. Değerli hocamız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Kur'an tefsir sohbetlerini sitemizden naklen yayınlıyoruz. Sizler de Allah rıza sı için çalışmalarımıza ortak olur, Kur’an’ın mesajının daha çok insana ulaşmasına yardım ederseniz Allah katında mükafatı büyük olacaktır.
Sizden sitenizde canlı yayın linkimizi yayınlamanızı isteyeceğiz. Selam ve dua ile…
www.furkanvakfi.net - Anasayfa (Cuma günleri naklen 21:00- 23:00 ara sı)
Bilgi için : furkanegitimvehizmetvakfi@*******.com
*´¯`·.¸.·´¯`·.((( RAVDA.net ))).·´¯`·.¸ | SeVGiYe aÇILaN BaHÇe
islamiyet
***RADYOTAKVA'YA HOSGELDINIZ*** - RADYOTAKVA
www.mücahitler.net
ravda mail takip kodu:1118Z1561397554421165582
1120Z2334169035858561751
zeynep dere verilecek numara 0506 307 99 08 gülbeyez hnm