Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İLGİNÇ BİR OLAY..LÜTFEN OKUYUN.. (1 Kullanıcı)

HUZEYFE_26

Kayıtlı Kullanıcı
geçen haftalarda tgrt televizyonunda kocaelide dini içerikli yayın yapan bir radyoda çalışan bir programcı kendisinde farklı güçlerin olduğunu söylemiş ve tv muhabirinin 50 ye yakn insana sorduğunda hepsinin bir hikayesi var hepsinde radyocu bu insanlara dua yoluyla kimin hatalıktan kurtarıyo kiminin sıkıntısını gideriyo vs. böyle onlarca örnek kişinin ismi tuncer .konuyu bende tv de izledim olaya tam vakıf olamadım ama onlarca insan aynı ağızdan yalan söylebilirmi diyede düşündüm niye söylesinki bazısı olay ı aşmış mehdi yardımcısı olarak görüyo sizlerin ve site yönetiminin görüşlerini almak isterim...-bir de bir sorum olcak cenabı hak mucizeleri peygamberlerle bitirdi acaba insanların imanını kurtarmak amacyla dua ile yardım eden kişiye allah farklı bir güç vermiş olabilirmi..bizim ülkemizde dini istismar eden bir sürü hurefeci olduğu için böyle bişeyde olabilir..olayı duuyan duymayan herkesten fareklı yorum bekliyorum zamanınızı aldım hhhakkınızı helal edin.allaha emanet....

god one

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İLGİNÇ BİR OLAY..LÜTFEN OKUYUN..

kardeşim bu doğru olsa bile ki benim görüşümce değil sende bizlerde buna inanmazdan gelelim.öncelikle kardeşim dua'nın faydası şüphesizki sonsuzdur,yeterki kalpten,içten edilsin...rabbim er yada geç her kulunun duasını kabul eylermiş...ama bence senin anlattığın olayda reklam amaçlı yapılmış birşeyler var gibi geliyor bana.şöyle düşünelim kardeşim eğer sadece duayla herşeyi halledebilseydik sence bugün müslümanlar bu halde olurlarmıydı.Allah'tan birşey istemek için onu haketmek gerekir ki tekrar sölüorum dua'nın açamayacağı kapı yoktur kardeşim....bu tarz duyduğumuz şeylere çok fazla inanmazsak iyi ederiz...

HUZEYFE_26

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim allah razı olsun görüşlerin için olay inanmak değil de olayı duyn bilen varmı bide bir kaçtane ilahiyat profösörü olabilir diyince yazma ihtiyacı duydum yyine teşkkr ederim.

god one

Kayıtlı Kullanıcı

ecmain kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt